userKAMIL 1 231 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Czekam na gifta z plati za 3 dyszki wziąłem. Do godzinki ma być i przez GFN pogram. Edit: Dobra lecimy! Edytowane 28 Maja przez userKAMIL
azgan 1 826 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Godzinę temu, Qrdello napisał(a): A no bo Crimson to bożyszcze gamingu. Taki król, tylko że nie nagi. W samych bokserkach Tylko jakimś dziwnym trafem również posiadam, nawet i na Steam i PS5, zasiadałem z 5x do tej gry i nie potrafi mnie chapnąć i wessać. Nie angażuje totalnie. Ot, pierdyliard mechanik rzuconych w ryj i weź opanuj. A z moją praca, gdzie grać mogę raz, może dwa w tygodniu - to po 2-3 tygodniach przerwy nie pamiętam już nic To wolę zdecydowanie tytuły na 2-3 posiedzenia. Może dlatego mi taki 007 lepiej wchodzi niż Crimson? Na Crimsona trzeba mieć czas to jest moloch dla normalnego gracza przejście tego to setki godzin. Ludzie Wiedźmina 3 z dodatkami przechodzili rok czasu 😅🙃
Qrdello 1 255 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja No, ale W3 jednak dużo bardziej przystępny normalnemu kowalskiemu był/jest. Ja Crimsonowi nic nie odbieram prócz faktu, że nie potrafi skutecznie skupić na sobie uwagi jakimś oomph. Tymczasem taki tutaj gnojony 007 ma jeden z najfajniejszych tutoriali jaki widziałem w tego typu grach od lat. Wygląda to i gra się bardzo płynnie i bezstresowo. No i jest zrealizowane z jajem.
MroczneWidmo 61 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Ograłem już jakieś 11h i dawno nie bawiłem się tak dobrze. Trochę mi brakuje takich gier, których było pełno w erze ps3 a teraz to od święta są. Ma swoje problemy, ale chce więcej takich produkcji : ) 7
userKAMIL 1 231 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) U mnie początek przygody. W 4K na full z DLSSQ jest około 100FPS. (FG wyłączony) Bardzo dobrze to lata i wygląda. Ten GFN to jest naprawdę niewiarygodna jakość usługi w dzisiejszych czasach. Edytowane 28 Maja przez userKAMIL
azgan 1 826 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 16 minut temu, Qrdello napisał(a): No, ale W3 jednak dużo bardziej przystępny normalnemu kowalskiemu był/jest. Ja Crimsonowi nic nie odbieram prócz faktu, że nie potrafi skutecznie skupić na sobie uwagi jakimś oomph. Tymczasem taki tutaj gnojony 007 ma jeden z najfajniejszych tutoriali jaki widziałem w tego typu grach od lat. Wygląda to i gra się bardzo płynnie i bezstresowo. No i jest zrealizowane z jajem. Bo IO Interactive potrafi w te tematy, kiedyś zrobili też niezłe 1
Qrdello 1 255 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) @userKAMILOdpaliłbyś i na swoim 2060S, aczkolwiek póki nie wróci black hawk down to jedynie w ca. 60 fps i na niskich Edytowane 28 Maja przez Qrdello 1
MroczneWidmo 61 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Natomiast co mnie rozwala to brak natywnej obsługi 21:9 w cutscenach. Nie wiem co to za problem, skoro mod pod to wyszedł tego samego dnia
azgan 1 826 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) 26 minut temu, MroczneWidmo napisał(a): Natomiast co mnie rozwala to brak natywnej obsługi 21:9 w cutscenach. Nie wiem co to za problem, skoro mod pod to wyszedł tego samego dnia Pewnie podobny jak z FSR4.1 gdzie na PS5 PRO śmiga z PSSR2 a na PC "zablokowali" Edytowane 28 Maja przez azgan
Wyhylylybymy 29 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Dobra gra według mnie. Fajnie się strzela i fajna grafika i optymalizacja 2
azgan 1 826 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 20 minut temu, Wyhylylybymy napisał(a): Dobra gra według mnie. Fajnie się strzela i fajna grafika i optymalizacja
Stjepan 2 829 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Ten Bond ma chociaż coś wspólnego z tym Bondem, gra i film 10/10.
