Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale musisz mieć ruskie tureckie albo argentyńskie konto.

1 minutę temu, Art385 napisał(a):

No to też w wuj atrakcyjna cena. Pokieruj Panie jak jeszcze są radę, bo na telefonie po cenowarkach keyshopów się Lipnie śmiga 

.

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Art385 napisał(a):

No to też w wuj atrakcyjna cena. Pokieruj Panie jak jeszcze są radę, bo na telefonie po cenowarkach keyshopów się Lipnie śmiga 

Plati to taka sama kradzież jak piractwo! Albo i gorsza...

uuuu Widzę że nawet linki wjechały. @Jaycob Proszę kręcić awanturę.

Edytowane przez j4z
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Radio Tirana napisał(a):

Już bym wolał pobrać grę z torrentów niż nabijać kasę Krasnoarmiejcom 🇷🇺Skąd oni w ogóle mają te kody; kupione lewym kartami? 

Matki dostają od rządu kody za każdego poległego syna. Stąd tego tyle.

Opublikowano
32 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Jest do wyboru pl.

Rozumiem, że to jakieś konto jest, bo klucz z takiego bazaru, to na swoje konto steamowe za Chiny nie wklepał za dużo tam gierków dobrych mam.

Opublikowano
4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

To jest klucz na konkretny region który musi być ustawiony na Steamie.

Steam nie walczy z takimi zmianami regionu? Wydaję mi się, że ktoś mówił, że za takie kombinacje lecą bany. 

Opublikowano
3 minuty temu, j4z napisał(a):

Steam nie walczy z takimi zmianami regionu? Wydaję mi się, że ktoś mówił, że za takie kombinacje lecą bany. 

Walczy, walczy. Dlatego tak wnikałem co to jest, bo kupić kluczyk tanio to nie problem ale wyłapanie bana to już spory problem. 

Opublikowano

Ogólnie to nie rozumiem trochę tego podejścia kupowania kluczy z takich sklepów i dodawania je na nowe konta albo kupowanie samego konta.

Tych pieniędzy i tak twórcy gry nie zobaczą wiec nich nikt nie pisze, że to jest po to żeby być legalnym.

To tak jak z lewymi kluczami do Windowsa, Microsoft sam się wypowiadał ze równie dobrze możecie Windowsa piracić, bo taki klucz nic nie znaczy a dodatkowo daje zarobić złodziejowi, a nie firmie która oprogramowanie stworzyła.

• Upvote 2
Opublikowano
28 minut temu, j4z napisał(a):

Plati to taka sama kradzież jak piractwo! Albo i gorsza...

uuuu Widzę że nawet linki wjechały. @Jaycob Proszę kręcić awanturę.

Nie do końca masz rację. Nie cały taki rynek działa na kradzieżach. Szary market jak Plati czy G2A to bazar i obok lewizny są też w pełni legalne klucze, tyle że z innych regionów.
Problem polega na tym, że jako klient nie masz pewności, z jakiego dokładnie źródła pochodzi dany kod.

Opublikowano

30 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Już bym wolał pobrać grę z torrentów niż nabijać kasę Krasnoarmiejcom 🇷🇺 Skąd oni w ogóle mają te kody; kupione lewym kartami? 

Po prostu kupowane przez VPN w jakichś tanich regionach. Są na takie rzeczy różne patenty i nie muszą to być wcale kradzione karty. Wiem, że np. Chata GPT ludzie kupowali subskrypcje doładowując sobie na Apple Store nigeryjską walutę i wtedy wychodził 20-30 zł zamiast 100 zł :E

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Jak macie HDR w tej grze ustawiony? Ten suwak jasności jak dam na maks nitów mojego monitora to noc jest nieco za jasna, jak zniżę to obraz i highlights tracą. Jak żyć?

Próbował ktoś tego:

However, I think if you game in a dark room then you can use these brightness values as guidelines or starting points; - 180-250 nits brightness (500-1000 nits displays) - 250-300 nits brightness (1000-1500 nits displays) - 300-350 nits brightness (1500-2300 nits displays)

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano
34 minuty temu, @MUZ napisał(a):

However, I think if you game in a dark room then you can use these brightness values as guidelines or starting points; - 180-250 nits brightness (500-1000 nits displays) - 250-300 nits brightness (1000-1500 nits displays) - 300-350 nits brightness (1500-2300 nits displays)

lol, cyrk na kółkach żeby takie rzeczy robić. :P