AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja @caleb59 to jest to samo co Hitman z oskrypotwanymi motywami i filmowymi akcjami, nic po za tym. 2
Pavel87 870 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) 20 minut temu, Qrdello napisał(a): Ja mam tak z ludźmi, w dodatku na odległość po ksywach i awatarach u mnie też to działa Tak mi się skojarzyło Edytowane 28 Maja przez Pavel87 2
Qrdello 1 255 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 4 minuty temu, caleb59 napisał(a): Spotkajmy się po środku. Po prostu gra nie jest zła ale jest przeciętna, na pewno nie można na to patrzeć jak na tytuł AAA. Jeśli ktoś obniży sobie oczekiwania i podejdzie do gry na luzie to pewnie da się pograć, jak we wszystko. Ale cena tez nie jest AAA? 2 stówki za 12-15h to wcale nie są duże pieniądze. 1
caleb59 2 334 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a): @caleb59 to jest to samo co Hitman z oskrypotwanymi motywami i filmowymi akcjami, nic po za tym. O tym, że to chamski reskin Hitmana to z litości nie wspominałem. 1 2
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Ja nie trawię wywrotek na drobiazgach, których można by uniknąć z palcem w d00pie, przy minimum 1% chęci & uwagi deava. Nawet na tej recce. Bond przygarbiony, skrada się (= zależy mu na ciszy i byciu niezauważonym), by po 3 krokach ZAJB...ć na pełnej z kopa w drewanianą ścianę, która leci z hukiem! SERIO?!? Tak nie zachowałby się nawet debil z minimum instynktu zachowawczego, a nie najlepszy agent świata. Takie detale mnie wywalają z butów. Edytowane 28 Maja przez JeRRyF3D 2
caleb59 2 334 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Teraz, Qrdello napisał(a): 2 stówki za 12-15h to wcale nie są duże pieniądze. Bezwzględne rozstrzelanie i do dołu z wapnem. 2 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): O tym, że to chamski reskin Hitmana to z litości nie wspominałem. Oni by śmiało mogli DLC do Hitmana pt. 007 zrobić za 100 zł, a nie jako osobną grę, ale wiemy że jeleni już się w lesie nie szuka 2
Qrdello 1 255 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) @caleb59No sorry, ale idąc do kina bulisz za siebie samego 30-40 ziko, nie licząc poopcornu, za często 1,5h miernej rozrywki i 20 minut reklam łoreło lub innego kinderbłueno - i wtedy jest cacuś glancuś ? Edytowane 28 Maja przez Qrdello
caleb59 2 334 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Ale przepraszam bardzo - co ma kino za 35zł do gry za 200zł. Nie rozumiem toku myślenia bo moim zdaniem każdy ma jakieś tam wymagania mniejsze czy większe od rozrywki jakiej poświęca swój czas. Z każdym medium jest podobnie - jeśli trailer filmu do Ciebie nie przemawia to nie idziesz do kina na ten film - proste.
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Nie idź w tego typu porównania, bo tu idzie o płacenie ZA JAKOŚĆ, a nie płacenie jako takie. Inaczej, zaraz wjedzie ktoś, kto powie, że idzie na godzinę na boczek "z panną" za 500 zł i też mu się pyli. Nie idzie o kwoty.
j4z 1 816 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 5 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): by po 3 krokach ZAJB...ć na pełnej z kopa w drewanianą ścianę, która leci z hukiem No ale to gracz, nie Bond... 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): jeśli trailer filmu do Ciebie nie przemawia to nie idziesz do kina na ten film Z reguły nie oglądam trailerów.
Lypton 1 253 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) 30 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Ja nie trawię wywrotek na drobiazgach, których można by uniknąć z palcem w d00pie, przy minimum 1% chęci & uwagi deava. Nawet na tej recce. Bond przygarbiony, skrada się (= zależy mu na ciszy i byciu niezauważonym), by po 3 krokach ZAJB...ć na pełnej z kopa w drewanianą ścianę, która leci z hukiem! SERIO?!? Tak nie zachowałby się nawet debil z minimum instynktu zachowawczego, a nie najlepszy agent świata. Takie detale mnie wywalają z butów. Przecież on tej ściany z automatu nie rozwala, na interakcji jest napisane "kick". A drugą opcją jest - uwaga - "distract". Edytowane 28 Maja przez Lypton
azgan 1 826 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 35 minut temu, Kadajo napisał(a): Czy wy też macie silną grafikę w tej grze ? 🍌🤣💪 1
Qrdello 1 255 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 12 minut temu, caleb59 napisał(a): Ale przepraszam bardzo - co ma kino za 35zł do gry za 200zł. Nie rozumiem toku myślenia bo moim zdaniem każdy ma jakieś tam wymagania mniejsze czy większe od rozrywki jakiej poświęca swój czas. Z każdym medium jest podobnie - jeśli trailer filmu do Ciebie nie przemawia to nie idziesz do kina na ten film - proste. Co? Rozrywka. A konkretniej jej forma. Jeden płaci za mierne kino 4x w miesiącu, drugi kupuje sobie gierkę za podobną kwotę i ogrywa w domu cieszymy się niezmiernie, że potrafisz ocenić książkę po okładce. Prosimy bardzo nie sprzedawać swoich opinii dalej bo są nierzetelne. W każdym temacie dotyczącym nowych wydań od dłuższego czasu. 1
caleb59 2 334 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Nie trzeba być geniuszem by wiedzieć, że to kolejny niewypał na licencji no ale nie bronię dalszej egzystencji w Nibylandii własnego umysłu.
