Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
@MaxxGroo To są gry arcade, a nie sim, wiele osób uważa ze kierownicą lepiej się zachowuje w TCM niż FH5, pomimo że FH ma vibe bardziej realistyczny a TCM bardziej arcade. Mnie chodzi o to ze każda z tych gier ma swoich charakter i jeśli nie potrafisz się w jednej z nich odnaleźć to jest to twój problem, a nie gry. Ograłem wszystkie FH i The Crew na PC i Motorfest to ogromny krok naprzód względem poprzednich The Crew i jest to pierwsza część która może śmiało stawać do walki z FH i pod wieloma względami jest od niej lepsza. Nie chodzi o to która gra jest lepsza, tylko że obydwie są dobre, a jednocześnie na tyle się od siebie różnią ze można się dobrze bawić w obydwu. Jak chcesz simracingu to nie tutaj. Tak się wszyscy śmieją z FM8 z zjada na śniadanie wszystkie FH i inne arcade ścigałki pod względem realizmu. -
Przez galakty · Opublikowano
Widziałem gameplay i tam formuła przy 300 km/h wygląda jakby jechała 80 km/h Nie czuć prędkości totalnie. -
Przez Cappucino · Opublikowano
Brakuje jeszcze świecącego paska od przodu do tyłu, ale to pewno będzie nadchodzący trend. Coś muszą zostawić by pokazać, że motoryzacja się "rozwija" -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
Bo jest, Jeżeli chcesz możesz wymienić inną, która chociażby do FH4/5 się zbliżyła. Chyba F1 można by porównać, jasnym dla mnie jest, bo znam telemetrie UDP która jak na simcade jest rozbudowana i oprócz wartości które widzi wprawione oko bez numerków, są również takie które wpływają na zachowanie aut w głębszym stopniu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi