Gret 557 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września Talisman po lifcie z 1.8 biały kruk normalnie: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/renault-talisman-ID6HDoDY.html
Krzysiak 1 526 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Za mną w 2020 chodził nowy z salonu...to se dom kupiłem i do dziś w niego pcham pieniądze 1
wallec 816 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Renault Clio jest za 100k https://www.renault.pl/katalog-nci/car-details.html?productId=VEH_VF1RJA00X75384438 Hybryda, 145KM, ~9s do setki, spalanie ~5l, w środku nawet cicho, sporo poprawili we wnętrzu 1
Gret 557 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września (edytowane) Nie no szanujmy się W niemcowni trochę jest tych talismanów Edytowane 7 Września przez Gret
Gang 344 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Wsadzę kij w mrowisko. Może coś z USA? Tam nie będzie 1.2. PS. Ktoś pisał o bezawaryjności Porsche... To już nie to Porsche co kiedyś, równo o 180 stopni się odwróciło. Dobrze że prosiaki mają ludzie co nie jest ich to jedyne auto
Gret 557 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września Tak przeglądam sobie ogłoszenia i filmiki na YT i jednak mazda mnie najbardziej przekonuje. Brak GPFa turbo i innych EGRów, silnik idealny na krótkie odcinki. Do tego wygląda Z USA nie chcę, szukam auta z polskiego salonu z jak najlepszą historią. Chciałbym auto tak jak już pisałem, najmniej problemowe na wiele lat.
GordonLameman 8 459 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września @Gret A wspomniana już Toyota Camry? 2.5 benzyna, powinna być dość bezproblemowa 2 1
GordonLameman 8 459 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 11 godzin temu, Gret napisał(a): Nie podobają mi się Toyoty. Totalnie rozumiem. Moja żona wie, że jestem pijany jak zaczynam mówić, że "Toyota super auto" Jak wybierałem sobie auto to mojej żonie się właśnie Camry podobała i sugerowała, że byłaby spoko. Trochę się bałem, że wyląduje właśnei z Camry. Ale jednak wybrałem inaczej. Uff. 3
huudyy 2 848 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 28 minut temu, GordonLameman napisał(a): Moja żona wie, że jestem pijany jak zaczynam mówić, że "Toyota super auto" Ten co tyle chleje, że ma delirki 1
GordonLameman 8 459 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 3 minuty temu, huudyy napisał(a): Ten co tyle chleje, że ma delirki Ostatni raz się to wydarzyło 2 lata temu na weselu mojej siostry I chyba nawet o Camry była wtedy mowa 1
huudyy 2 848 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Teraz, GordonLameman napisał(a): chyba nawet o Camry była wtedy mowa Najgorszy sort alkoholika #pdk W sumie nowe Camry sam bym przytulił czy to znak, że zaczynam być dziadem©? 1
galakty 3 332 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) Wygląd kwestia gustu, najgorsze w Toyotach jest wykończenie i wyciszenie. Jak się do tego doda 1.8 + eCVT to na trasie komfort nie istnieje. Chociaż Camry z 2.5 to już tak całkiem całkiem Edytowane 8 Września przez galakty 1
GordonLameman 8 459 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 4 minuty temu, huudyy napisał(a): Najgorszy sort alkoholika #pdk W sumie nowe Camry sam bym przytulił czy to znak, że zaczynam być dziadem©? Ta nowa jest sporo lepsza. Ja mówiłem o tej przede wszystkim: 3
kubikolos 1 328 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Toyota i CVT dla goscia ktory chce przejechac kilka km to chyba tylko po to zeby nie zapomnial ze w zyciu musi cierpiec XD 2
Kyle 200 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Nie wiem czym jeździsz, ale jechałem jako pasażer Toyotą z e-CVT i nie przypominam sobie nic o "cierpieniu". Jedyne cierpienie jakie znam, to jazda autem jako kierowca, ze skrzynią manualną, po mieście. 1
kubikolos 1 328 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września pewnie kazdy z nas jezdzil albo chociaz siedzial w uberze z toyota cvt, moze wracales pijany jako pasazer i dlatego nie przypominasz sobie Manual tak samo jak CVT to pojecia ktore powinny byc nieznane w tym watku
GordonLameman 8 459 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 3 minuty temu, kubikolos napisał(a): pewnie kazdy z nas jezdzil albo chociaz siedzial w uberze z toyota cvt, moze wracales pijany jako pasazer i dlatego nie przypominasz sobie Manual tak samo jak CVT to pojecia ktore powinny byc nieznane w tym watku Zdarzyło mi się jechać e-CVT. I jest spora różnica. Nie ma tego wycia, które było kiedyś.
kubikolos 1 328 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września na szczescie wystarczy 15s na yt zeby weryfikowac te rewelacje jak ktos nigdy tego na oczy nie widzial 1
galakty 3 332 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 6 minut temu, GordonLameman napisał(a): Zdarzyło mi się jechać e-CVT. I jest spora różnica. Nie ma tego wycia, które było kiedyś. Przy 1.8 jest wycie, nowsze 2.0 lub większe faktycznie mają mniejsze. Sorry ale to wyje, chyba że jeździ się bardzo delikatnie, nie przyspiesza, nie wyprzedza. W trasie to wgl można zapomnieć.
Kyle 200 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 17 minut temu, kubikolos napisał(a): pewnie kazdy z nas jezdzil albo chociaz siedzial w uberze z toyota cvt, moze wracales pijany jako pasazer i dlatego nie przypominasz sobie Wracałem trzeźwy jako pasażer tą Toyota e-CVT, po mieście, może 1 kilometr i nie przypominam sobie "wycia". ps. CVT i e-CVT to są różne skrzynie - ja jechałem tylko tym nowym modelem z e-CVT, natomiast ze starym CVT chyba nigdy 2
galakty 3 332 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Teraz, Kyle napisał(a): Wracałem trzeźwy jako pasażer tą Toyota e-CVT, po mieście, może 1 kilometr i nie przypominam sobie "wycia". Chłopie XD Jechałem V12 po mieście 1 kilometr, to wcale nie pali 30 litrów! Spróbuj się dynamicznie włączyć do ruchu albo wyprzedzić TIRa na trasie, wtedy wróć.
Rekomendowane odpowiedzi