userKAMIL 1 231 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Wjechałem właśnie w Tatry na Słowacji! Fantastyczne wprowadzenie i czuć tu mocno Uncharted. Bardzo ale to bardzo filmowe momenty tutaj mamy. Jestem zachwycony! 😎
azgan 1 826 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Kto już zagrał w grę niech mnie napisze co w niej jest Bondowskiego. Tytuł 🤭 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Cycków niestety też nie ma Jak to nie 😅?
samsung70 364 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja a ch... biere na steam, w ciagu tych trialowych 2 godzin na zwrot na pewno ocenie czy chce to czy nie bo jedyne w co grałem w tym roku dłuzej niź 2h to Krymzon
aureumchaos 713 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 36 minut temu, samsung70 napisał(a): Nie jestem fanem ani Jamesa Bonda, ani Indiany Jones'a. Jeśli odrzucić te dwa światy/uniwersa to która gra bardziej ma formułę cinematic? Która ma bardziej feeling The Last of Us? Wiem, są gameplaye na YT, ale dla mnie liczy się opinia graczy z krwi i kości a przede wszystkim @ODIN85i @aureumchaos pozdrawiam graczy ani indiana ani bond to nie TLOU.... Do tego indiana jest z pierwszej osoby. Dla mnie bardziej cinematic i lepsza gra to Indiana i jesli chodzi o gameplay tak i o fabulle. Bond jest dla gen Z, latwy, gladki i przyjemny odmużdżacz... Po peostu sama zabawa bez myslenia 28 minut temu, userKAMIL napisał(a): Wjechałem właśnie w Tatry na Słowacji! Fantastyczne wprowadzenie i czuć tu mocno Uncharted. Bardzo ale to bardzo filmowe momenty tutaj mamy. Jestem zachwycony! 😎 Kolejny Messiah?
ODIN85 4 866 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja 30 minut temu, azgan napisał(a): Tytuł 🤭 Jak to nie 😅? Takie się nie liczą. 1
aureumchaos 713 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Ale udzwiokowienie to tu jest pierwsza klasa. Na tym statku jak jechalem to cala podloga w domu drgala od kina domowego - takiego pomruku tankowca. Az milo pod nogami. Edytowane 30 Maja przez aureumchaos 1
aureumchaos 713 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Nie wiem do końca co tu kosztowało 200 baniek i czemu to trwało 7 lat. Gra jest spoko ale nie wygląda na tak skomplikowana i tak droga.
Zas 462 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja To chyba jakieś bajki wyssane z palca. Gra na pewno musiała być droższa niż Hitmany, zwłaszcza dwie ostanie części Trylogii, czyli zbiory mapek, no ale bez przesady...
Kadajo 9 794 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 2 godziny temu, aureumchaos napisał(a): Villain mowi, ze jak sie nie uspokoisz to wytnie całą Twoja linie krwi Co to za Milli Vanilli 3
dawidoxx 1 162 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 2 godziny temu, samsung70 napisał(a): a ch... biere na steam, w ciagu tych trialowych 2 godzin na zwrot na pewno ocenie czy chce to czy nie bo jedyne w co grałem w tym roku dłuzej niź 2h to Krymzon Ta steam..elamigos hypervisor kogo ty chcesz oszukać 1
Lypton 1 253 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 34 minuty temu, Kadajo napisał(a): Co to za Milli Vanilli Lenny Kravitz.
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 37 minut temu, Kadajo napisał(a): Co to za Milli Vanilli Lesiu Krawiec.
Jaycob 2 728 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 15 godzin temu, Kadajo napisał(a): Kto już zagrał w grę niech mnie napisze co w niej jest Bondowskiego. To bardziej kino akcji w świecie Bonda: gadżety, pościgi, kobiety, efektowna akcja i luksusowe auta są na miejscu. Infiltracja i elementy szpiegowskie też występują, ale w dość uproszczonej i powtarzalnej formie.
Lypton 1 253 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Godzinę temu, Jaycob napisał(a): To bardziej kino akcji w świecie Bonda: gadżety, pościgi, kobiety, efektowna akcja i luksusowe auta są na miejscu. Infiltracja i elementy szpiegowskie też występują, ale w dość uproszczonej i powtarzalnej formie. Czyli zupełnie jak w... filmach. Z Bonda taki szpieg jak z koziej dupy puzon. A Bondom jednak bliżej serii Fast & Furious niż do ekranizacji prozy le Carre'a. Edytowane 31 Maja przez Lypton 2
Kadajo 9 794 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Zapewniam ze Bond to coś więcej niż gadżety, pościgi, kobiety i akcja. Gdyby było inaczej każdy film miałby taka samą ocenę. A najzabawniejsze jest to, że filmy z które mają tylko gadżety, pościgi, kobiety i akcje to najgorsze filmy w całej serii a prym chyba wiedzie Die Another Day. Wiec, jeśli ta gra jest taka to już jej dobrze nie wróży. Uncharted nie stałby się legenda, gdyby tylko miał ładnie oskryptowane akcje i ładną graficzkę.
