Lypton 1 253 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 7 minut temu, Qrdello napisał(a): No to purpiss musiał ostro dobrać scenariusz testowy skoro tak różne wyniki od TPU. Hmmm Tak było, o czym wspominają. Szykują też drugi test z inną lokacją, bardziej reprezentatywną.
Jaycob 2 728 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Na Steamie nie ma preorderów? Można dodać do listy życzeń tylko. Dziwne.
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Wczoraj jeszcze można było. Coś musieli znowu namieszać. Na Xboxie można normalnie zamówić https://www.xbox.com/en-US/games/store/007-first-light/9PN198B459VB/0010
maxmaster027 1 342 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 18 minut temu, Jaycob napisał(a): tutaj by sie przydal mod na nieco bardziej skape stringi
Pavel87 870 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 3 minuty temu, maxmaster027 napisał(a): tutaj by sie przydal mod na nieco bardziej skape stringi Na PC na pewno będzie
maxmaster027 1 342 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 1 minutę temu, Pavel87 napisał(a): Na PC na pewno będzie no no, i beda takie bez
Lypton 1 253 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 40 minut temu, Jaycob napisał(a): Na Steamie nie ma preorderów? Można dodać do listy życzeń tylko. Dziwne. Już można kupić.
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja (edytowane) Jak to włączyć? Nie ma Nowa gra. Dobra mam Edytowane 26 Maja przez ODIN85 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja Menu też ujowo zaprojektowane. Wygląda kapitalnie,udźwiękowienie piękne
Reddzik 3 839 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Kto chce to niech sobie odbierze w appce nvidii: 1
JohnyWol 153 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) U mnie wywalał jakiś błąd, że nie można zrealizować, a teraz już nie widzę w ogóle tej opcji w apce Może z ciekawości sprawdzę sobie kawałek pierwszej misji, ale tak jak wspominałem wcześniej z właściwą grą poczekam do wydania patcha z pathtracingiem. I nie wiem dlaczego ale przy każdym restarcie gry wyłącza mi HDR i muszę go odpalać z menu ręcznie Edytowane 26 Maja przez JohnyWol
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 5 minut temu, JohnyWol napisał(a): U mnie wywalał jakiś błąd, że nie można zrealizować, a teraz już nie widzę w ogóle tej opcji w apce Ta aplikacja NVIDII to niezłe 💩 jest. Kasuję to za każdym razem, gdy tylko aktywuję klucz do gry. Zło konieczne. 1
Lypton 1 253 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Noice, 42k w peaku na Steamie przed oficjalną premierą i we wtorek po południu.
JohnyWol 153 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja W końcu pewnie i tak trzeba będzie się do niej w końcu przenieść, bo docelowo Panel Sterowania Nvidia ma być chyba usunięty z tego co kiedyś czytałem. PS. Jeśli ktoś będzie miał wrażenie, że pomimo włączenia FG nie ma wzrostu wydajności to u mnie okazało się, że pomimo włączenia FG w grze to tak naprawdę generowanie klatek nie działało. Sprawdzone u mnie poprzez DLSS Swapper gdzie włączyłem sobie wyświetlanie info o DLSS Override. Pomogło ręczne dodanie gry do Nvidia App, ustawienie aby korzystać z ustawień gry i ustawienie Override z poziomu DLSS Swapper (same pliki są w grze najnowsze, ale presety sobie ustawiłem ręcznie i zaczęło działać). Swoją drogą to już drugi taki przypadek u mnie. Nie wiem czemu nie dają od razu ustawień dla danej gry skoro są to dedykowane sterowniki. To samo miałem z Aphelion. Dopiero przy tych sterownikach gra pojawiła się oficjalnie na liście
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 4 minuty temu, Lypton napisał(a): Noice, 42k w peaku na Steamie przed oficjalną premierą i we wtorek po południu. Za 20 minut mi się ściągnie, więc dołożę +1 na Steam Charts. Niech staty rosną, dawno nie było żadnej dobrej skradanki.
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja 19 minut temu, JohnyWol napisał(a): U mnie wywalał jakiś błąd, że nie można zrealizować, a teraz już nie widzę w ogóle tej opcji w apce Może z ciekawości sprawdzę sobie kawałek pierwszej misji, ale tak jak wspominałem wcześniej z właściwą grą poczekam do wydania patcha z pathtracingiem. I nie wiem dlaczego ale przy każdym restarcie gry wyłącza mi HDR i muszę go odpalać z menu ręcznie Mam tak samo.
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja Niech lepiej zrobią normalne menu graficzne. Prawo lewo a nie góra dół. 2
Rekomendowane odpowiedzi