Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Qrdello napisał(a):

No to purpiss musiał ostro dobrać scenariusz testowy skoro tak różne wyniki od TPU. Hmmm :E 

Tak było, o czym wspominają. Szykują też drugi test z inną lokacją, bardziej reprezentatywną.

Opublikowano (edytowane)

U mnie wywalał jakiś błąd, że nie można zrealizować, a teraz już nie widzę w ogóle tej opcji w apce :kwasny:

Może z ciekawości sprawdzę sobie kawałek pierwszej misji, ale tak jak wspominałem wcześniej z właściwą grą poczekam do wydania patcha z pathtracingiem. I nie wiem dlaczego ale przy każdym restarcie gry wyłącza mi HDR i muszę go odpalać z menu ręcznie

Edytowane przez JohnyWol
Opublikowano
5 minut temu, JohnyWol napisał(a):

U mnie wywalał jakiś błąd, że nie można zrealizować, a teraz już nie widzę w ogóle tej opcji w apce :kwasny:

Ta aplikacja NVIDII to niezłe 💩 jest. Kasuję to za każdym razem, gdy tylko aktywuję klucz do gry. Zło konieczne. 

• Upvote 1
Opublikowano

W końcu pewnie i tak trzeba będzie się do niej w końcu przenieść, bo docelowo Panel Sterowania Nvidia ma być chyba usunięty z tego co kiedyś czytałem.

PS. Jeśli ktoś będzie miał wrażenie, że pomimo włączenia FG nie ma wzrostu wydajności to u mnie okazało się, że pomimo włączenia FG w grze to tak naprawdę generowanie klatek nie działało. Sprawdzone u mnie poprzez DLSS Swapper gdzie włączyłem sobie wyświetlanie info o DLSS Override. Pomogło ręczne dodanie gry do Nvidia App, ustawienie aby korzystać z ustawień gry i ustawienie Override z poziomu DLSS Swapper (same pliki są w grze najnowsze, ale presety sobie ustawiłem ręcznie i zaczęło działać). Swoją drogą to już drugi taki przypadek u mnie.

Nie wiem czemu nie dają od razu ustawień dla danej gry skoro są to dedykowane sterowniki. To samo miałem z Aphelion. Dopiero przy tych sterownikach gra pojawiła się oficjalnie na liście

Opublikowano
4 minuty temu, Lypton napisał(a):

Noice, 42k w peaku na Steamie przed oficjalną premierą i we wtorek po południu. 

Za 20 minut mi się ściągnie, więc dołożę +1 na Steam Charts. Niech staty rosną, dawno nie było żadnej dobrej skradanki. 

Opublikowano
19 minut temu, JohnyWol napisał(a):

Może z ciekawości sprawdzę sobie kawałek pierwszej misji, ale tak jak wspominałem wcześniej z właściwą grą poczekam do wydania patcha z pathtracingiem. I nie wiem dlaczego ale przy każdym restarcie gry wyłącza mi HDR i muszę go odpalać z menu ręcznie

Mam tak samo.