STALKER 157 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) Początek nazwy ma wspólny. Edytowane 29 Maja przez STALKER
Gość Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) Pograłem wczoraj chwilę wieczorkiem i jest bardzo dobrze - mam często grubo ponad 120fps z wszystkim na maks w 4k, DLSS Q i FGx2. Zmieniłem gpu i mam kodzik na sprzedaż jakby ktoś był zainteresowany (Nvidia app i Steam). Edytowane 29 Maja przez @MUZ
Vulc 2 729 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Przewrotny ten gejming. Nie byłem tym tytułem specjalnie zainteresowany, ale vibe takiej trochę staroszkolnej produkcji z bardziej zamkniętymi, liniowymi lokacjami, zwyczajnie mnie kupił. Gra raczej na raz, co absolutnie nie jest wadą, ale z tego powodu wziąłem pudło na PS5. Pierwsze godziny? Strzał w dziesiątkę. Nieco unowocześniony, ale nadal u podstaw klasyczny, bondowski klimat (może poza otwarciem), w miarę solidne mechaniki, wszystko okraszone dobrą oprawą i udźwiękowieniem. Czuć tutaj powiew Uncharted z najlepszych części. 3 2
azgan 1 826 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Skończyłem i Uncharted 4 + LL nadal pod wieloma względami zamiata tego nowego Bonda ale gierka jest lepsza niż się spodziewałem
Jaycob 2 728 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Ja ukończyłem grę na hardzie i w zasadzie podtrzymuję to, co pisałem wcześniej. Dla mnie to po prostu efektowny, filmowy i bezpieczny blockbuster dla mas. Ładnie wygląda, świetnie działa, ma dobrą grę aktorską i iście bondowski, kinowy klimat, ale jednocześnie jest zbyt liniowa i za bardzo prowadzi gracza po szynach. Pacing jest dość słaby, a gra momentami przesadza z liczbą cutscenek i fałszywą interaktywnością. Typowy współczesny tytuł, ma być bezpiecznie, łatwo i przyjemnie, żeby przeciętny Kowalski nie zawiesił się na dłużej niż 15 sekund. 1
samsung70 364 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 6 minut temu, Jaycob napisał(a): Ja ukończyłem grę na hardzie i w zasadzie podtrzymuję to, co pisałem wcześniej. Dla mnie to po prostu efektowny, filmowy i bezpieczny blockbuster dla mas. Ładnie wygląda, świetnie działa, ma dobrą grę aktorską i iście bondowski, kinowy klimat, ale jednocześnie jest zbyt liniowa i za bardzo prowadzi gracza po szynach. Pacing jest dość słaby, a gra momentami przesadza z liczbą cutscenek i fałszywą interaktywnością. Typowy współczesny tytuł, ma być bezpiecznie, łatwo i przyjemnie, żeby przeciętny Kowalski nie zawiesił się na dłużej niż 15 sekund. to brzmi jak coś co mogłoby dla mnie się podobać i łatwo grać ale ten klimat Hitmana a do tego Bonda łojesuu, być może sprawdzę dla fajerwerków graficznych i 4K high FPS pogram godzine i zapomne na zawsze 19 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nowy patch nie naprawił hdru. HDR to chyba w żadnej grze z ostatnich lat nie działał tak jak powinien
Necronom 570 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 3 godziny temu, Stjepan napisał(a): Ten Bond ma chociaż coś wspólnego z tym Bondem, gra i film 10/10. Obok Perfect Dark jedna z najlepszych gier na N64. Ile za młodziaka w kanapowym multi w 4 na jednym ekranie graliśmy. Fajnie było. 1
samsung70 364 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 2 minuty temu, Necronom napisał(a): Obok Perfect Dark jedna z najlepszych gier na N64. Ile za młodziaka w kanapowym multi w 4 na jednym ekranie graliśmy. Fajnie było. kanapowe multi na 4 .... jak to pięknie brzmi,
Necronom 570 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja No i jakiej uwagi wymagało. Bo na jednym ekranie miałeś swoją postać i jeszcze w tym samym momencie patrzeć gdzie są postaci kolegów 🙂
Lypton 1 253 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) 29 minut temu, Jaycob napisał(a): Ja ukończyłem grę na hardzie i w zasadzie podtrzymuję to, co pisałem wcześniej. Dla mnie to po prostu efektowny, filmowy i bezpieczny blockbuster dla mas. (...) Takie gry też są potrzebne, nie samymi hardkorowymi tytułami człowiek żyje. Tzn. niektórzy pewnie tak, ale ja nie. Po męczarniach w Aliens: Dark Descent, wleciało story driven Nobody Wants to Die, teraz wesoła rozwałka zombiaków w Dead Island 2, a potem znowu hardcore mode on i Wartales. Mózg się może zlasować od ciągłego pykania w wymagające tytuły. Edytowane 29 Maja przez Lypton 1
caleb59 2 334 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 29 minut temu, Jaycob napisał(a): Ja ukończyłem grę na hardzie i w zasadzie podtrzymuję to, co pisałem wcześniej. Dla mnie to po prostu efektowny, filmowy i bezpieczny blockbuster dla mas. Ładnie wygląda, świetnie działa, ma dobrą grę aktorską i iście bondowski, kinowy klimat, ale jednocześnie jest zbyt liniowa i za bardzo prowadzi gracza po szynach. Pacing jest dość słaby, a gra momentami przesadza z liczbą cutscenek i fałszywą interaktywnością. Typowy współczesny tytuł, ma być bezpiecznie, łatwo i przyjemnie, żeby przeciętny Kowalski nie zawiesił się na dłużej niż 15 sekund. No proszę, kto by się spodziewał. Widzę, że jesteś pan jedyny trzeźwy w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi