Auto 50-75tys.zł rodzina 2+2 dylematy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Poczekam na oceny. Nie wiem czy już za bardzo nie wyssali tego uniwersum. -
Przez Sidr · Opublikowano
Mandragora - Whispers of the Witch Tree. Niespodziewane odkrycie i bardzo pozytywne zaskoczenie - indyczek. Planowałem Cyberpunka zacząć, ale tak mnie ta gra wciągnęła, że poszedł chwilo w odstawke. Doskonała hybryda kilku gatunków. Najtrafniej chyba można ją opisać jako crpg akcji zrobiony w stylu platformówki z elementami gier w stylu d-soulsowych. Cechy: - styl walki uzależniony od broni np. srednia tarcza i szybki miecz do zbicia ataku i kontry, a ciezka tarcza i mlot do blokowania przebijania obrony - to jest perspektywa z poczatku gry, gdzie mozna tylko rycerzem grac - poźniej są jakieś imba magiczne klasy, - jak w hns farma mobków dla materiałów, surowców i ekpiwunku (losowe dropy), - 6 klas i każda z bardzo rozbudowanym drzewkiem, - ulepszanie "bazy" i rzemieślnika, - bardzo ładna grafika 3D wyglądająca jak rysowana i ładne UI, - różne schowane znajdźki na mapie, - jak to w platformówkach - świetna gra, na godzinę z doskoku, ale można dłużej. 1. 2. -
Przez CryptTM · Opublikowano
Ja gdzieś czytałem, że miały P14 wyjść pierwsze, dlatego pytałem. Ale dobrze wiedzieć, że są. Gdzie to dostałeś? -
Przez Latest Trick · Opublikowano
Bo te drobne to są na pierwszym planie.. P12 Pro Reverse, 14tki chyba jeszcze nie wyszły, inaczej bym też kupił. Jedna by sie przydała Nie wiem jak działają ale wykonanie mega super za tę kwotę. Podpiąłem pod labo zasilacz, 12V na sztywno i w mojej ocenie dmuchają mega dobrze
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi