Art385 490 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Śmiej się, kiedyś jak jedna urwa wyszła popłakana, to myślimy co kumpel odwalił... a ona ze śmiechu płakała, bo sobie znajomy pod prysznicem trzepał i 500 poszło bez stosunku Chryste tu mogą być dzieci Widać kolega postanowił Pani Ladacznicy przeprowadzić instruktaż stanowiskowy.
j4z 1 816 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Kolega pewnie chciał się przygotować przed, żeby z Panią dłużej wytrzymać. 1
azgan 1 826 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 4 godziny temu, Kadajo napisał(a): Czy wy też macie silną grafikę w tej grze ? Za grafikę odpowiada silnoręki 🤭😉 2
samsung70 364 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Śmiej się, kiedyś jak jedna urwa wyszła popłakana, to myślimy co kumpel odwalił... a ona ze śmiechu płakała, bo sobie znajomy pod prysznicem trzepał i 500 poszło bez stosunku dlaczego tak zrobił skoro miał panne pod ten temat ogarniętą? żeby dlużej wytrzymać czy jak? 21 minut temu, Art385 napisał(a): Chryste tu mogą być dzieci Widać kolega postanowił Pani Ladacznicy przeprowadzić instruktaż stanowiskowy. regulamin zabrania, więc spokojnie. a 15+ pewnie są już w temacie, także luz. 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Śmiej się, kiedyś jak jedna urwa wyszła popłakana, to myślimy co kumpel odwalił... a ona ze śmiechu płakała, bo sobie znajomy pod prysznicem trzepał i 500 poszło bez stosunku a poza tym, to nie jest tak, że jak płacisz za godzinę, to możesz nawet sowbie zwalić 200 razy w ciągu tej godziny? bo płacisz za GODZINE a nie za dojście? 1
sideband 3 012 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Tymczasem o 007 za miesiąc nikt już nie będzie pamiętał. A to z większością nowych gier tak nie jest? Teraz panie idzie się na ilość, a nie jakość. 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 29 minut temu, samsung70 napisał(a): a poza tym, to nie jest tak, że jak płacisz za godzinę, to możesz nawet sowbie zwalić 200 razy w ciągu tej godziny? bo płacisz za GODZINE a nie za dojście? Spoiler Nie jest tak. Zazwyczaj w ogłoszeniu masz zaznaczone, że możesz się zlać raz albo dwa razy, a każdy następny wiąże się z dopłatą. I nie ma znaczenia, że właśnie minęło 15 minut. Czasami spotkasz skrajności tj. właśnie brak limitu w godzinie albo brak możliwości dopłaty za następny raz, ale to są wyjątki. I dlaczego w ogóle takie debaty są prowadzone w wątku o Jamesoe Bondzie? 1
aureumchaos 713 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 3 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Nie jest tak. Zazwyczaj w ogłoszeniu masz zaznaczone, że możesz się zlać raz albo dwa razy, a każdy następny wiąże się z dopłatą. I nie ma znaczenia, że właśnie minęło 15 minut. Czasami spotkasz skrajności tj. właśnie brak limitu w godzinie albo brak możliwości dopłaty za następny raz, ale to są wyjątki. I dlaczego w ogóle takie debaty są prowadzone w wątku o Jamesoe Bondzie? To w tym bondzi emozna robic wszytsko????
samsung70 364 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 9 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Nie jest tak. Zazwyczaj w ogłoszeniu masz zaznaczone, że możesz się zlać raz albo dwa razy, a każdy następny wiąże się z dopłatą. I nie ma znaczenia, że właśnie minęło 15 minut. Czasami spotkasz skrajności tj. właśnie brak limitu w godzinie albo brak możliwości dopłaty za następny raz, ale to są wyjątki. I dlaczego w ogóle takie debaty są prowadzone w wątku o Jamesoe Bondzie? o kurde, to tego to ja nie wiedziałem ... ja bym się czuł w takiej sytuacji trochę osobiście wyr.... jakby mi powiedziała już nie bo ... czyli jednak trzeba czytać wszystko co jest małym druczkiem napisane i zawsze dopytać... zaczęło się od torrentów swoją drogą
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Godzinę temu, Jaycob napisał(a): No tak, bo na torrenty wchodzi się wyłącznie po to, żeby hobbystycznie sprawdzić bezpieczeństwo gry. A po kiego mam gdziekolwiek wchodzić?