j4z 1 816 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Ale z tą prostytucją to dobrze ktoś powiedział. 5 minut temu, Qrdello napisał(a): Jeden płaci za mierne kino 4x w miesiącu, drugi kupuje sobie gierkę za podobną kwotę i ogrywa w domu Trzeci pójdzie do Pani Q i zwali sobie przy niej konia w 2min za 500zł. Panie @caleb59, które crapisko jest gorsze - Mafia OC czy 007 FL? 8 minut temu, Qrdello napisał(a): W każdym temacie dotyczącym nowych wydań od dłuższego czasu. Po Crismonie chyba nie cisnął. Edytowane 28 Maja przez j4z
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 4 minuty temu, j4z napisał(a): Ale z tą prostytucją to dobrze ktoś powiedział. Trzeci pójdzie do Pani Q i zwali sobie przy niej konia w 2min za 500zł. Śmiej się, kiedyś jak jedna urwa wyszła popłakana, to myślimy co kumpel odwalił... a ona ze śmiechu płakała, bo sobie znajomy pod prysznicem trzepał i 500 poszło bez stosunku
caleb59 2 334 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Mafia Old Country czy 007? Dla mnie obie na tej samej taczce jadą. 1
dawidoxx 1 162 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 1 godzinę temu, j4z napisał(a): A to kolega @caleb59 już ograł grę na jutubie, mam rozumieć? Tu pieprzy ze crap a samemu pyka w Syf from tarkov 3
mazi636 35 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja To już chyba taka natura ludzka, w 2005 pewnie też ludzie mówili, że kiedyś to były gry, a teraz wszystko upraszczają i gry są niedopracowane
ODIN85 4 866 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Mafia Old Country czy 007? Dla mnie obie na tej samej taczce jadą. No nie. 007 o kilka długości lepsze. Tu wszystko jest lepiej poprowadzone i nawet na końcu potrafią dać nowe mechaniki. Dla mnie to poziom Uncharted 4 z gorszym strzelaniem. Jest ogromny fun z grania w to 1
caleb59 2 334 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) 35 minut temu, dawidoxx napisał(a): Tu pieprzy ze crap a samemu pyka w Syf from tarkov Tarkov to jest 100000000 mil świetlnych do przodu względem wielu dzisiejszych gier swoimi mechanikami - nawet mimo swoich ułomności technicznych, coś jak ostatnio było z Crimson Desert. Tymczasem o 007 za miesiąc nikt już nie będzie pamiętał. Edytowane 28 Maja przez caleb59 2 1
JeanPepin 480 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): Tarkov to jest 100000000 mil świetlnych do przodu względem wielu dzisiejszych gier swoimi mechanikami - nawet mimo swoich ułomności technicznych, coś jak ostatnio było z Crimson Desert. Tymczasem o 007 za miesiąc nikt już nie będzie pamiętał. Napisz po prostu że to pierwsza gra gdzie nie masz bugów i bluescreenow 2
Jaycob 2 728 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja W dniu 27.05.2026 o 12:31, samsung70 napisał(a): słabe rozumowanie, to, że ktoś rozmawia na dany temat nie znaczy, że używa. ja np dużo rozmwiam o seksie, ale nie używam, rozmawiam o alkoholu a nie piję. WIęc słaba ta twoja analogia. No tak, bo na torrenty wchodzi się wyłącznie po to, żeby hobbystycznie sprawdzić bezpieczeństwo gry. To taka gimnastyka, jak stanie pod bankomatem z wytrychem i tłumaczenie policji, że interesujesz się ślusarstwem. No nikt nie jest aż tak naiwny, żeby w to uwierzyć. 1
j4z 1 816 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Może już byś przestał to ciągnąć? Ponoć przejmowałeś się śmietnikiem, ale wygląda na to, że co innego boli. 2
Rekomendowane odpowiedzi