Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Qrdello napisał(a):

Ja mam tak z ludźmi, w dodatku na odległość po ksywach i awatarach u mnie też to działa xD 

Tak mi się skojarzyło :D 

Edytowane przez Pavel87
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Spotkajmy się po środku. Po prostu gra nie jest zła ale jest przeciętna, na pewno nie można na to patrzeć jak na tytuł AAA. Jeśli ktoś obniży sobie oczekiwania i podejdzie do gry na luzie to pewnie da się pograć, jak we wszystko.

Ale cena tez nie jest AAA? 2 stówki za 12-15h to wcale nie są duże pieniądze. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja nie trawię wywrotek na drobiazgach, których można by uniknąć z palcem w d00pie, przy minimum 1% chęci & uwagi deava.
Nawet na tej recce. Bond przygarbiony, skrada się (= zależy mu na ciszy i byciu niezauważonym), by po 3 krokach ZAJB...ć na pełnej z kopa w drewanianą ścianę, która leci z hukiem!
SERIO?!? Tak nie zachowałby się nawet debil z minimum instynktu zachowawczego, a nie najlepszy agent świata. Takie detale mnie wywalają z butów. 

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Haha 2
Opublikowano

2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

O tym, że to chamski reskin Hitmana to z litości nie wspominałem. :E 

Oni by śmiało mogli DLC do Hitmana pt. 007 zrobić za 100 zł, a nie jako osobną grę, ale wiemy że jeleni już się w lesie nie szuka :)

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

@caleb59No sorry, ale idąc do kina bulisz za siebie samego 30-40 ziko, nie licząc poopcornu, za często 1,5h miernej rozrywki i 20 minut reklam łoreło lub innego kinderbłueno  - i wtedy jest cacuś glancuś ? :D 

Edytowane przez Qrdello
Opublikowano

Ale przepraszam bardzo - co ma kino za 35zł do gry za 200zł. :E Nie rozumiem toku myślenia bo moim zdaniem każdy ma jakieś tam wymagania mniejsze czy większe od rozrywki jakiej poświęca swój czas. Z każdym medium jest podobnie - jeśli trailer filmu do Ciebie nie przemawia to nie idziesz do kina na ten film - proste.

Opublikowano

Nie idź w tego typu porównania, bo tu idzie o płacenie ZA JAKOŚĆ, a nie płacenie jako takie.
Inaczej, zaraz wjedzie ktoś, kto powie, że idzie na godzinę na boczek "z panną" za 500 zł i też mu się pyli. ;) 
Nie idzie o kwoty. 

Opublikowano
5 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

by po 3 krokach ZAJB...ć na pełnej z kopa w drewanianą ścianę, która leci z hukiem

No ale to gracz,  nie Bond...

2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

jeśli trailer filmu do Ciebie nie przemawia to nie idziesz do kina na ten film

Z reguły nie oglądam trailerów. 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Ja nie trawię wywrotek na drobiazgach, których można by uniknąć z palcem w d00pie, przy minimum 1% chęci & uwagi deava.
Nawet na tej recce. Bond przygarbiony, skrada się (= zależy mu na ciszy i byciu niezauważonym), by po 3 krokach ZAJB...ć na pełnej z kopa w drewanianą ścianę, która leci z hukiem!
SERIO?!? Tak nie zachowałby się nawet debil z minimum instynktu zachowawczego, a nie najlepszy agent świata. Takie detale mnie wywalają z butów. 

Przecież on tej ściany z automatu nie rozwala, na interakcji jest napisane "kick". A drugą opcją jest - uwaga - "distract".

Edytowane przez Lypton
Opublikowano
12 minut temu, caleb59 napisał(a):

Ale przepraszam bardzo - co ma kino za 35zł do gry za 200zł. :E Nie rozumiem toku myślenia bo moim zdaniem każdy ma jakieś tam wymagania mniejsze czy większe od rozrywki jakiej poświęca swój czas. Z każdym medium jest podobnie - jeśli trailer filmu do Ciebie nie przemawia to nie idziesz do kina na ten film - proste.

Co? Rozrywka. A konkretniej jej forma. Jeden płaci za mierne kino 4x w miesiącu, drugi kupuje sobie gierkę za podobną kwotę i ogrywa w domu :) cieszymy się niezmiernie, że potrafisz ocenić książkę po okładce. Prosimy bardzo nie sprzedawać swoich opinii dalej bo są nierzetelne. 

W każdym temacie dotyczącym nowych wydań od dłuższego czasu.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ale z tą prostytucją to dobrze ktoś powiedział. 

5 minut temu, Qrdello napisał(a):

Jeden płaci za mierne kino 4x w miesiącu, drugi kupuje sobie gierkę za podobną kwotę i ogrywa w domu :) 

Trzeci pójdzie do Pani Q i zwali sobie przy niej konia w 2min za 500zł. :krejzol:

Panie @caleb59, które crapisko jest gorsze - Mafia OC czy 007 FL? :hihot:

8 minut temu, Qrdello napisał(a):

W każdym temacie dotyczącym nowych wydań od dłuższego czasu.

Po Crismonie chyba nie cisnął. :hmm:

Edytowane przez j4z
Opublikowano
4 minuty temu, j4z napisał(a):

Ale z tą prostytucją to dobrze ktoś powiedział. 

Trzeci pójdzie do Pani Q i zwali sobie przy niej konia w 2min za 500zł. :krejzol:

Śmiej się, kiedyś jak jedna urwa wyszła popłakana, to myślimy co kumpel odwalił... a ona ze śmiechu płakała, bo sobie znajomy pod prysznicem trzepał :E i 500 poszło bez stosunku :) 

Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Mafia Old Country czy 007? Dla mnie obie na tej samej taczce jadą.

No nie. 007 o kilka długości lepsze. Tu wszystko jest lepiej  poprowadzone i nawet na końcu potrafią dać nowe mechaniki. Dla mnie to poziom Uncharted 4 z gorszym strzelaniem. Jest ogromny fun z grania w to:thumbup:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Tu pieprzy ze crap a samemu pyka w Syf from tarkov :E 

Tarkov to jest 100000000 mil świetlnych do przodu względem wielu dzisiejszych gier swoimi mechanikami - nawet mimo swoich ułomności technicznych, coś jak ostatnio było z Crimson Desert.

Tymczasem o 007 za miesiąc nikt już nie będzie pamiętał. :hihot: 

Edytowane przez caleb59
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Tarkov to jest 100000000 mil świetlnych do przodu względem wielu dzisiejszych gier swoimi mechanikami - nawet mimo swoich ułomności technicznych, coś jak ostatnio było z Crimson Desert.

Tymczasem o 007 za miesiąc nikt już nie będzie pamiętał. :hihot: 

Napisz po prostu że to pierwsza gra gdzie nie masz bugów i bluescreenow :E

• Haha 2
Opublikowano
W dniu 27.05.2026 o 12:31, samsung70 napisał(a):

słabe rozumowanie, to, że ktoś rozmawia na dany temat nie znaczy, że używa. 

ja np dużo rozmwiam o seksie, ale nie używam, rozmawiam o alkoholu a nie piję. 

WIęc słaba ta twoja analogia. 

No tak, bo na torrenty wchodzi się wyłącznie po to, żeby hobbystycznie sprawdzić bezpieczeństwo gry. :E  To taka gimnastyka, jak stanie pod bankomatem z wytrychem i tłumaczenie policji, że interesujesz się ślusarstwem.  :E No nikt nie jest aż tak naiwny, żeby w to uwierzyć. 

• Upvote 1