Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Ale się Złomnik zesrał na Moto Jezusa 30% za ostatni film o Chery Tigo -
Przez KiloKush · Opublikowano
Mi tam się podoba najbardziej ten fragment "perfekcyjny stan techniczny porownywalny z autem o przebiegu 100 000 km." Przy przebiegu 320 000 km -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Gdyby wyciąć z 5-go sezonu te pierdololo o niczym to fabuły starczyło by im na może 3 odcinki. W tym problem. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@bleidd Jeśli jeszcze nie gratulowałem, to GRATULUJĘ! Mogę polecić w sumie to co my z żoną po ciężkim researchu wybraliśmy: 1. Wózek 2w1 bo w foteliku dziecko nie powinno zbyt długo leżeć (niemowlak), a fotelik chcieliśmy innej marki. Wybraliśmy Bugaboo Foxa 5 (Renew) bo zależało nam na właściwościach terenowych. Mam las obok i często tam spacerujemy. Nie chcieliśmy mieć jak nasi sąsiedzi, którzy nie mają zrobionej drogi i na całą jesień/zimę utknęli w domu bo wózek nie był w stanie nieutwardzonej drogi/łąki przejechać i musieli autem ruszać z domu Do wózka dokupiliśmy adaptery na fotelik i jak jest potrzeba to wpinamy fotelik do stelaża. 2. To głównie kwestia designu i gustu, ale my wybraliśmy zestaw łóżeczko i przewijak Myllra z Ikei. Bardzo nam przypasował i świetnie się z tego korzysta. 3. Z fotelikiem to dobrze podjechać do jakiegoś centrum fotelików o wypróbować do auta. Nie wszystko tam może tak idealnie pasować. My wybraliśmy Cybexa Cloud-T bo znajomi go akurat sprzedawali, ale to fotelik na krótki okres. Powoli myślimy o przesiadce na większy i puszczeniu tego w rodzinie bo w maju się rodzi kuzynka 4. Nam bardzo przydatny okazał się monitor oddechu babysense. Cały czas korzystamy na pewno jakaś mata do zabawy - mogę polecić little dutch. Mają ogólnie super, wysokiej jakości zabawki. mamy też nianię elektroniczna (ale bez WiFi, tylko BT) ale korzystamy mało. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Tak, przechodziłem choć parę lat temu. I dziś wiem, że wydawanie tak dużych pieniędzy zwłaszcza na wózki czy meble to skrajna głupota i marnotrawstwo pieniędzy. Firmy produkujące te rzeczy doskonale wiedzą jak dymać rodziców zwłaszcza przy pierwszym dziecku bo wtedy chcesz wszystko NAJ i nie myślisz rozsądnie. Fotelik do samochodu to inna sprawa, wiadomo na bezpieczeństwie nie powinno się oszczędzać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi