Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Bez przesady :) ja tam może jak miałem 10 lat się sugerowałem i oglądałem czy czytałem recenzję. Teraz wiem czego chcę i co mnie interesuje ;) 

W tym nie ma żadnej przesady. No ale to rozmowa ch*ja* z butem przez nogawkę.  

*w tej metaforze mogę być ch*jem, bo nie ma na celu obrażania. Lubię ten idiom i pasuje tutaj.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

tyle klatek ma :E ale pewnie widziałeś komentarz :D 

Serio ten typ ma talent do tych głupot, do 2 minuty jeszcze nie dotarłem a już nie mogę przestać się śmiać.

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, Lypton napisał(a):

W tym nie ma żadnej przesady. No ale to rozmowa ch*ja* z butem przez nogawkę.  

*w tej metaforze mogę być ch*jem, bo nie ma na celu obrażania. Lubię ten idiom i pasuje tutaj.

W pełni się zgodzę :) 

8 minut temu, Kadajo napisał(a):

Serio ten typ ma talent do tych głupot, do 2 minuty jeszcze nie dotarłem a już nie mogę przestać się śmiać.

Może w domu posłucham z głosem :) 

Opublikowano
2 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Właśnie wszedłem na resztę jego "twórczości" i jak zobaczyłem jakość Hogwart Legancy to ręce opadły... nie wiem(bez głosu w robocie) może jakąś merytoryczną wartość jego filmiki mają, ale to szarpanie jest nie do zniesienia przynajmniej dla mnie jak to oglądam, a grać... sadomasochista :) i jeszcze pół miliona subów :E

Znalazł chłop niszę xD 

• Like 1
Opublikowano

A ja myślę, że bardziej opłaca się a mnie się nie podoba bo jest gupie i tyle dla współczesnego YTbera niż powielanie opinii innych że gra jest dobra, ale nie bardzo dobra, licencja z niewykorzystanym potencjałem, uncharted z hitmanem w roli głównej etc etc etc. Jak widać zasięg łapie, skoro na PL fora się dostaje xD czyli taktyka działa. Czyli ktoś to łyka.

Opublikowano
3 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Nawet nie mam zamiaru, jestem z tych co tylko raz rzucą okiem i nigdy się nie mylą - crap to crap.

Trzymam za nogę. Ja sam sprawdzę w swoim czasie. Przekonamy się. 

Opublikowano

No tak, pokupowali w preorderach to trzeba wyciągać tarczę i odbijać wszelakie niepochlebne opinie. Dla mnie sam fakt, że masz tam znaczniki do wszystkiego, głupie i ślepe AI, żenującą walkę czy widzenie przez ściany wystarczy by wydać opinię. Jedyne czego nie jestem w stanie stwierdzić to jakość fabuły ale nawet jeśli byłaby znośna to cała reszta mechanik ją zadusza w moim odczuciu.

Gra pokazuje co masz robić i prowadzi za rączkę zbyt często.

Opublikowano (edytowane)

Ten opis z filmu, niestety pokazuje, standardy. Gracz traktowany jest jak półgłów, a szkoda.
Ale, to nie jest cecha tej gry. Tak jest od dłuższego czasu.
Ja rwałem włosy w Tombach (za takie traktowanie gracza).

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, caleb59 napisał(a):

pokupowali w preorderach

3 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Gra pokazuje co masz robić i prowadzi za rączkę zbyt często

Czyli czysty fun. Takie gry też są potrzebne i lubię. 

• Haha 1
Opublikowano

Spotkajmy się po środku. Po prostu gra nie jest zła ale jest przeciętna, na pewno nie można na to patrzeć jak na tytuł AAA. Jeśli ktoś obniży sobie oczekiwania i podejdzie do gry na luzie to pewnie da się pograć, jak we wszystko.