Lypton 1 253 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Wiadomo, że poszczególne części franczyzy stały na różnych poziomach scenariusza i reżyserii, ale nie znaczy to, że nie były to Bondy. Może i słaby, ale dalej 007. Cechy definiujące serię to wymyślne gadżety, piękne kobiety, over-the-top sceny, różnorodne lokacje, przerysowani złoczyńcy no i oczywiście sama postać Jamesa Bonda. To jest kino akcji, a nie szpiegowskie, realistyczne thrillery. Edytowane 31 Maja przez Lypton 5
Kadajo 9 794 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja No ale chyba o to chodzi żeby było więcej lepszego niż gorszego. Jak to się ma tylko sprowadzać do tego żeby był "007" bo jak widać we wpisie powyżej ciebie są tacy odbiorcy no to życzę powodzenia. Już tak załatwiono parę znanych marek, chyba najbardziej epicko się wyłożyły Star Warsy. Tam też wszytko postawiono na, nieważne co to będzie byle były Star Warsy, no i się kurna okazało ze jednak jest ważne. To samo tyczy się Bonda i każdej innej marki (MCU?). I żeby nie było, nie mowie ze nawet uproszczona rozrywka to źle, ale nawet ja trzeba umieć zrobić. Za przykład podam tu, chociażby kontrowersyjną serie Transformers która jak ja tylko Michel Bay opuścił to zdechła, no ale jak przecież to tylko głupie roboty i wybuchy to chyba każdy to powinien umieć nakręcić... no więc jak widać te głupie roboty i te wybuchy to trzeba umieć pokazać, bo nie wystarczy żeby tylko "BYŁY".
Lypton 1 253 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Pytanie od ciebie było "co jest w niej Bondowskiego". A dobry scenariusz, dobrze napisane dialogi, postaci itp. ( nie twierdzę, że w grze są złe i Jaycob też tego nie napisał, bo nie o to było pytanie) nie są stałymi cechami kina bondowskiego. To nie są jego elementy wyróżniające. A nawet częściej są tymi najbardziej problematycznymi. Edytowane 31 Maja przez Lypton 1
JeanPepin 480 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Kończe teraz Wietman i to wleciało, coś pięknego, dziekuje IO 2
ODIN85 4 866 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja 13 minut temu, Kadajo napisał(a): No ale chyba o to chodzi żeby było więcej lepszego niż gorszego. Jak to się ma tylko sprowadzać do tego żeby był "007" bo jak widać we wpisie powyżej ciebie są tacy odbiorcy no to życzę powodzenia. Już tak załatwiono parę znanych marek, chyba najbardziej epicko się wyłożyły Star Warsy. Tam też wszytko postawiono na, nieważne co to będzie byle były Star Warsy, no i się kurna okazało ze jednak jest ważne. To samo tyczy się Bonda i każdej innej marki (MCU?). I żeby nie było, nie mowie ze nawet uproszczona rozrywka to źle, ale nawet ja trzeba umieć zrobić. Za przykład podam tu, chociażby kontrowersyjną serie Transformers która jak ja tylko Michel Bay opuścił to zdechła, no ale jak przecież to tylko głupie roboty i wybuchy to chyba każdy to powinien umieć nakręcić... no więc jak widać te głupie roboty i te wybuchy to trzeba umieć pokazać, bo nie wystarczy żeby tylko "BYŁY". Za dużo rozkminiasz. Po to masz te 2h na Steamie żeby sprawdzić czy Ci gra podejdzie czy nie.
Kadajo 9 794 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 1 minutę temu, Lypton napisał(a): Pytanie od ciebie było "co jest w niej Bondowskiego". A dobry scenariusz, dobrze napisane dialogi, postaci itp. ( nie twierdzę, że w grze są złe i Jaycob też tego nie napisał, bo nie o to było pytanie) nie są stałymi cechami kina bondowskiego. To nie są jego elementy wyróżniające. A nawet częściej są tymi najbardziej problematycznymi. No spoko, ale z waszych wypowiedzi wynika ze gra tylko spełnia podstawy. I jeszcze to samo w sobie nie musi być złe, jeśli zostało wykonane na całkiem spoko poziomie. Na razie mało widzę jakiś głębszych wypowiedzi, ale rozumiem ze może żaden z was nie jest fanem Bonda wiec ciężko mu coś więcej napisać niż gadżety, pościgi, kobiety i akcja. Czy jest w tej grze coś więcej niż to w/w plus jakieś oczywiste easter eggi jak muzyka z filmów. Teraz, ODIN85 napisał(a): Za dużo rozkminiasz. Po to masz te 2h na Steamie żeby sprawdzić czy Ci gra podejdzie czy nie. To nie jest żadna rozkmina. TO SĄ PODSTAWY. 1
Lypton 1 253 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja "Coś więcej" to już nie jest stricte bondowskie. Bo z "czymś więcej" i filmy miały częste problemy. Zadałeś niewłaściwe pytanie i tyle. 1
Rekomendowane odpowiedzi