Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z tego co widzę, przed premierą były niezłe promki. Na premierę Mafia crap też nie miała promek, więc to chyba nie jest oznaką, że gra jest kozak... 😀 Ale 007 wygląda na dobrą grę. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)

Panowie. Kije z d...y powyciągać.
Czym innym jest wymiana linków, debata o szkodliwości badź nie, itd. a czym innym czysty komunikat, że gra A, B, C została skutecznie złamana.
Zabezpieczenia, ich rodzaje i skutecznosć przekłada się na sprzedaż, przychody firm, potencjalna optymalizację i "jakość działania", itd itd = ważne elementy dla gracza i gamingu.
Te rzeczy - jako gracz - warto wiedzieć (a z pewnością nie zaszkodzi taka wiedza) IMO.

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Info że gra została złamana raczej krzywdy nie robi, natomiast wolelibyśmy żeby nie było kilku stron gadania z porównaniami która wersja piracka jest najlepsza.

Także niech obie strony wyluzują, ale też i nie przeginają z wyluzowaniem...;D

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, DITMD napisał(a):

Najtaniej jak na razie widziałem ją za 177 zł parę minut temu.

Kurde poszły w górę ceny po premierze bo przed chyba widziałem za 140 na loaded a teraz 225 xD

Opublikowano (edytowane)

Jak patrzę na game play YT powyżej, to w moim odczuciu (nie wiem na jakim poziomie typ gra) za mało jest ryzyka i elementu presji. 007 okłada się piąchami z typem A, obok 15 kolesi mierzy do niego (jak makiety). 007... konczy okładać typa A, unosi pistolka i kasuje wszystkich dookoła, którzy stoją jak smutne ciotki, mając go od 30 sek na muszce. Tu jakoś mi nie bangla. Oby poziomy trudności, to trochę regulowały.

Spoiler

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano

Gra ktoś kto, od pierwszych zapowiedzi widział tą grę jako reskin Hitmana? Tak się zastanawiam czy to tylko złudzenie czy faktycznie to zwykły reskin Hitmana z oskryptowanymi akcjami? bo im oglądam to gdyby nie nagłówek że to 007 to bym powiedział że to wypisz wymaluj Hitman :) 

Opublikowano
24 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

007 okłada się piąchami z typem A, obok 15 kolesi mierzy do niego (jak makiety). 007... konczy okładać typa A, unosi pistolka i kasuje wszystkich dookoła, którzy stoją jak smutne ciotki, mając go od 30 sek na muszce. 

Najbardziej bondowska rzec ever.

Opublikowano
28 minut temu, j4z napisał(a):

Nie pomyliło Ci się? 

Screenshot_20260527-111622.png

Nie dam sobie łap uciąć ale raczej nie bo to jedyna gierka jaką obczajałem na loaded ale też nie pamiętam do czego to był klucz.  

Opublikowano
50 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Gra ktoś kto, od pierwszych zapowiedzi widział tą grę jako reskin Hitmana? Tak się zastanawiam czy to tylko złudzenie czy faktycznie to zwykły reskin Hitmana z oskryptowanymi akcjami? bo im oglądam to gdyby nie nagłówek że to 007 to bym powiedział że to wypisz wymaluj Hitman :) 

ja po 2 minutach gamaeplay wideo tak stwierdziłem 

Opublikowano
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Idźcie sobie na jakieś forum warezowe albo inne miejsce dla złodziei. W każdym wątku te same osoby ciągle piszą o crackach i łamaniu zabezpieczeń, tylko zaśmiecając forum. Żenujące, stare konie, a piracą.

słabe rozumowanie, to, że ktoś rozmawia na dany temat nie znaczy, że używa. 

ja np dużo rozmwiam o seksie, ale nie używam, rozmawiam o alkoholu a nie piję. 

WIęc słaba ta twoja analogia. 

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Lypton napisał(a):

Mocno spłycony Hitman, sporo efekciarskiej akcji, niezły gunplay i przyjemne bicie po mordach. To raczej wyklucza grę jako reskin przygód agenta 47.

Nic nie wyklucza, to jest po prostu Hitman z oskrypotwananymi filmowymi akcjami, a nawet sądząc co napisałeś że "spłycony" Hitman czyli bieda Hitman :) 

Opublikowano

Jeśli nie strzelamy to gra jest rewelacyjna. Świetnie prowadzona fabuła,urozmaicony gameplay,napięcie w minigierkach. Lokacje z masą szczegółów,filmowość tam gdzie trzeba.

Jestem zachwycony:lovin:

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Hitman z oskryptowanymi filmowymi akcjami to zbytnie spłycenie tematu. Gra dodaje wiele elementów, których tam nie było, nie tylko "oskryptowane filmowe akcje" i wiele elementów usuwa.

Ludzie chyba zapominają, czym są te najnowsze Hitmany - skradankowe sandboxy z (niemal) pełną swobodą w osiągnięciu celu, którym (niemal) zawsze jest wyeliminowanie jakiegoś enpeceta. A przebieranki (nieobecne w First Light) są trademarkiem serii i rdzeniem całego działania po cichu.

A że gameplay 007 jest zróżnicowany, filmik z rozgrywki można zmontować tak, że wyjdzie z nich reskin Hitmana, Uncharted wannabe albo beat'em up.

Edytowane przez Lypton