galakty 5 063 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 2 godziny temu, oldfashioned napisał(a): Gierki powinny losowo usuwać save'y na piratach. A w rzeczywistości to często aktualizacje legalnych uwalają save 3 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Chyba ostatnio w FH6 ludzie mają problemy z sejvami 1
j4z 1 816 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 50 minut temu, sideband napisał(a): HV masz na premierę Doskonale sobie zdaje z tego sprawę. Statów raczej nie poznamy, ale wydaje mi się, że zdecydowana większość jednak boi się HV.
sideband 3 011 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 3 godziny temu, galakty napisał(a): A w rzeczywistości to często aktualizacje legalnych uwalają save Śmiechowe jest to, że nawet na konsolach trzeba się zabezpieczać 2 godziny temu, j4z napisał(a): Doskonale sobie zdaje z tego sprawę. Statów raczej nie poznamy, ale wydaje mi się, że zdecydowana większość jednak boi się HV. To wynika z niewiedzy
Kabor 560 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 18 godzin temu, j4z napisał(a): Rockstar ponoć fajnie trollował piratów przy GTA 4. Dobry trol był też w Setlersach chyba 3 części: "Twórcy zastosowali bardzo sprytne zabezpieczenie antypirackie. Gra uruchamiała się normalnie i można było grać przez długi czas, więc pirat nie od razu wiedział, że coś jest nie tak. Jednak w tle gospodarka była celowo sabotowana. Najbardziej znany efekt: huta żelaza zamiast sztab żelaza produkowała... świnie, przez brak żelaza nie dało się produkować broni, a więc nie dało się normalnie rozwijać armii i ukończyć gry. Dodatkowo w pirackich kopiach występowały też inne problemy: nowo sadzone drzewa nie rosły, domy nie tworzyły nowych osadników, towary znikały w portach, nie można było generować many." 3 2
Lypton 1 253 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Kiedyś zabezpieczenia antypirackie były bardziej kreatywne. Pamiętam taką grę na PSX - LMA Manager 2000 - w której na piracie nie dało się wygrać meczu, a atrybuty zawodnikom spadały w tempie ekspresowym. Po dwóch miesiącach sezonu okupywałeś ostatnie miejsce w lidze, a zawodnicy prezentowali poziom Ekstraklasy. O, jest nawet artykuł o tym: https://www.eurogamer.net/article-30263 1
SmogSmok 340 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) W dniu 28.05.2026 o 09:40, caleb59 napisał(a): Jak można było się spodziewać jeśli ktoś ma w głowie więcej niż 1 komórkę mózgową gra to crap i należy zutylizować każdego kto to coś kupił. Potwierdzam, bubel growopodobny, film na szynach (samograj) dla ludzi z brakującymi fałdami mózgowymi. Nie wiem czy recenzje były tak dobrze opłacane czy ja jestem nienormalny? Przecież to można za darmo przejść na youtube , gość co "gra" to też tylko ogląda przerywniki i trzyma W by przejść do kolejnego przerywnika przez 80% czasu. Nie porównujcie tego nawet do Hitmana bo to bluźnierstwo. Edytowane 20 Czerwca przez SmogSmok 1 2 2
ODIN85 4 866 Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca Co Ty pie..? Obok samograja to nawet nie stało.Dobra gra. 1
Sawyer1916 163 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Mniej więcej w połowie fabuły dopadło mnie zmęczenie i na razie robię sobie przerwę. W ogóle u mnie z ogrywaniem fabuł w ostatnich latach to ciężko. Dość powiedzieć, że przez ostatnie jakieś 3 lata to skończyłem Ghost of Tsushima, GTA V, Until Dawn, Mafia Old Country, teraz trochę Bonda i z 70% AW2. A tak to Battlefield i sportówki, jak już jest czas pograć. 1
Phoenix. 6 908 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Bo ten bond to taki wyrob czekoladopodobny 2
SmogSmok 340 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Recenzje były opłacane na 100%. Edytowane 29 Czerwca przez SmogSmok 1
j4z 1 816 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Dla mnie lepsze niż Mafia OC, ale i tak nie skończyłem. Z tego co widziałem, chyba ostatnia potyczka mi została, ale już nie chciało mi się.
ODIN85 4 866 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Nie ma to jak opierać opinie o grze po jednym shortcie z ciężarówką
oldfashioned 821 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Co to za wiocha do tematu przyszla? Jak sie nie podoba - mozna po prostu normalnie napisac, nie trzeba wchodzic i srac na dywan. Jestescie w gosciach, a nie u siebie Edytowane 22 Czerwca przez oldfashioned 1 2
azgan 1 825 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Nie ten temat Edytowane 22 Czerwca przez azgan
Geble 49 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 70% gry za mną, 15h na liczniku, pewnie byłoby mniej ale lubię pochodzić po lokacjach i posłuchać co mówią randomy i pooglądać miejscówki, a także dostać się do miejsc wstępnie zamkniętych. Ja jestem zadowolony, mesjasz gejmingu to nie jest, ale ja bawię się świetnie. Fajne kino akcji, świetne bitki, jak ktoś chce to może grać na ducha, jak ktoś chce Rambo to można na Rambo. Do wyboru do koloru. Z negatywnych rzeczy na pewno trochę małe IQ SI. Przykładowo okładam się jak wariat z 3 gościami, ciskam nimi o ściany, przy tym rozwalają się meblościanki, tu coś wybucha, a kolejnych 3 za ścianą jak gdyby nic dalej stoi i czeka, bo nic nie słyszą Kolejna rzecz, ale to może związana z poziomem trudności - mianowcie bardzo mało ammo, często muszę biegać między kulami i szukać czegokolwiek do strzelania, a i tak raczej w 90% przypadków staram się strzelać w głowę. To jak ktoś liczy na wymianę ognia zza zasłon to nie tutaj. A szkoda. No generalnie bardzo przyjemna gra, fabuła też mi siedzi. 1 2
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 15 minut temu, Geble napisał(a): Z negatywnych rzeczy na pewno trochę małe IQ SI. Przykładowo okładam się jak wariat z 3 gościami, ciskam nimi o ściany, przy tym rozwalają się meblościanki, tu coś wybucha, a kolejnych 3 za ścianą jak gdyby nic dalej stoi i czeka, bo nic nie słyszą (...) To jest zdecydowanie przegięcie. Mogli się postarać bardziej.
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 29 minut temu, Kadajo napisał(a): Skojarzyło mi sie IDEALNIE. TOP SCERET! Dokładnie, tak to wygłąda niestety. 1
Zas 462 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 11 godzin temu, Geble napisał(a): a kolejnych 3 za ścianą jak gdyby nic dalej stoi i czeka, bo nic nie słyszą Bo to są ochroniarze z grupą inwalidzką, ci konkretni akurat głusi. Lepiej chyba tak, niż jak w Outlaws, że z całej mapy się zbiegali.... 1
Rekomendowane odpowiedzi