Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 29.05.2026 o 12:29, Kadajo napisał(a):

Pierwszy Uncharted był na Ps3 to ma znacznie więcej niż 10 lat :)

Chidziło o 4 😉

7 godzin temu, sideband napisał(a):

Nowe gry :hihot:

A gracze są znowu w szoku 😂8:E

Screenshot-20260602-075234-Samsung-Brows

Opublikowano

Przełamałem się i kupiłem, mimo że z reguły nie lubię gier w których jest więcej filmu niż rozgrywki. A tak żeby mieć coś na przeczekanie do czasu wyjścia Gothica.

Na początku rzeczywiście jest mało wolności i praktycznie samo chodzenie i gadanie. Ale mimo to podobał mi się fragment z treningiem naszego nowego Bonda. Szkoda że po raz kolejny widzę te same ujęcia jak bohater przeciska się między jakimiś skałami, wspina się po ścianach i przesuwa na ich krawędziach. To samo widziałem już w dziesiątkach innych współczesnych gier, aż do porzygu. Nawet animacje są bardzo podobne do Tomb Raiderów czy innych Unchartedów. Mimo tego małego zgrzytu, wrażenia na razIe pozytywne. Wczoraj za późno zacząłem grać, więc zdążyłem jedynie przejść wstęp do momentu drugiego treningu włącznie. Dziś po pracy pogram sobie dalej.

Opublikowano
W dniu 30.05.2026 o 11:42, Lypton napisał(a):

Tymczasem Bond ponad 20 lat temu:

Tak od czasów Rogera Moore'a to przygody Jamesa Bonda mocno odlatywały ze scenami akcji. Wręcz w kosmos. I to dosłownie, heh.

Nie od Moore'a tylko od Brosnana

Na szczęście Bondy z Craigiem postawiły na realizm 

Opublikowano

Czy 'w kosmosie' miałeś dosłownie na myśli? ;)

Opublikowano (edytowane)

'odlatywać w kosmos' może jeszcze mieć inne znaczenie niż dosłowne prawda? 

Bondy zaczęły naprawdę 'odlatywać w kosmos' z nierealistycznymi scenami akcji w Bondach z Brosnanem

na przykład

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano (edytowane)

W pierwszym cytowanym poście miałem na myśli oba znaczenie, co nawet napisałem "Wręcz w kosmos. I to dosłownie, heh". W poście, pod którym zadałeś pytanie - dosłowne. Bitwa na lasery w (dosłownym) kosmosie.

W żadnym Bondzie nie było bardziej absurdalnej i nierealistycznej sceny niż ww. z Moonrakera. Poziom ostatnich Fast & Furious. Wiadomo, próba uszczknięcia czegoś z popularności Gwiezdnych Wojen

Edytowane przez Lypton