j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Z tego co widzę, przed premierą były niezłe promki. Na premierę Mafia crap też nie miała promek, więc to chyba nie jest oznaką, że gra jest kozak... 😀 Ale 007 wygląda na dobrą grę. Edytowane 27 Maja przez j4z
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Panowie. Kije z d...y powyciągać. Czym innym jest wymiana linków, debata o szkodliwości badź nie, itd. a czym innym czysty komunikat, że gra A, B, C została skutecznie złamana. Zabezpieczenia, ich rodzaje i skutecznosć przekłada się na sprzedaż, przychody firm, potencjalna optymalizację i "jakość działania", itd itd = ważne elementy dla gracza i gamingu. Te rzeczy - jako gracz - warto wiedzieć (a z pewnością nie zaszkodzi taka wiedza) IMO. Edytowane 27 Maja przez JeRRyF3D 1 1
Mar_s 2 471 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Info że gra została złamana raczej krzywdy nie robi, natomiast wolelibyśmy żeby nie było kilku stron gadania z porównaniami która wersja piracka jest najlepsza. Także niech obie strony wyluzują, ale też i nie przeginają z wyluzowaniem... 1
Tankietka 295 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Może i ta gra nie będzie taka zła skoro jest nawet silnik fizyczny otoczenia a nie brandzlowanie się do tytanowych, przyspawanych makiet. 1
Art385 490 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 22 minuty temu, DITMD napisał(a): Najtaniej jak na razie widziałem ją za 177 zł parę minut temu. Kurde poszły w górę ceny po premierze bo przed chyba widziałem za 140 na loaded a teraz 225
Mar_s 2 471 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja @Jaycob No jak widać nie jesteśmy. Do wszystkich, od początku z Tomkiem mówiliśmy jedno i to samo, ale najwyraźniej nie dotarło nadal do wszystkich, tutaj nie jest PCLab tylko ITH, zamordyzmu nie wprowadzamy. 1
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Jak patrzę na game play YT powyżej, to w moim odczuciu (nie wiem na jakim poziomie typ gra) za mało jest ryzyka i elementu presji. 007 okłada się piąchami z typem A, obok 15 kolesi mierzy do niego (jak makiety). 007... konczy okładać typa A, unosi pistolka i kasuje wszystkich dookoła, którzy stoją jak smutne ciotki, mając go od 30 sek na muszce. Tu jakoś mi nie bangla. Oby poziomy trudności, to trochę regulowały. Spoiler Edytowane 27 Maja przez JeRRyF3D
j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 8 minut temu, Art385 napisał(a): chyba widziałem za 140 Nie pomyliło Ci się?
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Gra ktoś kto, od pierwszych zapowiedzi widział tą grę jako reskin Hitmana? Tak się zastanawiam czy to tylko złudzenie czy faktycznie to zwykły reskin Hitmana z oskryptowanymi akcjami? bo im oglądam to gdyby nie nagłówek że to 007 to bym powiedział że to wypisz wymaluj Hitman
j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Obstawiam, że fani Hitmana powiedzą, że to okrojony Hitman, przerobiony pod niefanów. Czekam na opinie fanów.
j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Teraz, aureumchaos napisał(a): ale kupno konta czy klucz? Ja pokazuje klucze. Może te 140, co user wspominał, to było konto - pewnie tak.
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Właśnie zerkam jak pyka Rock. Ta gra zupełnie mnie nie interesowała, ale... gdyby nie brak czasu teraz (trochę priv dym - będę miał luźniej za miesiąc) - POPYKAŁBYM jednak! Nieźle to wygląda.
maras2574 1 208 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 16 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Chyba fake. Żaden z moich (RSS) ptaszków nie doniósł, póki co. Padła padła
Lypton 1 253 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 24 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): 007 okłada się piąchami z typem A, obok 15 kolesi mierzy do niego (jak makiety). 007... konczy okładać typa A, unosi pistolka i kasuje wszystkich dookoła, którzy stoją jak smutne ciotki, mając go od 30 sek na muszce. Najbardziej bondowska rzec ever.
Art385 490 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 28 minut temu, j4z napisał(a): Nie pomyliło Ci się? Nie dam sobie łap uciąć ale raczej nie bo to jedyna gierka jaką obczajałem na loaded ale też nie pamiętam do czego to był klucz.
samsung70 364 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 50 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Gra ktoś kto, od pierwszych zapowiedzi widział tą grę jako reskin Hitmana? Tak się zastanawiam czy to tylko złudzenie czy faktycznie to zwykły reskin Hitmana z oskryptowanymi akcjami? bo im oglądam to gdyby nie nagłówek że to 007 to bym powiedział że to wypisz wymaluj Hitman ja po 2 minutach gamaeplay wideo tak stwierdziłem
Lypton 1 253 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Przeczytajcie post @Jaycob Mocno spłycony Hitman, sporo efekciarskiej akcji, niezły gunplay i przyjemne bicie po mordach. To raczej wyklucza grę jako reskin przygód agenta 47. Edytowane 27 Maja przez Lypton
samsung70 364 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Idźcie sobie na jakieś forum warezowe albo inne miejsce dla złodziei. W każdym wątku te same osoby ciągle piszą o crackach i łamaniu zabezpieczeń, tylko zaśmiecając forum. Żenujące, stare konie, a piracą. słabe rozumowanie, to, że ktoś rozmawia na dany temat nie znaczy, że używa. ja np dużo rozmwiam o seksie, ale nie używam, rozmawiam o alkoholu a nie piję. WIęc słaba ta twoja analogia. 2 2
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 7 minut temu, Lypton napisał(a): Mocno spłycony Hitman, sporo efekciarskiej akcji, niezły gunplay i przyjemne bicie po mordach. To raczej wyklucza grę jako reskin przygód agenta 47. Nic nie wyklucza, to jest po prostu Hitman z oskrypotwananymi filmowymi akcjami, a nawet sądząc co napisałeś że "spłycony" Hitman czyli bieda Hitman
ODIN85 4 866 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Jeśli nie strzelamy to gra jest rewelacyjna. Świetnie prowadzona fabuła,urozmaicony gameplay,napięcie w minigierkach. Lokacje z masą szczegółów,filmowość tam gdzie trzeba. Jestem zachwycony 2 1
Lypton 1 253 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Hitman z oskryptowanymi filmowymi akcjami to zbytnie spłycenie tematu. Gra dodaje wiele elementów, których tam nie było, nie tylko "oskryptowane filmowe akcje" i wiele elementów usuwa. Ludzie chyba zapominają, czym są te najnowsze Hitmany - skradankowe sandboxy z (niemal) pełną swobodą w osiągnięciu celu, którym (niemal) zawsze jest wyeliminowanie jakiegoś enpeceta. A przebieranki (nieobecne w First Light) są trademarkiem serii i rdzeniem całego działania po cichu. A że gameplay 007 jest zróżnicowany, filmik z rozgrywki można zmontować tak, że wyjdzie z nich reskin Hitmana, Uncharted wannabe albo beat'em up. Edytowane 27 Maja przez Lypton
Vulc 2 729 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Hitman? Nie, oby jak najmniej, to całkiem nie ten vibe. To ma być i wygląda na to, że jest, radosne klepanie po ryjach. 1
Rekomendowane odpowiedzi