Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też długo nie korzystałem, jednak na forum przekonali, że warto wrócić. Na pewno zależy też od ekranu. Inaczej zapamiętałem różnice "hdr on vs off" na led tv, a inne różnice widzę teraz na oled tv. 

Na razie trzecią grę ogrywam z włączonym. 

Opublikowano
53 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

W Egipcie tylko miałem jakieś spadki ale nie wiem do ilu.

A u mnie nie zależnie czy low czy ultra z DLSS jakość , wydajność to spadek do 50kl/s

Opublikowano (edytowane)

Ale Wy macie rozkminy. 

Gra jest dla graczy, którzy lubią też zagrać w coś przyjemnego, łatwego i korytarzowego. Jak już było mówione, takie gry też są potrzebne, a widać to choćby po ich sprzedaży. 

Czy w swoim gatunku gra jest zła? Wątpię.

Edytowane przez j4z
  • Upvote 4
Opublikowano
6 minut temu, bourne2008 napisał(a):

Fani Bonda? Ta gra ma mało co wspólnego z Bondem. No chyba, że od teraz zacznie reżyserować go Michael Bay.

Ja wiem ale wyjątkowo dużo fanów się jednak na to rzuciło jednak.

Pamietaj ze są fani którzy biorą wszytko co ma w nazwie BOND.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, bourne2008 napisał(a):

Fani Bonda? Ta gra ma mało co wspólnego z Bondem. No chyba, że od teraz zacznie reżyserować go Michael Bay.

Dlaczego? Idealnie wpasowuje się w nowsze, gdzie część scen walki wygląda właśnie jak z filmów Bay'a. Jest tu wszystko z czego Bond słynie tylko podane w innej formie. Wygładzonej, dostosowanej do obecnych czasów. Tak, to jest casualowa produkcja i nawet przez chwilę nie udaje czegoś innego. Może się to komuś podobać lub nie. Najbliżej tej produkcji do Uncharted i choć czym dalej jestem, tym bardziej widać, że do serii od ND sporo brakuje (co nie powinno być zaskoczeniem, Uncharted to topka), nadal bardzo dobrze się w to pyka.

Zdecydowanie produkcja na raz, więc jak ktoś nie ma ciśnienia, można poczekać na spadek ceny. Co stanie się szybciej niż później, zwłaszcza że gra startowała już z trochę niższego pułapu cenowego. 

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, bourne2008 napisał(a):

Tymczasem Bond ponad 20 lat temu:

Tak od czasów Rogera Moore'a to przygody Jamesa Bonda mocno odlatywały ze scenami akcji. Wręcz w kosmos. I to dosłownie, heh.

Edytowane przez Lypton
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, j4z napisał(a):

Ale Wy macie rozkminy. 

Gra jest dla graczy, którzy lubią też zagrać w coś przyjemnego, łatwego i korytarzowego. Jak już było mówione, takie gry też są potrzebne, a widać to choćby po ich sprzedaży. 

Czy w swoim gatunku gra jest zła? Wątpię.

Tu już wielu by się przydało nowe hobby jak się nie umieją cieszyć graniem a zwracają uwagę na byle bzdety które nie mają wpływu na odbiór całości.

• Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
21 godzin temu, Jaycob napisał(a):

HDR zrąbany? Nowe, nie znałem. :E 

Przestałem korzystać od jakiegoś czasu na PC. 

I po co te OLEDy jak dobrego HDRu praktycznie na PC nie uświadczysz. Tymczasem włączasz PS5 i od razu działa niemal wszędzie :E 

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, galakty napisał(a):

I po co te OLEDy jak dobrego HDRu praktycznie na PC nie uświadczysz. Tymczasem włączasz PS5 i od razu działa niemal wszędzie :E 

Bo na OLED'zie bez HDR też pięknie wygląda obraz

2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

W sumie to nie wiadomo dla kogo jest ta gra, Hitmeniarze pewnie będę bekę cisnąc, gra jako wyzwanie tez nie stawia żadnego.

Kto zostaje ? Fani Bonda ?

To jest gra na zasadzie - obejrzeć raz i można zapomnieć 😉

Opublikowano
12 minut temu, galakty napisał(a):

włączasz PS5 i od razu działa niemal wszędzie :E 

No nie... 

8 minut temu, azgan napisał(a):

Bo na OLED'zie bez HDR też pięknie wygląda obraz

I ruch jest lepszy od LED.