Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Jeśli nie strzelamy to gra jest rewelacyjna. Świetnie prowadzona fabuła,urozmaicony gameplay,napięcie w minigierkach. Lokacje z masą szczegółów,filmowość tam gdzie trzeba.

Jestem zachwycony:lovin:

Jest sporo przynudzania np. w MI6 te etapy to zapychacze i często tam wracamy

Opublikowano (edytowane)

Na początku tylko. Potem jest ciąg bez wracania.

54 minuty temu, Vulc napisał(a):

Hitman? Nie, oby jak najmniej, to całkiem nie ten vibe. To ma być i wygląda na to, że jest, radosne klepanie po ryjach. 

Możesz obić wszystkich albo skradanie. Praktycznie cały czas jest wybór.

Edytowane przez ODIN85
  • Like 1
Opublikowano

Pytanie do osób które pograły dłużej. Jak, poza początkiem samej gry, wygląda balans między cutscenkami i gadaniem a rozgrywką? Oczekiwałbym tu znacznie więcej rozgrywki, ale tak sobie przeklikałem jakiś no commentary gameplay i co chwilę widzę samo chodzenie czy gadanie. Kusi mnie ta gierka, ale mam tutaj obawy.

Opublikowano (edytowane)

Warte coś są te dodatki z wersji deluxe? Skórki i stroje? Bo jak patrzyłem o 13, to niby dodatki były gratis do 27 maja, ale myślałem że do północy, a tu okazało się, że premiera o 16 i teraz chcą 40-60 zł więcej. 
W ogóle wszędzie ceny poszły w górę i w tej chwili, to bezpośrednio na steamie/egs jest prawie tak tanio jak w najtańszych kluczykowniach. 😮

Edytowane przez Gordek
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Coś na zasadzie Pragmaty. Areny z wyzwaniami.

Czyli jednak lol gierka. 2026 rok a oni nadal się nie nauczyli, że nikt nie chce gównianych wypełniaczy. Arenki xD  Może jeszcze jeszcze pucharki za przechodzenie plansz na czas. Później się okazuje, że ten "ubisoftowy" syf to 30% zawartości. "No ale nikt Cię nie zmusza do robienia tego", machnij z uśmiechem na twarzy ręką, że 30% całkowitej zawartości gierki to kupsztajn.

Edytowane przez Tankietka
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

On widzi że mu to szarpie jak reksio szynkę? I podobno ta gra wygląda ładnie, a tutaj to Hitman z 2016 wygląda lepiej :) On to na jakimś zabytku recenzuje czy o co chodzi?

Komentarz rekord

"007 klatek na sekundę" zrobił mi dzień :D 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Haha 2
Opublikowano

Właśnie wszedłem na resztę jego "twórczości" i jak zobaczyłem jakość Hogwart Legancy to ręce opadły... nie wiem(bez głosu w robocie) może jakąś merytoryczną wartość jego filmiki mają, ale to szarpanie jest nie do zniesienia przynajmniej dla mnie jak to oglądam, a grać... sadomasochista :) i jeszcze pół miliona subów :E

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie poznać nigdy Klocucha to jak nigdy się nie zakochać. 

I robi to z czystej pasji - żadnych płatnych współprac, monetyzowania popularności, patronajtów. Cały na biało.

Edytowane przez Lypton
  • Haha 1
Opublikowano

Ta cała misja w Słowacji to jest jakiś jakiś easter egg nawiązujący do hitmana z blondynem który ciągle się przebiera :E jestem już w Mauretanii, pięknie to wygląda , chyba w końcu wciągnę jakieś oleda :E

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Lypton napisał(a):

I robi to z czystej pasji - żadnych płatnych współprac, monetyzowania popularności, patronajtów. Cały na biało.

Jedyny nieprzekupiony, rzetelny recenzent growy.

• Like 1
  • Haha 3
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Właśnie wszedłem na resztę jego "twórczości" i jak zobaczyłem jakość Hogwart Legancy to ręce opadły... nie wiem(bez głosu w robocie) może jakąś merytoryczną wartość jego filmiki mają, ale to szarpanie jest nie do zniesienia przynajmniej dla mnie jak to oglądam, a grać... sadomasochista :) i jeszcze pół miliona subów :E

😂🍌🤣

• Haha 3
Opublikowano
29 minut temu, Lypton napisał(a):

Nie poznać nigdy Klocucha to jak nigdy się nie zakochać. 

Bez przesady :) ja tam może jak miałem 10 lat się sugerowałem i oglądałem czy czytałem recenzję. Teraz wiem czego chcę i co mnie interesuje ;) 

1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

klocuch to samym nickiem humor poprawia LOL

to chyba jakiś pociotek Pentiaka :E