Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, azgan napisał(a):

To jest gra na zasadzie - obejrzeć raz i można zapomnieć 😉

Może i tak. Ale jak się można dobrze bawić to czemu nie.

Za miesiąc będzie wiadomo co ta gra jest warta jak minie jakikolwiek hype i miesiąc miodowy, nawet fanów.

Opublikowano
12 minut temu, Kadajo napisał(a):

Może i tak. Ale jak się można dobrze bawić to czemu nie.

Za miesiąc będzie wiadomo co ta gra jest warta jak minie jakikolwiek hype i miesiąc miodowy, nawet fanów.

Przy grach na raz też można się dobrze bawić 😉

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Tu już wielu by się przydało nowe hobby jak się nie umieją cieszyć graniem a zwracają uwagę na byle bzdety które nie mają wpływu na odbiór całości.

Zabawne pisać na forum dyskusyjnym w dziale o grach, że ludzie za dużo dyskutują o grach. :E 

Chyba że forum ma służyć wyłącznie do przytakiwania i klepania się po plecach, to wtedy faktycznie przepraszam. :E 
To, że ktoś zwraca uwagę na konkretną mechanikę, nie oznacza przecież, że nie umie się cieszyć graniem. :) 

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano (edytowane)

Nie jest zabawne za to, czytać narzekania gości, którzy nawet w grę nie grali, gości, których takie gatunki chyba nie bardzo interesują.

Edytowane przez j4z
  • Upvote 1
Opublikowano

WHAT A RIDE!! Gra idealna po tyg pracy, o wiele lepsza niz nudna Pregnata! 8:E

Co prawda gra jest dla Gen Z ale jest nawet fabula i czuje sie jak dziecko ktore znow bonduje. Jestem po misji z samolotem i japa sie cieszy. Crimsonion musi poczekac z szarogrzywnymi bo tu fabula wjechjala :P

Grafa moglaby byc lepsza  no ale przynajmniej mozna pograc w DLAA co sie rzaaadko zdarza!

image.png.28a9f96574400badb142fe627e9af29b.png

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, azgan napisał(a):

Przy grach na raz też można się dobrze bawić 😉

Dla mnie każda gra jest na raz. Od ponad 20 lat do żadnej nie wróciłem na drugie przejście.

Edytowane przez Lypton
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Lypton napisał(a):

Dla mnie każda gra jest na raz. Od ponad 20 lat do żadnej gry nie wróciłem na drugie przejście.

A ja tak np. Gothic II albo Wiedźmin 3 nie liczę Remake lub Remasterów takich jak Oblivion

Albo Mafia lub Mass Effecty

I inne Baldur’s Gate III

Za chwilę Remake Gothica i Assassin's Creed Black Flag które też chętnie ogram ponownie zresztą tak jak Resident Evil 2/4 Remake 

Opublikowano (edytowane)

Ja nie widzę sensu. Mnie to nudzi, że robię to samo i znam nawet teksty fabularne. Co innego gdybym zapomniał już, co czasem się zdarza ale to musi minąć naprawdę dużo np. 20 lat. Albo mogłem mieć za młodu grę której nie skończyłem z jakichś względów i wtedy mogę dokończyć. Nawet ciężko mi się grało w Dead Space Remake mimo że naprawdę dobrze wypadał mechanicznie, ale pamiętałem prawie wszystko.

Edytowane przez Keller
Opublikowano

Po obejrzeniu Spider-Noir jest we mnie jakaś nadzieja ze może jednak tego nie skrzaczą.

A co do nazwisk to Odyseja Christophera Nolana pokazała mi ze dziś już żadne nazwisko ani jego poprzednie dokonania nie są pewniakiem ze następne jego dzieło będzie coś warte.

• Like 1
Opublikowano

Gwarancji żadnych nie ma, ale Villeneuve na stołku znacząco zwiększa szansę na to, że coś dobrego się z tego urodzi. Większość jego filmów to dla mnie sztosy, w przypadku Bonda można mniej więcej określić w jakim kierunku pójdzie. Na pewno bedzie widowisko. 

Opublikowano
3 minuty temu, Vulc napisał(a):

Gwarancji żadnych nie ma, ale Villeneuve na stołku znacząco zwiększa szansę na to, że coś dobrego się z tego urodzi. Większość jego filmów to dla mnie sztosy, w przypadku Bonda można mniej więcej określić w jakim kierunku pójdzie. Na pewno bedzie widowisko. 

Niby tak.

3 minuty temu, Lypton napisał(a):

Odyseja na pewno będzie efektownym widowiskiem, imponujacą technicznie perłą, bo Nolan to reżyserska fachura najwyższego sortu, ale ze scenariuszami nie zawsze u niego grało.

No właśnie. Ja pójdę nawet dalej. Od czasów Interstelara on nie na kręcił epickiego filmu. Wcześniej szedł hit za hitem.

Opublikowano (edytowane)

Pomijając ewentualne potknięcia duetu reżysersko-scenariuszowego, to sam wybór tak mocnych nazwisk - a Denis to aktualnie chyba najmocniejsze nazwisko w branży - sugeruje, że Amazon nie zamierza zbytnio wpieprzać się im w robotę. A jakby jednak zamierzał, to doszłoby do rozstania, bo obaj mają pewno od zajebania ofert na stole. 

Polityka zupełnie inna od Marvela i Disneya, którzy biorą wyrobników do bycia pod butem producenta.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

No i przede wszystkim nie oszczędzają, bo Denis na pewno zgarnie konkretny hajs za samo podjęcie się zadania. Aczkolwiek filmowa seria o Bondzie to akurat zwisa mi i powiewa bardziej niż dobre gry - micha się cieszy, ze wyszła jeszcze taka single-playerowa perełka. Trzeba będzie zagrać szybciej niż w inne czekające tytuły. 

Opublikowano

Nie jestem  fanem ani Jamesa Bonda, ani Indiany Jones'a. Jeśli odrzucić te dwa światy/uniwersa to która gra bardziej ma formułę cinematic? Która ma bardziej feeling The Last of Us? 

Wiem, są gameplaye na YT, ale dla mnie liczy się opinia graczy z krwi i kości a przede wszystkim @ODIN85i @aureumchaos

pozdrawiam graczy