mazi636 35 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 2 godziny temu, Vulc napisał(a): Wyjątkowo wysokie oceny jak na produkcję, która jakoś specjalnie gorąco się nie zapowiadała... Panie Bond. Na Steamie też "bardzo pozytywne", całkiem obiecująco to wygląda
j4z 1 816 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Na 5080 bez FG nie podchodź. Norma. Oby bez stutteru.
ODIN85 4 866 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja 6 godzin temu, dawidoxx napisał(a): I jak dobre to? Bo nie wiem czy brać 😁 Chyba sam wiesz czy lubisz filmy o Bondzie, Mission Ipossible,Hitman,Uncharted,Cod,Nfs.
Lypton 1 253 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Jest afera, hehe. Ale nie chwyci, za dobra gra, ludziom się podoba (91% pozytywów na Steamie), więc żaden grifter/ludolog w to wejdzie. W końcu gówno zawsze płynie z prądem, heh. Edytowane 27 Maja przez Lypton
Jaycob 2 728 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 30 minut temu, Lypton napisał(a): Jest afera, hehe. Ale nie chwyci, za dobra gra, ludziom się podoba, więc żaden grifter w to wejdzie. To już odklejka. Nazywanie tego "woke” tylko dlatego, że rządzi kobieta, to szukanie dziury w całym. Od lat szefową Bonda w MI6 jest przecież M - kobieta. Przecież Judi Dench rządziła Bondem (zarówno Brosnanem, jak i Danielem Craigiem) od 7 filmów, to jak to jest "woke" to ja nie wiem. Tak więc jest to zgodne z lore. Edytowane 27 Maja przez Jaycob 1
Lypton 1 253 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) W zasadzie od zawsze szefową Bonda była kobieta. Edytowane 27 Maja przez Lypton
Qrdello 1 255 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 2060S - grywalnie na średnich, 1080P DLSSP. Wyjątkowo dobrze wygląda performance w tej grze. Zwykle jest mydło, nawet na RE Engine, ale tutaj jest relatywnie ostry obraz. Pewnie efekt wprowadzanie wersji 4.5. Przeżywacie ten natywny raster, jakby UE5 nie nauczył Was że gier w czystej rozdziałce w 100fps już nie uświadczymy raczej trend jest jaki jest niestety i wydajność gier na PC od dobrych 2-3 lat także ma wiele do życzenia. Wyjątki pokroju RE:E to raczej na palcach jednej ręki można liczyć, przy czym i tutaj jest łyżka dziegciu bo przecież taki RE9 z PT robi placka nawet z 5090. @Jaycob tacy znaffffcy tematu o bondzie słyszeli może od córki sąsiada, i to filmowym, bo o prozie to nawet nie piszę. Edytowane 27 Maja przez Qrdello
miro 1 217 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja w dodatku Moneypenny jest kobietą, skandal widzę że niektórzy się trzepią na torrkowe wersje, zauważcie że to hypervisor - dla samobójców
Reddzik 3 839 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Skubani jak się zabezpieczyli przed AMD. Pliki dll w schowane i nie można żadnym modem zmienić na FSR 4.1 ani prawdopodobnie nie będzie można używać modów. https://videocardz.com/newz/007-first-light-ships-without-fsr-4-support-on-pc-due-to-baked-in-fsr-implementation
Jaycob 2 728 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Jestem już za misją z trailerów. Gra się przyjemnie, choć sam początek był dość nudny. Sporo tam zbędnego chodzenia, cutscenek, gadaniny, a tutorialowe scenki treningowe trwają zdecydowanie za długo. Pierwsza prawdziwa misja to z kolei to masa skradania i łażenia trochę w stylu Hitmana, z kilkoma sposobami na odnalezienie celu. Jednak fani łysola 47 raczej będą jednak zawiedzeni, bo nie ma tu aż takiej swobody -nie ma kilkudziesięciu sposobów na rozwiązanie sytuacji. Praktycznie każde rozwiązanie sprowadza się do zhakowania jakiegoś elektronicznego ustrojstwa albo przewrócenia czegoś, żeby narobić hałasu, a potem zakradnięcia się za przeciwnika i obalenie. Nie można się przebierać, wtapiać w tłum czy nawet chować "zwłoki". Gram na najwyższym poziomie trudności, ale szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, co on w ogóle zmienia, wyzwanie jest do tej pory banalne. Za zawalenie skradania praktycznie nie ma żadnych konsekwencji. Jeśli nie uda ci się przemknąć po cichu, nie trzeba się martwić: po prostu bez problemu obija się kilkunastu przeciwników i po sprawie. Gunplay jest ok, lepiej, niż się spodziewałem. Cały fragment na lotnisku z trailerów to był mega fun i wyglądał epicko, destrukcja otoczenia robi robotę. Scena akcji w samolocie też była kozacka - Spoiler można sterować samolotem i rozwalać przeciwników, mocno przechylając go na boki podczas strzelania, przez co wrogowie latają po całej kabinie. Sama walka wręcz, która jak na razie stanowi większość starć, jest naprawdę dobra. To taka uproszczona mechanika z serii Batmana?, ale dość przyjemna. Starcia są ciężkie, mięsiste i dają świetne odczucia. Do tego praktycznie wszystko da się zniszczyć, a postacie reagują w czasie rzeczywistym na otoczenie. Graficznie jest ładnie, ale bez większych zachwytów - wszystko wygląda solidnie, ale nic nie wybija się szczególnie mocno. Całość jest bardzo Hitmanowa? w odczuciu: podobna stylistyka, zbliżone UI i sporo NPC-ów w jednym miejscu, co daje ten charakterystyczny, gęsty klimat. Za to optymalizacja moim zdaniem jest bardzo dobra. Wrzuciłem wszystkie suwaki w prawo, odpaliłem gierkę bez żadnego upscalera i chodzi jak masełko, zero stutteru. Edytowane 27 Maja przez Jaycob 3
j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 41 minut temu, miro napisał(a): zauważcie że to hypervisor Jutro pewnie wjedzie crack od voices.
