Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adamiakadam00 · Opublikowano
Oczywiście że nie potrzebuje. W ogóle jest teraz fajna weryfikacja całego szału na miliard Hz w grach, tryliard GB etc. W ogóle taki sposób myślenia że trzeba mieć gry w 160Hz i ustawienia ultra. Ja zaczynałem granie PC chyba z 8MB RAM, miałem wszystkie platformy od 586 do dzisiaj jakie wyszły. Nikt kiedyś nawet nie śnił o rozdzielczości 4k - i tu nie chodzi o gry tylko o samo wyświetlanie 2d w takiej rozdzielczości. Myślę że to w długim terminie taki kryzys polepszy sytuację bo właśnie przez to że wszyscy mają mocne i pojemne sprzęty to deweloperzy softu nie szanują tego i nie optymalizują niczego bo wiedzą że nie muszą. -
Przez Keller · Opublikowano
Wiem że Avowed nie ma tu wielu fanów, ale w końcu dali większą promocję i jest za 150zł, jak ktoś nie brał w gamepassie. -
Przez Keller · Opublikowano
Ale jakieś plusiki pod moimi radami byś dał za to bo to ja wpadłem. -
Przez KiloKush · Opublikowano
I dobrze zrobiłeś. TYLKO metalowe dyfry i wały. Mój MN99S ma metalowe dyfry ale pierwszy zakup to był Fayee Fy003 i on miał plastikowe. Poddały się podczas podjazdu na poduszkę... -
Przez wallec · Opublikowano
Może takie coś? Tylko kierownice obszyć bo trochę wstyd. https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/tesla-model-3-ID6HojZa.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi