Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasze ulubione intra które lubimy wciąż oglądać, nie ważne czy to ze starej gry, czy z nowej... ważne że wciąż nam się podobają :)

Chyba nie muszę tu przedstawiać genialnego intra z The Settlers :D

• Like 7
Opublikowano (edytowane)

Było to moje pierwsze i jedyne MMO, nawet prostą pisownię jak i komunikację ogarnąłem w krzaczkach tzn. języku Tajwańskim. Za każdym razem łezkę w oku mam jak to oglądam 🙂 

Jeszcze bym trailera z AC Revelations dodał, ale jak każdy po jednym to może się tego trzymajmy 🙂

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, chrumcio napisał(a):

W tamtych czasach robiło ogromne wrażenie.
No i dźwięk na Amidze miałem sto razy lepszy niż na tym filmie. :D

• Like 1
Opublikowano

Faktycznie , byłem przekonany że chodzi o trailery %-) W sumie do intra chyba kwalifikuje sie ten "trailer" z uciekającą Yennefer zdaje sie że po utworzeniu nowego save'a pierwsze co sie pokazuje to właśnie ten zwiastun.

Opublikowano
3 godziny temu, Paw79 napisał(a):

No i dźwięk na Amidze miałem sto razy lepszy niż na tym filmie.

Kwestio ustawienia emulatora, jeszcze nie skonfigurowałem go do końca :)

5 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

ale jak każdy po jednym to może się tego trzymajmy

Możesz dodać więcej, oby trzymać się tego że to temat z Intrami :P

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, chrumcio napisał(a):

Widzę nowy temat myślę o Settlers i od razu w pierwszym poście ;-)

Gra na Amidze na 3 dyskietkach w tym 2 to intro.

Edytowane przez Kabor
  • Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• TB400 to jest prawdziwy HDR, HDR400 to bzdura. 
    • Moim zdaniem pomysł do kitu, jeżeli mam być szczery  
    • Sprawa prosta - w autobusie jest monitoring, ten jest bezstronny. Lasów już za dużo wyciętych. W moich stronach wszystko poszatkowane w kwadraty, dzika zwierzyna coraz bardziej pcha się na pola uprawne. Typowe zachowanie TACO.
    • Zauważ, że Twój procesor ma takie same lub nawet wyższe temperatury jak rdzeń karty. Zacznij od undervoltingu procesora CO all core -30, jeżeli sztuka słabsza to daj odpowiednio mniej. - nie zaszkodzi. No i pomyśl o AiO aby odciągnąć temperaturę od karty graficznej. Moim zdaniem AIO 360 na górze obudowy byłoby optymalne. Co prawda 7800X3D nie jest tak wdzięczny w schłodzeniu jak 9800X3D ale samo przeniesienie miejsca kumulacji temperatury wyżej zrobi zbawienną robotę. PL -10% to dobre rozwiązanie - nic nie tracisz, a nawet w obecnym stanie trochę zyskujesz wydajności oprócz zbicia temperatury. Co do pump-outów, z racji że przerabiałem je parokrotnie: Faza 1: [Dzień 0] Brak pump-outu - wszystko OK. Faza 2: [Etap od ok. miesiąca do 6 miesięcy] Cicho postępujący pump-out, na samym początku nie do rozpoznania, we wczesnych stadiach fazy 2 kompletnie niezauważalny, w rozwinięciu fazy może być mylony z innymi czynnikami zewnętrznymi Faza 3: [Etap po ok. 6 miesiącach] Zaawansowany pump-out, widoczny w odczytach gołym okiem. (oczywiście jak ktoś wymieniał już pastę na własną rękę na rzadką o kiepskich właściwościach może dojść do Fazy 3 nawet w 3-4 tygodnie) Tak to wygląda od kuchni na kartach z fabryczną pastą. Możesz być w "Fazie 2" i ciężko to zdiagnozować oraz na tyle to płynnie i stopniowo się zmienia, że nie wzbudzi Twojego niepokoju. Ja polecam każdemu robić test temperatur każdej karty po wyjęciu z pudełka - odpalasz GPU-Z i jakiś benchmark, robisz screena GPU-Z, za miesiąc odpalasz ten sam benchmark, robisz screena i porównujesz.  Są czynniki zewnętrzne jak temperatura otoczenia, wiadomo ale mimo wszystko to dobra metoda bo idzie coś wyłapać. Ty tego nie zrobiłeś i nie mamy czego do czego porównać, a może już by nam coś to powiedziało. Ja bym siedział na tym PL -10 i nie zawracał sobie tym teraz głowy - nadejdzie fala upałów, karta dostanie bęcki to zrobisz kolejny zrzut GPU-Z i sobie porównasz. Może coś więcej będzie widać.  
    • Niezla bzdura i szukanie dziuru, jak ktos nie potrafi odroznic zdjec i jak sa robione to pozniej pisza takie kocopoly    Przeciez to oczywiste jesli masz ujecie robione na silniku gry gdzie cala jakosc skupia sie na kadrze to ta sama scena bedaca juz gameplay bedzie sie roznic, a ludzie tego nawet nie potrafia odroznic co jest co i pozniej wychodza takie durne porownania  Spokojnie bedzie na finale pilki nozej  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...