azgan 1 826 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 39 minut temu, ODIN85 napisał(a): Jeśli nie strzelamy to gra jest rewelacyjna. Świetnie prowadzona fabuła,urozmaicony gameplay,napięcie w minigierkach. Lokacje z masą szczegółów,filmowość tam gdzie trzeba. Jestem zachwycony Jest sporo przynudzania np. w MI6 te etapy to zapychacze i często tam wracamy
ODIN85 4 866 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja (edytowane) Na początku tylko. Potem jest ciąg bez wracania. 54 minuty temu, Vulc napisał(a): Hitman? Nie, oby jak najmniej, to całkiem nie ten vibe. To ma być i wygląda na to, że jest, radosne klepanie po ryjach. Możesz obić wszystkich albo skradanie. Praktycznie cały czas jest wybór. Edytowane 27 Maja przez ODIN85 1
Isharoth 691 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Pytanie do osób które pograły dłużej. Jak, poza początkiem samej gry, wygląda balans między cutscenkami i gadaniem a rozgrywką? Oczekiwałbym tu znacznie więcej rozgrywki, ale tak sobie przeklikałem jakiś no commentary gameplay i co chwilę widzę samo chodzenie czy gadanie. Kusi mnie ta gierka, ale mam tutaj obawy.
ODIN85 4 866 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Potem jest już więcej grania niż filmików. 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Coś na zasadzie Pragmaty. Areny z wyzwaniami. 1
Gordek 57 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Warte coś są te dodatki z wersji deluxe? Skórki i stroje? Bo jak patrzyłem o 13, to niby dodatki były gratis do 27 maja, ale myślałem że do północy, a tu okazało się, że premiera o 16 i teraz chcą 40-60 zł więcej. W ogóle wszędzie ceny poszły w górę i w tej chwili, to bezpośrednio na steamie/egs jest prawie tak tanio jak w najtańszych kluczykowniach. 😮 Edytowane 27 Maja przez Gordek
Tankietka 295 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Coś na zasadzie Pragmaty. Areny z wyzwaniami. Czyli jednak lol gierka. 2026 rok a oni nadal się nie nauczyli, że nikt nie chce gównianych wypełniaczy. Arenki Może jeszcze jeszcze pucharki za przechodzenie plansz na czas. Później się okazuje, że ten "ubisoftowy" syf to 30% zawartości. "No ale nikt Cię nie zmusza do robienia tego", machnij z uśmiechem na twarzy ręką, że 30% całkowitej zawartości gierki to kupsztajn. Edytowane 27 Maja przez Tankietka 1
Zas 462 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) To chyba jeszcze zależy od tego, z czego liczymy te 30%, co nie? Edytowane 27 Maja przez Zas
azgan 1 826 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja https://www.ppe.pl/publicystyka/412205/007-first-light-analiza-techniczna-swietna-optymalizacja-i-zero-wiekszych-bledow.html
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): On widzi że mu to szarpie jak reksio szynkę? I podobno ta gra wygląda ładnie, a tutaj to Hitman z 2016 wygląda lepiej On to na jakimś zabytku recenzuje czy o co chodzi? Komentarz rekord "007 klatek na sekundę" zrobił mi dzień Edytowane 28 Maja przez AndrzejTrg 2
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Właśnie wszedłem na resztę jego "twórczości" i jak zobaczyłem jakość Hogwart Legancy to ręce opadły... nie wiem(bez głosu w robocie) może jakąś merytoryczną wartość jego filmiki mają, ale to szarpanie jest nie do zniesienia przynajmniej dla mnie jak to oglądam, a grać... sadomasochista i jeszcze pół miliona subów 1
Lypton 1 253 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Klocuch to jedyny istotny głos youtubowego giereczkowa. Nie tylko na świecie, ale też w całej Polsce. Legenda od bez mała... 15 lat? Edytowane 28 Maja przez Lypton 2 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Pierwszy raz typa na oczy widzę ale ja tam recenzentów nie słucham/nie oglądam .
Lypton 1 253 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Nie poznać nigdy Klocucha to jak nigdy się nie zakochać. I robi to z czystej pasji - żadnych płatnych współprac, monetyzowania popularności, patronajtów. Cały na biało. Edytowane 28 Maja przez Lypton 1
JeanPepin 480 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Ta cała misja w Słowacji to jest jakiś jakiś easter egg nawiązujący do hitmana z blondynem który ciągle się przebiera jestem już w Mauretanii, pięknie to wygląda , chyba w końcu wciągnę jakieś oleda 1
Isharoth 691 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Godzinę temu, Lypton napisał(a): I robi to z czystej pasji - żadnych płatnych współprac, monetyzowania popularności, patronajtów. Cały na biało. Jedyny nieprzekupiony, rzetelny recenzent growy. 1 3 1
azgan 1 826 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Właśnie wszedłem na resztę jego "twórczości" i jak zobaczyłem jakość Hogwart Legancy to ręce opadły... nie wiem(bez głosu w robocie) może jakąś merytoryczną wartość jego filmiki mają, ale to szarpanie jest nie do zniesienia przynajmniej dla mnie jak to oglądam, a grać... sadomasochista i jeszcze pół miliona subów 😂🍌🤣 3
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 29 minut temu, Lypton napisał(a): Nie poznać nigdy Klocucha to jak nigdy się nie zakochać. I robi to z czystej pasji - żadnych płatnych współprac, monetyzowania popularności, patronajtów. Cały na biało. Bez przesady ja tam może jak miałem 10 lat się sugerowałem i oglądałem czy czytałem recenzję. Teraz wiem czego chcę i co mnie interesuje 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): klocuch to samym nickiem humor poprawia to chyba jakiś pociotek Pentiaka
Kadajo 9 794 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 007 wideorecenzja Żęs Bond Wygląda jakby chciał mnie oszukać ... 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja tyle klatek ma ale pewnie widziałeś komentarz 1
Rekomendowane odpowiedzi