Reddzik 2 176 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja (edytowane) https://store.steampowered.com/app/3660220/Syberia__Remastered/ More than 20 years after its original release, Syberia is reborn in a fully modernized version. Rediscover its iconic locations and unforgettable characters through a stunning visual overhaul, redesigned gameplay, and the same captivating storytelling that made it a classic. Planowana data wydania: 2025 Kolejny remaster. Język polski napisy. Edytowane 20 Maja przez Reddzik jest jednak język polski, edycja. 3 1
Keller 563 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja No ładnie to wygląda, ale bez PL nie tykam. Przypomnę sobie te stare zagadki. 2
Harddrinkingman 30 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Staram się nie wracać do starych rzeczy bo na nowe nie mam czasu. Chociaż The world before wciąż przede mną.
bleidd 196 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Ale bym grał. Sentyment mocno. Może modderzy ogarną jak przenieść polski dubbing z oryginału.
AndrzejTrg 1 781 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja A ja w ogóle nie grałem w żadną Syberię, więc kto wie co się po ER wydarzy 🙂
Pavel87 608 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Ja również z chęcią ogram jak będzie PL, jedynkę i dwójkę ograłem milion lat temu więc fajnie by było sobie przypomnieć. The World Before mi się podobało Jakby tak jeszcze odświeżyli trzy części "Black Mirror" to by było super. Z tych takich mroczniejszych point'n'click chyba właśnie Black Mirror mi się najbardziej podobało
Reddzik 2 176 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Zaktualizowali języki, ale chyba obejdzie się bez dubbingu, który był w oryginale
Reddzik 2 176 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Według głównej strony Microids Kate Walker będzie mieć polski głos. Pewnie musimy poczekać na aktualizację na steamie, do premiery gry kilka miesięcy. https://www.microids.com/syberia-remastered-en/ 2
Jaycob 1 509 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Przygodówka? Walking sim? Zdecydowanie nie moja bajka.
Keller 563 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Przygodówka? Walking sim? Zdecydowanie nie moja bajka. Też nie moja, ale jest wiele perełek i Syberia nią jest to samo. np. Wolf Among Us. A są i inne. Też polecam zegarmistrza. Jeśli nie fanatyk takich gier chwali, to coś w tym może być Edytowane 21 Maja przez Keller
slafec 288 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Będzie wersja VR Syberia VR Brings The Classic Adventure To Quest 3 This Year
ghostdog 611 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Jakiś czas temu skończyłem The World Bbefore, bardzo przyjemna gra. Nie grałem w poprzednie tytuły, chętnie zapoznam się z odkurzoną Syberią. 1
Ryszawy 313 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) U mnie pierwsza część super, druga do spuszczenia w kiblu (przeszedłem), trzecia część nie ruszana, "The World Before" ograne demo, uczucia mieszane... Edytowane 23 Maja przez Ryszawy
Rekomendowane odpowiedzi