Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Doda z tym Żurkiem to pewno o wyrokach w sprawie schronisk rozmawiali -
Przez Adikon · Opublikowano
Wie ktoś może czemu po restarcie nagle nie mogę włączyć panelu NVIDIA? Przy kliknięciu prawym myszy brak w rozwijanym menu, a jeśli chcę włączyć z paska to nie odpala 🫤 -
Przez Solosolo · Opublikowano
Sprawdzałem na kabelku DVI-D (single rank) oraz HDMI tym razem, ale nadal to samo, Gdy mam zwykła grafikę zamontowana i włączam tryb "enable" iGPU Multi-Monitor" to po restarcie jak wejdę to biosu to są tak jakby artefakty i bios jest tak jakby duży (rozdzielczość), albo jak nie wejdę do biosu to zatrzymuje się po "biosie" po napisie "Asrock" jest czarny ekran nie da się wejść do Windowsa, gdy zdemontuje kartę graficzna i odpalam tylko na kabelku do monitora i płyty głównej to mruga guzik od monitora i tyle. Nie widać uhd 770 w menadżerze urządzeń są tylko jakieś urządzenia PCI 2x ale nie da się do nich zainstalować sterowników. Zainstalowałem ze strony płyty głównej sterowniki jakieś VGA to znikło aczkolwiek nadal nie widać totalnie UHD 770, sterowników intelowskich się nie da zainstalować bo jest komunikat Kod błędu 8 „Nie znaleziono sterownika, który można zainstalować na bieżącym urządzeniu”. Pozostaje mi tylko kupić jakas lepszą "normalna grafikę" Procesor kupilem z allegro, ogolnie ten procesor jakis dziwny tak jakby podkręcony był odrazu mimo iz to nie możliwe bo płyta główna totalnie nowa z moreli. W biosie jest speed procesora na start 4600mhz
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi