Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
widziałeś więzienia w Kolumbii i ogólnie krajach Ameryki Południowej przy nich nasze o podwyższonym rygorze to istne sanatoria, dla nich odsiadka w każdym pierdlu w EU to wakacje pod gruszą, kojo, wyżywienie darmowe jest, pracować nie trzeba, opieka medyczna jest, za nic nie trzeba płacić -
Przez VRman · Opublikowano
Mówiłem, że ruscy władzy z rąk na Węgrzech nie wypuszczą i że Orban pewnie wygra. No i nie dość, że służby ruskie pojechały "wspierać" to teraz jest info o potężnym ataku w wojnie informacyjnej: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/viktor-orban-wspierany-przez-kreml-przed-wyborami-na-wegrzech-kulisy-operacji/vny6p43 Ale oczywiście u nas nie będzie żadnej takiej aktywności. Będą jedynie osoby mające po prostu swoje poglądy, do czego mają prawo, a osoby wytykające ruską dezinformację palcami będą osobami, które nie radzą sobie na forum, więc powinny je opuścić, bo nie mogą znieść osób o innych poglądach. Przecież ani w USA ani w Polsce żadne ruskie trole nie napompowały Trumpowi czy Braunowi poparcia. -
Przez wallec · Opublikowano
W zmanipulowanych będzie bez wzrostów, bo ustawia tak żeby wpadały w power limit + ustawią wysokie opóźnienia ram, a w pozostałych+15-20% -
Przez VRman · Opublikowano
Pierwsze minuty są bardzo ciekawe, polecam posłuchać To jest niemal bezczelna i jawna zdrada już. Jakim cudem to jest możliwe to, co oni tam odpierdzielają to ja serio nie rozumiem. Ławrow: Jak my atakujemy to jest dobrze. Jak Ukraińcy się bronią to MILYYYCJAAA! TAK NIE WOLNO! Jak Koreańczycy i Chińczycy pomagają ruskom to jest dobrze. Jak UK pomogła (o ile w ogóle to prawda, bo fakt, że mówi o tym ten wstrętny Goebbelsowy ryj sugeruje, że nie jest) to TAK NIE WOLNO!!! -
Przez hubio · Opublikowano
@Eltik ale ty mu tego zazdrościsz? Bo jak cię to jakoś tak gryzie, że aż piszesz na forum? Ja wiem czy jest czego? Z takim życiem pod 50tkę może wylądować na ulicy z chorobą alkoholową i innymi chorobami i długiem alimentacyjnym na kilkaset tyś Idę o zakład, że temu sexowi i poznawaniu nowych dziewczyn towarzyszy duża ilość etanolu. Poza tym tak liczna ilość kontaktów może świadczyć o seksoholizmie a to już uzależnienie. Pomijam brak budowania trwałych relacji i po prostu miłości. Ja takim osobom niczego nie zazdroszczę ani nie podziwiam. Raczej współczuję
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi