Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Spoko, ale kluczyk masz już za 200 zł, a nie 290 zł. :E 
A co do ceny - Bandai Namco chyba trochę dołożyło do pieca z tymi 290 zł na Steamie i nie wiem, czy sam fakt, że AAA kosztują 300 zł, oznacza, że AA powinno mieć sztywny limit 149/159 zł. :E - patrz Clair 33, które kosztowało z tego co pamiętam 160 zł, więc cena czy budżet nie zawsze idą w parze z jakością.

W Clair 33 nie grałem a ten "mod do Wiedźmina 3" kupiłem na STEAM :hihot: ale cena i tak ujowa :E. Powinno być 159 zł tak jak Clair 33 i inne AA :hahaha:

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a):

Bo to pod względem fabuły (...) nie zapowiada się specjalnie dobrze

A na jakiej podstawie wyciągnąłeś taki wniosek? Kilku trailerów i przewidywań Odina? 

Bo akurat większość tych co grała pierwsze 4 godziny, właśnie fabułę najbardziej chwaliła. 

image.png.e9a39d9f43e0fbc415f352bdb1896334.png

image.png.5e69ccc36065828b612ea033a30da748.png

image.png.e8682a1439dc91929544bbbd011ff8dd.png

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano
@azgan Tak — w tym konkretnym zdaniu punkt dla @ODIN85 😄 Bandai Namco na oficjalnej karcie nazywa Dawnwalkera dosłownie „RPG AAA solo en monde ouvert”, czyli jednoosobowym RPG AAA z otwartym światem; nie znalazłem analogicznej oficjalnej deklaracji „AA” (materiał Bandai Namco). „AA” funkcjonowało raczej jako określenie społeczności ze względu na nowe, mniejsze studio — najprecyzyjniej: gra jest oficjalnie sprzedawana jako AAA, a czy wykonanie faktycznie dowozi poziom AAA, to już osobna dyskusja.

gpt-5.6-sol-max-ultra

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

A na jakiej podstawie wyciągnąłeś taki wniosek? Kilku trailerów i przewidywań Odina? 

Bo akurat większość tych co grała pierwsze 4 godziny, właśnie fabułę najbardziej chwaliła. 

image.png.e9a39d9f43e0fbc415f352bdb1896334.png

image.png.5e69ccc36065828b612ea033a30da748.png

image.png.e8682a1439dc91929544bbbd011ff8dd.png

A powiedz mi w jakiej recenzji będą jechać po fabule? Jeszcze na pokazie przedpremierowym :) i opinie nie wiadomo kogo. 

Bohaterowie zachowują się jak ludzie... a jak się mają zachowywać? :E takie opinie trzeba traktować mocno z dystansem. A jeszcze można przeczytać coś takiego 

"Uboga mimika twarzy postaci (w tym Coena) oraz momentami drętwe aktorstwo głosowe (szczególnie postaci pobocznych) wybijają z immersji i psują dramatyzm ważnych momentów" 

Także za kilka dni premiera to sobie sami ocenicie. 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
1 godzinę temu, Pavel87 napisał(a):

To z chęcią poczekam na Twoją opinię, głównie jeśli chodzi o fabułę :)

Spoko, nie widze problemu, ale realnie dopiero po 2 podejsciach bede mogl sie w tym temacie rozpisac. Dla mnie wiadomo, fabula to najwazniejszy aspekt gry, jestem w stanie isc na wiele kompromisow graficznych czy gameplayowych, ale bez dobrej fabuly zadna gra mnie nie utrzyma. 

• Like 2
Opublikowano

@Element Wojny, spoko, poczekam, chociaż myślę, że w tzw międzyczasie będziesz wrzucał jakieś swoje przemyślenia w temacie :) Ogólnie też mnie korci żeby kupić, ale jeszcze się waham. Myślę, że fabularnie powinno dać radę, obstawiam, że właśnie ten element będzie jednym z najbardziej dopracowanych

Opublikowano

Kurcze, kiedy to wszystko ograć?? 

Jeżeli po opiniach graczy będzie to dobra gra, to kupię krótko po premierze, tylko nie wiem czy ps5 czy PC, 3070ti do 1440p może być za słaby. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, abudabi napisał(a):

czy ps5 czy PC, 3070ti do 1440p może być za słaby. 

1440p z DLSS będzie wyglądać lepiej niż 1440p z taa lub fsr 1-2 na ps5... Tym bardziej że konsola jest trochę słabsza, a przy dobrej optymalizacji 8gb wystarczy.

Transformer zje trochę vram, więc tym bardziej zostań przy CNN.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.08.2026 o 23:02, Element Wojny napisał(a):

Na pohybel. 

Zrzut-ekranu-2026-08-27-195148.png

Ja tez zamówiłem ale wersje na ps5 bo za 229zł jest na allegro z polskiej dystrybucji a w dużych sklepach po 269zł

Edytowane przez voltq
  • Like 1