Jaycob 2 728 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Idźcie sobie na jakieś forum warezowe albo inne miejsce dla złodziei. W każdym wątku te same osoby ciągle piszą o crackach i łamaniu zabezpieczeń, tylko zaśmiecając forum. Żenujące, stare konie, a piracą. 1 1
j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 2-3 posty i już pielucha pełna i wygania, a nie ma prawa. Dorośli ludzie nie grają w gierki. I to nie jest OT, bo jest ważne choćby w kontekście sprzedaży gry. Linków ani namiarów nikt nie daje, więc rozkazy zachowaj dla siebie. Edytowane 27 Maja przez j4z
Qrdello 1 255 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Forum ma regulamin. Piractwo jest tam z tego co wiem wymienione. Hamowałbym więc tego typu wpisy. Chcecie zatokować to lećcie sobie na priv. Pewnie, że niech rzuci kamieniem pierwszy kto nie piracił - szczególnie 30 lat temu - ale dzisiaj mamy nieco inne realia. Inne zarobki. Inny dostęp. I prawo.
j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) To się zgłasza, a nie robi OT i zaczyna kręcić dym. Niech mod zadecyduje. Edytowane 27 Maja przez j4z
Jaycob 2 728 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 5 minut temu, j4z napisał(a): 2-3 posty i już pielucha pełna i wygania, a nie ma prawa. Dorośli ludzie nie grają w gierki. Tyle że w każdym temacie. Skoro dorośli nie grają w gry, to co Ty tu robisz? Sam siebie podsumowałeś jako dzieciaka. A argument, że dorośli nie grają w gry, w 2026 brzmi trochę jak z innej epoki.Średni wiek gracza to obecnie około 30+ lat. 2
j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Wiesz co to sarkazm? 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Tyle że w każdym temacie Pokaż ten każdy temat.
Jaycob 2 728 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 8 minut temu, j4z napisał(a): Wiesz co to sarkazm? Pokaż ten każdy temat. Wiem, ale to Ty masz z tym pojęciem największy problem. Nie mam zamiaru robić Ci tu przeglądu forum i bawić się w wyszukiwarkę, każdy, kto tu zagląda, widzi, co się dzieje przy każdej premierze. Zaraz ktoś pisze o złamanych zabezpieczeniach, torrentach itd.
j4z 1 816 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Prosiłem kiedyś o doprecyzowanie regulaminu, bo nie ma w nim nic o tym, że nie można rozmawiać na temat piractwa. Jeden powiedział, że się tym zajmą, ale z tego wyszło. Z tego co wiem jest zakaz namiarów i proszenia o namiary. Problem Ty masz z postami, które pojawiły się w tym temacie. Zamiast zgłosić, zacząłeś OT.
aureumchaos 713 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja a co to promek nie ma dobrych na bonda... 6% na instant? zazywczaj przy premierze jest 30% na dzien dobry... chyba jakis kozak ta gra jest czy co?
DITMD 1 310 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 1 minutę temu, aureumchaos napisał(a): a co to promek nie ma dobrych na bonda... 6% na instant? zazywczaj przy premierze jest 30% na dzien dobry... chyba jakis kozak ta gra jest czy co? Najtaniej jak na razie widziałem ją za 177 zł parę minut temu.
Rekomendowane odpowiedzi