Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Dzięki @ju-rek. Na telefonie niestety nie widze pytanie czy ma EXPO czy wrzuca XMP które ustawia jakieś kosmosy @Umpero Daj screen z Zentimming -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
No ja grałem 2x w zwykłe na 3060ti 1080p, potem w EE z 3080 an 3440x1440. Dziś uznałem że stalker mnie na tyle wqrwił że muszę zagrać drugi raz w EE:) Własnie odpalam:) -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Pogarsza? Prezentacja na jutro w 30. sek? = jest. Szybka grafa bez umiejętności grafika = jest. Muza na kolanie z nadepniętym uchem = jest. Transkrypcja czy ENG podpisy pod filmem na jutrzejsze targi = proszę. Bolesne, ale... gdzie my się TERAZ będziemy spełniać, jak maszyna WSZYSTKO zrobi lepiej i szybciej od nas? -
Przez Crew 900 · Opublikowano
GSC to nie jest to co kiedyś. To są inni ludzie i oni pojechali po marce. Teraz cholera wie czy oni widzą błędy po swojej stronie skoro jest taki positive po zewnętrznej którzy nic nie oczekują. Myślę, że jak oni nie zatrudnią jakichś kompetentnych ludzi do naprawy tego to nic z tego nie wyjdzie poza kosmetycznymi zmianami. -
Przez rzymo · Opublikowano
No nie do końca - jakbym składał sprzęt typowo do grania na teraz, złotówki / wydajność, to na pewno nie X3D, tylko 14600k (+UV) poniżej 1k + max kasy w grafikę...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi