Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, samsung70 napisał(a):

wczoraj sié zastanawiaem  gdzie podzial sié Phoenix co zawsze wszystko krytkuje, wstaje i pierwsze co takie co czytam :)

Haha nie ma nic nowego w temacie coda do dodania to sobie musi przytrolować tutaj xD

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Mowisz o tym codzie, ktorego z ktorym jade jak z :kupa: xD  

Ważne aby jebać gre xD

Co by nie offftopować.

Dawnwalker i Gothic zrobiły mi rok 2026 Dziękuje !!!😍🥰🥰😍

Edytowane przez zozolek
  • Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano

Wazne zeby nie chwalic czegos czego sie chwalic nie da i nie miec klapek na oczach, tak jak pisalem jak cos jest dobre to sie chwali, jak nie jest to to sie krytukuje. Nigdy nie ma z mojej strony bezsensownej krytyki i kiedy cos jest dobre to nie mowie ze jest zle ;) Za to Ty widze bezsenswonie tylko spamujesz ...

Jak ktos tworzy gre i sie chwali, ze byl rezyserem genialnego wiedzmina 3, a pozniej robi tak drewnianie questy i denne mialkie dialogi to chyba jest cos nie tak. Dobrze , ze tacy ludzie juz nie pracuja nad nowym wiedzminem ;) 

• Like 1
  • Confused 2
Opublikowano
6 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Wazne zeby nie chwalic czegos czego sie chwalic nie da i nie miec klapek na oczach, tak jak pisalem jak cos jest dobre to sie chwali, jak nie jest to to sie krytukuje. Nigdy nie ma z mojej strony bezsensownej krytyki i kiedy cos jest dobre to nie mowie ze jest zle ;) Za to Ty widze bezsenswonie tylko spamujesz ...

Jak ktos tworzy gre i sie chwali, ze byl rezyserem genialnego wiedzmina 3, a pozniej robi tak drewnianie questy i denne mialkie dialogi to chyba jest cos nie tak. Dobrze , ze tacy ludzie juz nie pracuja nad nowym wiedzminem ;) 

Ważne, abyś wiedział że to co krytykujesz komuś się jednak podoba i vice.

Prawda objawiona, rozejm.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Ale masz świadomość, że zakłamujesz rzeczywistość (manipulujesz - świadomie lub nieświadomie).

To coś, jak te klikbajtowe arty, że celbrytka XYZ narzeka na swoją emeryturę... tylko że nigdzie nie znajdziesz w tym XYZ, tylko jakiegoś klik-pismaka, który wyczytał gdzieś, że XYZ ma 300 zł emerytury (a XYZ ma wór kasy (!) i wywalone na tę emeryturę i nigdy słowem sie o tym nie wypowiedziała w realu). Podobnie Ty... wskaż mi gdzieś tekst lub film, że ktoś od nich "chwali się" tym, że pracowali przy W3? To branża i łasość na kliki wyciąga każdy kawałek kurzu z podłogi REDów. Kolesie wzięli rozwód, założyli swoje i sobie działają, a to świat wrzucił im na garba krzyż "twórcy W3!".  Jest to fajna rozbiegówka marketingowa, ale i w uj odpowiedzialność, by to udźwignąć. Ale IMO oni sami, o to nie prosili. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Podobnie Ty... wskaż mi gdzieś tekst lub film, że ktoś od nich "chwali się" tym, że pracowali przy W3?

Przeciez sam Konrada Tomaszkiewicza w wielu wywiadach mowil o tym, ze pracowal przy wiedzminie 3 wiec o czym ty piszesz :hihot: 

Czyli wdg ciebie to co mowil tworca gry to moja manipulacja :boink: Juz sie zalaczyl syndrom obrony bo ktos mogl skrytykowac gre xD

https://www.gry-online.pl/opinie/nie-boimy-sie-porownan-do-cdp-red-bo-wspolnie-rozwijamy-gatunek-r/ze46d0

https://www.gamespot.com/articles/witcher-3-director-says-his-vampire-game-couldnt-be-made-at-cd-projekt-red-or-another-established-studio/1100-6539674/

Edytowane przez Phoenix.
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Przeciez sam Konrada Tomaszkiewicza w wielu wywiadach mowil o tym, ze pracowal przy wiedzminie 3 wiec o czym ty piszesz :hihot: 

znasz RÓŻNICĘ ?!? między CHWALIĆ się, a odpowidać na pytanie. Co miał powiedzieć? Że nie?
Co to WSTYD, pracować przy W3? Tylko to nie jest chwalenie się. To jest fakt.

