Reddzik 3 899 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Jp nawet tu Ja bym się wkurzył jakbym się pomylił... różnie bywa jak ktoś wypije i nie doczyta co klika 3
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Ciekawe jakie bonusy się dostanie za onu/jenu ktoś sprawdzi? Edytowane 14 Maja przez AndrzejTrg 1
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 9 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja bym się wkurzył jakbym się pomylił... różnie bywa jak ktoś wypije i nie doczyta co klika Jak wybrałem faceta to domyślnie miałem On Na Onu trzeba samemu zmienić sobie
AlienT 40 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Kombinowałem z ustawieniami i w moim odczuciu globalne Rt na niskie i tak lepiej wygląda niż wyłączone. Takto wszytko na maxa i dlss jakość i Można grać No i hdr oczywiście
SebastianFM 510 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Na PPC testowali GPU we wbudowanym teście, piszą, że się nadaje do tego. A jak nowa Forza ciśnie CPU?
Pawcio 124 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja O! Nawet 8gb karty mają ciężko Dlatego, pan kurteczka ma w sprzedaży 12gb karty Na stronie pure jest test 40 kart w nowej forzie, tego się po nich nie spodziewałem, gry która jest tak naprawdę drugim dlc mapowym do forzy 4 z 2018 roku.
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Nie jest źle, wymagania są przystępne, na siłę z RT nikt nikomu nie każe grać, a RT GI na medium widocznie odciąża GPU. 1
brainq 72 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Dla mnie RT jest zbędne w takiej grze tutaj liczą fpsy, mało kto będzie tu zatrzymywał i podziwiał jak trawa wygłąda. 2
Lypton 1 261 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Ciekawe jakie bonusy się dostanie za onu/jenu ktoś sprawdzi? Silnik hybrydowy. 5
Reddzik 3 899 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Patrzę na test na pure, to w 1440p Extreme z RT, to moja karta jest słabsza od RX 9070, a RX 9070XT depcze po piętach RTX 5080. Czyżby Magic?
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Forzy są dobrze optymalizowane pod AMD i konsole.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 26 minut temu, Reddzik napisał(a): Patrzę na test na pure, to w 1440p Extreme z RT, to moja karta jest słabsza od RX 9070, a RX 9070XT depcze po piętach RTX 5080. Czyżby Magic? Bardzo ciekawe wyniki bo z RT sa szybsze, ale bez RT radza sobie kapke ponizej 1
DżonyBi 2 228 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Generalnie 5090 praktycznie 50% szybsza niż 4090 na purepc i gamegpu. W wyścigówce fps'ów nigdy za wiele. Edytowane 14 Maja przez DżonyBi
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) W RT faktycznie 5090 odeszła zdecydowanie ponad przeciętnie, ale bez RT w normalnym trybie coś już nie pykło i ledwie 26% przewagi na 4090 w teście ppc. A ja sobie zwiedzam mapę i w sumie ledwo ją liznąłem, ale jak na razie podoba mi się klimacik japoński, chatki, automaty itd, itd. Mexyk był jakiś taki se, tutaj zapowiada się zauważalnie lepszy klimacik. Fotek nie porobię bo gram z HDR, a windows ciulowo to konwertuje na SDR i przyciemnia. Ale wrzucę jeden w spoilerze, jak znalazłem pole cebuli i w tle japońska chawira gdzie nie wychamowałem i typkowi rozwaliłem bambusowe ogrodzenie no i automaty oczywiście przy domku przy ulicy stoją, można sobie colke strzelić. Obok jakieś z tyłu szklarnie i japońce kapuchę tam sadzą na kimchi Spoiler Konwersja z HDR dla tego takie przyciemnione Ogólnie jeszcze chyba w żadnej ścigałce nie widziałem równie smakowitego cebulko szczypiorka Edytowane 14 Maja przez lukadd 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 1 minutę temu, lukadd napisał(a): W RT faktycznie 5090 odeszła zdecydowanie ponad przeciętnie, ale bez RT w normalnym trybie coś już nie pykło i ledwie 26% przewagi na 4090 w teście ppc. Patrzac na wynik 9070xt i cene tej karty w stosunku do wyniku 5080/5090 i ich ceny to nvidia wypada wrecz tragicznie
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Ta, jak wcześniej wspomniałem Forza jest dobrze optymalizowana pod karty AMD i poprzednia też była. Edytowane 14 Maja przez lukadd
Doamdor 2 947 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Najlepiej zoptymalizowana gra w 2026 r. Bez RT nadal są odbicia, które dobrze wyglądają. Jak widać da się stworzyć grę, która będzie bardzo dobrze wyglądać i nie będzie miała wysokich wymagań sprzętowych. 1
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Panorama z punktu widokowego w górach na Tokio dosłownie czad Trzeba to zobaczyć na swoje oczęta po prostu. 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 4 minuty temu, Doamdor napisał(a): która będzie bardzo dobrze wyglądać i nie będzie miała wysokich wymagań sprzętowych. Dziwne zeby ta gra miala wymagania jak te lokacje wygladaja juz bidnie, a miasta wygladaja puste makiety z uboga geometria 2
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Czy ktoś wie czy na premierę FH6 bedzie ta gra w podstawowym gamepass? bo jakoś nie mogę się dopatrzeć
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź