Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, aureumchaos napisał(a):

W grze Carin tak chodzą po górach :E

Nie ma prawdziwego RT i PT to nie haczy I zgrzyta.. Jak dodadzą hardwarowy jak zapowiedzieli, że bedzie później to może nie być już tak kolorowo... Poza tym gra wyglada dość biednie, niezbyt silna grafika ale gameplay i story jest sztos. 

Chciałbym więcej gier tak biednie wyglądających.

• Haha 1
Opublikowano
17 godzin temu, Jaycob napisał(a):

No to tam jest trochę opcji (i to chyba jedyna taka lokacja z większą swobodą), ale wciąż - imo nie warto. 

No chyba jednak nie, bo nawet w pierwszej misji na Islandii jest 9 różnych osiągnięć, z których nie wszystkie da się ukończyć za jednym razem, bo się wykluczają.

Co prawda jest to tylko krótki fragment w obozie, ale jednak.

Opublikowano
15 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a):

IMO dziwny "zarzut" i nie trafia od mnie. Odkąd lata temu osiągnęliśmy w gamingu akceptowalny poziom mocapów, i odkąd ludzie w grach poruszają się jak... ludzie, czego oczekiwać więcej?
Że po klifach i krawędziach bohater będzie przesuwał się... szpagatami, albo piruetami? ;)

Może źle to ująłem. Chodzi mi o to, że to kolejna przygodówka z tą samą, Tomb Raiderową wspinaczką. Może to po prostu przypadek, a może we współczesnym gamedevie za dużo zrzyna się z innych najpopularniejszych tytułów. Ten zarzut to i tak nie jest jakiejś wysokiej wagi, bo jak na razie gra mi się bardzo podoba.

• Upvote 1
Opublikowano

Bez przesady, to trochę jakby się czepiać, ze w każdej ścigałce otoczenie tak samo się przesuwa za oknem/dookoła nas podczas jazdy i koła tak samo się kręcą. Albo że postaci w grach podobnie biegają. 

Opublikowano
22 godziny temu, j4z napisał(a):

Ale żeby to wyglądało chociaż jakoś fajnie, a tak nie jest. 

W crimson desert była zajebista wspinaczka.

Bo te animacje są co najwyżej OK. Nic więcej a Crimson pod tym względem wyznacza jednak inne standardy. 

15h z mną i jestem w środku tego statku. Przygoda naprawdę świetna! Szkoda, że PL dubbingu nie dali.

image.thumb.png.468bfe7cdd474096c12f9e15c88d3b9e.png

Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

I bardzo dobrze, że złodzieje nie mogą grać :) 

Grają od dnia premiery. Denuvo jest martwe i nie da się tego naprawić.

W sumie z ciekawości muszę sprawdzić org vs hypervisor jeżeli chodzi  chociażby użycie pamięci i czas wczytywania bo "normalny" crack też nie łamie Denuvo.

Opublikowano (edytowane)

Panie, tematu nie chciało się zakładać, to do OT mogłeś dać. :p

Coś tam zaczyna klikać ten 007 wczoraj już nawet przyjemnie mi się grało. Chyba skończę. 

Dopiero jak włączyłem dynamiczne mapowanie tonów zamiast hgig w TV to normalnie ta gra zaczęła wyglądać. :hihot:

Edytowane przez j4z
Opublikowano

image.png.c79394d990432ce7b215f683c1ab4614.png

Skończyłem i świetnie się bawiłem! Daje 9/10. Zabieram 1, bo bond wyglądał jakby chciał mnie oszukać :P i za to, że mogłoby być trochę więcej detektywa i gra mogłaby być trochę dłuższa. Ale garafa spoko, optymalizacja sztos, fabuła akcyjniakowa czekam na sequel. 8:E

Grafike mialem silna:

20260606001005_1.thumb.jpg.ad46e5dc01836d11a4e8e006a666fc7e.jpg

20260606002325_1.thumb.jpg.4135a097bacf73ffd2e4552e4cad4dbe.jpg

20260606003250_1.thumb.jpg.6e38e5f9b85b597c7ec0e77252ed53fc.jpg

20260606004135_1.thumb.jpg.09ade5af0d74ec1116308d05c1efb18f.jpg

20260607081050_1.thumb.jpg.4599dced91996b5b301aa6fd30b66e3d.jpg

• Like 1