Jaycob 2 728 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Kompletnie nie ogarnąłeś kontekstu albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Nie wiem nawet, jak na to odpowiedzieć, więc zostawię to już bez dalszej dyskusji. Zresztą powiedziałem już swoje. EOT. Wracając do tematu... jestem na 8 misji i szczerze mówiąc, nie uważam, żeby ta gra była warta tych 229 zł. Dla mnie jest zbyt casualowa, za bardzo prowadzi gracza za rękę, a elementów z Hitmana jest tu tyle, co kot napłakał (poza oczywistym UI, grafiką + kilka drobnych podobieństw). Misje nie dają większej swobody i w większości przypadków jedzie się po prostu na autopilocie, dokładnie tak, jak zaplanowali to deweloperzy. Nie tego się spodziewałem po IO Interactive. Nie zrozumcie mnie źle, ogólnie uważam, że to dobra gra. Bardzo ładnie wygląda, ma dobrą grę aktorską, interesującą fabułę, piękne kobiety (u zachodniego dev)! i naprawdę epickie sekwencje akcji. Natomiast z punktu widzenia gameplayu jest dla mnie po prostu zbyt płytka i prosta. 2 2
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Spoiler 12 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): @Art385 Raczej duże dzieci @j4z Strzał w 10 @samsung70 ekspertem nie jestem, ale kiedyś opowiadali że w cenie godziny masz dojście i to nie ważne czy sam sobie zrobisz dobrze czy Pani Ci zrobi, teraz jak to działa to nie mam pojęcia. Widzę teraz że ktoś już tam wytłumaczył fachowo </spoiler> Edytowane 28 Maja przez AndrzejTrg
JeanPepin 480 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): To zaraz koniec Ile h ci wyszło ?
Sawyer1916 163 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Byłem dziś w ME i się skusiłem, zobaczymy jak siądzie. 3
ODIN85 4 866 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja 10 minut temu, JeanPepin napisał(a): Ile h ci wyszło ? 13.5
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja A przed premierą było gadanie, że to gra na plus minus 20 godzin 🤷 Chyba, że wy jakimiś pół speedrunnerami jesteście.
Sawyer1916 163 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): 13.5 Jak dla mnie w sam raz na obecne możliwości. Old Country mniej więcej też tyle ogrywałem. Edytowane 28 Maja przez Sawyer1916
ODIN85 4 866 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja (edytowane) No ale tam jest jeszcze opcjonalna aktywność więc wszystko się zgadza. 5 minut temu, Radio Tirana napisał(a): A przed premierą było gadanie, że to gra na plus minus 20 godzin 🤷 Chyba, że wy jakimiś pół speedrunnerami jesteście. Edytowane 28 Maja przez ODIN85
JeanPepin 480 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 12 minut temu, Radio Tirana napisał(a): A przed premierą było gadanie, że to gra na plus minus 20 godzin 🤷 Chyba, że wy jakimiś pół speedrunnerami jesteście. Odinowskie godziny inaczej się liczy przypominam 6 1
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Godzinę temu, JeanPepin napisał(a): Odinowskie godziny inaczej się liczy przypominam Mamy Celsjusze, Fahrenheity, Boforty... mogą być i Odiny. Gra przeznaczona jest na 25 godzin, czyli ok. 13,3 h w skali Odina. 1 5 1
Qrdello 1 255 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 9 godzin temu, j4z napisał(a): Po Crismonie chyba nie cisnął. A no bo Crimson to bożyszcze gamingu. Taki król, tylko że nie nagi. W samych bokserkach Tylko jakimś dziwnym trafem również posiadam, nawet i na Steam i PS5, zasiadałem z 5x do tej gry i nie potrafi mnie chapnąć i wessać. Nie angażuje totalnie. Ot, pierdyliard mechanik rzuconych w ryj i weź opanuj. A z moją praca, gdzie grać mogę raz, może dwa w tygodniu - to po 2-3 tygodniach przerwy nie pamiętam już nic To wolę zdecydowanie tytuły na 2-3 posiedzenia. Może dlatego mi taki 007 lepiej wchodzi niż Crimson? 1
Rekomendowane odpowiedzi