Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, sideband napisał(a):

HV masz na premierę

Doskonale sobie zdaje z tego sprawę. 

Statów raczej nie poznamy, ale wydaje mi się, że zdecydowana większość jednak boi się HV. 

Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

A w rzeczywistości to często aktualizacje legalnych uwalają save xD 

Śmiechowe jest to, że nawet na konsolach trzeba się zabezpieczać :hihot:

2 godziny temu, j4z napisał(a):

Doskonale sobie zdaje z tego sprawę. 

Statów raczej nie poznamy, ale wydaje mi się, że zdecydowana większość jednak boi się HV

To wynika z niewiedzy ;)

Opublikowano
18 godzin temu, j4z napisał(a):

Rockstar ponoć fajnie trollował piratów przy GTA 4.

Dobry trol był też w Setlersach chyba 3 części:

"Twórcy zastosowali bardzo sprytne zabezpieczenie antypirackie. Gra uruchamiała się normalnie i można było grać przez długi czas, więc pirat nie od razu wiedział, że coś jest nie tak. Jednak w tle gospodarka była celowo sabotowana.

Najbardziej znany efekt:

huta żelaza zamiast sztab żelaza produkowała... świnie,

przez brak żelaza nie dało się produkować broni,

a więc nie dało się normalnie rozwijać armii i ukończyć gry.

Dodatkowo w pirackich kopiach występowały też inne problemy:

nowo sadzone drzewa nie rosły,

domy nie tworzyły nowych osadników,

towary znikały w portach,

nie można było generować many."

:E

• Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano

Kiedyś zabezpieczenia antypirackie były bardziej kreatywne.

Pamiętam taką grę na PSX - LMA Manager 2000 - w której na piracie nie dało się wygrać meczu, a atrybuty zawodnikom spadały w tempie ekspresowym. Po dwóch miesiącach sezonu okupywałeś ostatnie miejsce w lidze, a zawodnicy prezentowali poziom Ekstraklasy.

O, jest nawet artykuł o tym: https://www.eurogamer.net/article-30263

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.05.2026 o 09:40, caleb59 napisał(a):

Jak można było się spodziewać jeśli ktoś ma w głowie więcej niż 1 komórkę mózgową gra to crap i należy zutylizować każdego kto to coś kupił. :bandyta: 

Potwierdzam, bubel growopodobny, film na szynach (samograj) dla ludzi z brakującymi fałdami mózgowymi. Nie wiem czy recenzje były tak dobrze opłacane czy ja jestem nienormalny? 

Przecież to można za darmo przejść na youtube , gość co "gra" to też tylko ogląda przerywniki i trzyma W by przejść do kolejnego przerywnika przez 80% czasu. 

Nie porównujcie tego nawet do Hitmana bo to bluźnierstwo. 

Edytowane przez SmogSmok
  • Haha 1
  • Confused 2
  • Upvote 2
Opublikowano

Mniej więcej w połowie fabuły dopadło mnie zmęczenie i na razie robię sobie przerwę. W ogóle u mnie z ogrywaniem fabuł w ostatnich latach to ciężko. Dość powiedzieć, że przez ostatnie jakieś 3 lata to skończyłem Ghost of Tsushima, GTA V, Until Dawn, Mafia Old Country, teraz trochę Bonda i z 70% AW2. A tak to Battlefield i sportówki, jak już jest czas pograć.

• Upvote 1
Opublikowano

70% gry za mną, 15h na liczniku, pewnie byłoby mniej ale lubię pochodzić po lokacjach i posłuchać co mówią randomy i pooglądać miejscówki, a także dostać się do miejsc wstępnie zamkniętych. Ja jestem zadowolony, mesjasz gejmingu to nie jest, ale ja bawię się świetnie. Fajne kino akcji, świetne bitki, jak ktoś chce to może grać na ducha, jak ktoś chce Rambo to można na Rambo. Do wyboru do koloru.

Z negatywnych rzeczy na pewno trochę małe IQ SI. Przykładowo okładam się jak wariat z 3 gościami, ciskam nimi o ściany, przy tym rozwalają się meblościanki, tu coś wybucha, a kolejnych 3 za ścianą jak gdyby nic dalej stoi i czeka, bo nic nie słyszą %-)

Kolejna rzecz, ale to może związana z poziomem trudności - mianowcie bardzo mało ammo, często muszę biegać między kulami i szukać czegokolwiek do strzelania, a i tak raczej w 90% przypadków staram się strzelać w głowę. To jak ktoś liczy na wymianę ognia zza zasłon to nie tutaj. A szkoda. 

No generalnie bardzo przyjemna gra, fabuła też mi siedzi.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
15 minut temu, Geble napisał(a):

Z negatywnych rzeczy na pewno trochę małe IQ SI. Przykładowo okładam się jak wariat z 3 gościami, ciskam nimi o ściany, przy tym rozwalają się meblościanki, tu coś wybucha, a kolejnych 3 za ścianą jak gdyby nic dalej stoi i czeka, bo nic nie słyszą %-) (...)

To jest zdecydowanie przegięcie. Mogli się postarać bardziej. :(

Opublikowano
11 godzin temu, Geble napisał(a):

a kolejnych 3 za ścianą jak gdyby nic dalej stoi i czeka, bo nic nie słyszą 

Bo to są ochroniarze z grupą inwalidzką, ci konkretni akurat głusi. :E 
Lepiej chyba tak, niż jak w Outlaws, że z całej mapy się zbiegali.... ;) 

• Haha 1