8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Beke mam z ciebie :hihot:

Ty masz jakieś kłopoty z ogarnianiem rzeczywistości.
Przecież ja nie twierdzę, że on nie pracował nad W3.
Twierdzę, że się tym NIE CHWALI !
Tylko świat mu to z gardła wyrywa i wciska przez dupę 6x podczas każdego wywiadu.

Kumasz różnicę (?), czy za bardzo jesteś zajęty "beką"?

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Jedyne dla mnie trudne do strawienia / zrozumienia - jest ta "bańka" walki, ale od czasu, jak nauczyłem się szlachtować dyskutantów, coraz mniej mi to przeszkadza.

Wydaje mi się, że zrozumiałem o co chodzi w tej bańce, która w sumie, tylko w niektórych przypadkach jest jakaś specjalnie ciasna. To te niewidzialne ściany popychają mnie do walki i zmuszają do korzystania z wszystkich możliwych aktywnych efektów, żeby utrudnić przeciwnikowi zbliżenie się do mnie na hita. Gdyby nie to ograniczenie, tylko bym ciachał mieczem i odskakiwał. O parowaniu nawet bym nie pomyślał.

Edytowane przez tgolik
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

znasz RÓŻNICĘ ?!? między CHWALIĆ się, a odpowidać na pytanie. Co miał powiedzieć? Że nie?
Co to WSTYD, pracować przy W3? Tylko to nie jest chwalenie się. To jest fakt.

Ty masz jakieś kłopoty z ogarnianiem rzeczywistości.
Przecież ja nie twierdzę, że on nie pracował nad W3.
Tylko świat mu to z gardła wyrywa i wciska przez dupę 6x podczas każdego wywiadu.

Kumasz różnicę (?), czy za bardzo jesteś zajęty "beką"?

att.FdKTBy5Yx_vKZ5nHTuMoXBQs3Y-PoqIPZW0VD56UY3U.jpeg

att.SXsXM4UBwDo3maIGauPs6-N-Uo8Fv1OtYK-rMIr6Xf0.jpeg

att.ihWnHxAKhWHxZ3lByMD3pyB-PK-nEccBemU8xNcp9vQ.jpeg

att.P5sI-KjN9ZuzY9Zi8mFuo0cHUIF4uM323q_2cTnmnww.jpeg

3 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

No to ci pokazalem, ze sie chwala na samym poczatku trailera, chyba taki dowod wystarczy ;) 

obraz.png.a998bfd82ff57593bd2dbf5ccafe497e.png

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Phoenix. napisał(a):

No to ci pokazalem, ze sie chwala na samym poczatku trailera, chyba taki dowod wystarczy ;) 

obraz.png.a998bfd82ff57593bd2dbf5ccafe497e.png

Nie mam już wątpliwości i kończę dyskusję.
Jesteś BETONEM NIE DO SKRUSZENIA!

Mam nagrać Ci głosówkę? (bo odnosze wrażenie, że pisane nie do końca Ci wchodzi).

NIE TWIERDZĘ, ŻE TYP NIE MIAŁ UDZIAŁU w W3 - dotarło ?
Twierdzę, że TYP SIĘ TYM NIE CHWALI (sam) - dotarło?, tylko świat mu to jak czopa do dupy wpycha, kiedy tylko jest sposobność.

KUMASZ róźnicę między (?) - kupić, a ukraść? Bzykać, a być bzykanym?
DWIE RÓŻNE RZECZY.

Tak, jak dwie rózne rzeczy, to gdy o Tobie gadają, a gdy sam się chwalisz.

Jak nie zakumałeś, to robię EOT.

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
22 minuty temu, zozolek napisał(a):

Ale co złego, że gra czerpie garściami z W3 ? .

Ja bawię się super, 11 lat próbowali to skopiować w innych tytułach a tutaj prosze - zrobione.

dokładnie, jeślli czerpać garściami to tylko od najlepszych proste, mam nadzieję, że im się uda i będzie kontynuacja. fajnie by było. 

• Like 2
  • Upvote 1