Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Pentium D, już nie wymyślaj. Co ma ten procesor do tego, skoro na każdym byś miał tak samo? Jak chcesz sprawdzać to po prostu wyłącz odpowiednią ilość rdzeni P i E zamiast kombinować z koligacją. -
Przez galakty · Opublikowano
@Wu70 Nie no ja to wiem, podejrzewam że za kilka lat to już tekstury będą generowane w locie i upscalowane. Mi chodzi o takie zwykłe przyziemne porównanie dwóch generacji i wydajności -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Myślicie, że jest wielu takich, którzy walczą o raster (?) oraz oceniaja lub pomstują w oparciu wyłącznie o raster - a nie o "końcowy efekt na ekranie"? Jak to jest u Was? Ja osobiście mam absolutnie wywalone na to, "jak to się dzieje, że mam na ekranie... " a interesuje mnie efekt. DLA MNIE - AI może mi generować i 90% obrazu - jeśli będzie to zjadliwy / ładny obraz ładnej gry. -
Przez galakty · Opublikowano
Oczywiście że nie mam takiego jak Ty co udowodniłeś nie raz Ciekawi mnie tylko jak przybierzesz pobocza w mieście gdy pieszy wskoczy na pasy, a po prawej masz krawężnik na 10 centymetrów, po lewej auta z naprzeciwka. Pewnie coś wymyślisz sprytnego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi