Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Cappucino napisał(a):

Bo to Śląsk.:E

Ma to ten plus, że są mniejsze kolejki w dni kiedy jest otwarty pszok.

PSZOK to rakowisko, mi robili problem żeby stary styropian pod panele im zrzucić, bo BRUDNY i im się nie przyda. 

Opublikowano
8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Ale wiesz, ja po prostu nie jestem toksycznym idiotą, socjopatą czy bezmyślnym kretynem :) 

Dyskusyjne.

Ale mniejsza, w każdym razie nie sugeruj więcej że ktoś jest tym czy owym, bo chyba nie chcesz trafić znowu do izolatki.  :) 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Mar_s napisał(a):

Dyskusyjne.

Czyżbyś coś sugerował w moim kierunku? Podobno nie wolno na tym forum? 

5 minut temu, Mar_s napisał(a):

Ale mniejsza, w każdym razie nie sugeruj więcej że ktoś jest tym czy owym, bo chyba nie chcesz trafić znowu do izolatki.  :) 

A gdzie tam jest sugestia? 
Ale się musiał spłakać donoszący :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, kubikolos napisał(a):

trudno nawet cos odpowiedziec na cos tak glupiego

Nie moja wina że coś takiego sam sugerujesz swoimi wypowiedziami...

Przecież kaucję odzyskasz, zatem gdzie podatek? 

Tylko nie wykręcaj się podwyżką cen za wywóz śmieci, bo o tym już pisałem wielokrotnie, że moim zdaniem są bezpodstawne i nie powinny mieć miejsca.

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano

Coraz bardziej dochodzę do wniosku że oddawanie tych butelek z powrotem do sklepu w moim przypadku jest niewarte zachodu i jestem gotów poświęcić te kilka złotych. Zazwyczaj kupuje 2 butelki swojego ulubionego napoju w tygodniu. Czyli wychodzi gdzieś 5zł straty miesięcznie. Plus czasami kupuje jakieś mniejsze napoje jak gdzieś jadę na dłuższą wycieczkę rowerową czy załatwić jakieś sprawy do miasta. Z tymi butelkami wychodzi tak gdzieś 8zł. Dla 8zł miesięcznie przestaje mi się chcieć tego pilnować. Pilnowanie tego żeby było niepogniecione czy poniszczone jest irytujące, przetrzymywanie tego tak samo a jeszcze bardziej zawożenie. Co prawda z tym ostatnim to można zabrać przy okazji jak się jedzie na zakupy ale i tak to jest wkurzające, bo właśnie to trzeba w coś zapakować i to tak żeby się nie poniszczyło, potem dawać do automaty i prosić się o zwrot kasy za to. I po co to wszystko? 

Opublikowano

@Klakier1984 zmienia w dyskusji, bo to element w którym zgadzamy się wspólnie i jeżeli prócz tego ów użytkownik nie ma innej podstawy by twierdzić, że to "podatek", to albo twierdzi to wyłącznie na tej podstawie (gdzie podwyżki nie dotknęły wszystkich, bo nie każdy samorząd podniósł), albo jest tak jak pisałem, że każda praca ponad jego życzeniowy plan dnia to "podatek". Stąd było moje pytanie.