Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Brakuje świeżości. Albo wszystko wygląda do siebie podobnie, albo wszystko już było. 

Wolałbym 3 konkretne gry niż 20 byle jakich. 

Dokladnie. Wszystko jakies takie przecietniackie i rozwodnione. Cos jak dzisiejsze filmy Netflixa. Ilosc a nie jakosc.

Edytowane przez daerragh
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, daerragh napisał(a):

Dokladnie. Wszystko jakies takie przecietniackie i rozwodnione. Cos jak dzisiejsze filmy Netflixa. Ilosc a nie jakosc.

Jeszcze parę lat temu jak człowiek oglądał zapowiedzi to był WOW, wpada na listę, wygląda zajebiście, o kurwa ale niespodzianka itd.

A teraz meh, meh, meh, się zobaczy, meh, już było, meh, hmm może... 

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Nie płacz - Silksong będzie.  :) 

Nah, po prostu wyglądało jak coś ciekawego, a to tylko kolejna szajsowa papka z linii produkcyjnej. :P

Jest parę ciekawych, małych dupereli oraz gra od Double Fine. Na szczęście wpadłem dopiero ~15 minut temu i poprzewijałem. :E 

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)

Dla m nie ten The Outer Worlds wyglada jak gra, ktora nie ma na siebie pomyslu. Jakby robiona na sile, bo cos musza nie stworzyc, tylko wyprodukowac, i jakby ktos im kazal to zrobic na sile.

Edytowane przez daerragh
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, JeanPepin napisał(a):

Z tego co kojarzę Parvatti była ok :E

To prawda, ale cała reszta? Jakby wyciągnięta z jakiegoś woke/dei-generatora. :E Ogólnie gra nie była taka zła - całkiem nieźle się bawiłem. Gunplay i wybory moralne były naprawdę spoko. O ile dobrze pamiętam, dałem jej 7/10.

Opublikowano (edytowane)

Naprawde mialem zludzenia, ze ta firme (Obsidian) jeszcze na cos stac, bo po prostu jestem wielkim fanem Pillars of Eternity (w ogole klasycznych RPG jak saga BG) ale wyglada na to, ze Avowed to maks. co potrafia stworzyc pod skrzydlami (a moze bardziej pod buciorem) MS.

Nawiasem mowiac, ja sie tylko martwie, zeby Bethesda dowiozla TES VI...

Edytowane przez daerragh
Opublikowano

TOW 1 mnie nie porwał. Druga część zdaje się bym bardziej zachęcająca, ale też tu tylko samo cukrowanie robią i jeszcze te pseudo heheszki. xD

A i nie wiadomo jak tam będzie z tym, co niby najważniejsze w najnowszych grach według postępowych devów. To, że to będzie to wiadomo, ale w jakim stopniu popsuje całość...

W GP można ograć, ale jakby kupować to za pełną cenę, to nie bardzo. :D