Phoenix. 4 964 Opublikowano Piątek o 05:47 Opublikowano Piątek o 05:47 Fajne gierki ale spodziewalem sie wiecej https://www.ppe.pl/news/392342/poznalismy-tajemnicza-gre-z-epic-games-store-to-najlepsza-gra-dla-czarodziejow.html
bbandi 479 Opublikowano Piątek o 06:46 Opublikowano Piątek o 06:46 (edytowane) Palony gość żywcem na stosie i dzieci to oglądają na widowni, obok potwory uprawiają sex z babami - spoko możesz oglądać na YT bez logowania, użyj słowa "skręt" w filmiku - masz bana! Swoją drogą nie spodziewałem się że Larian odwali taki trailer, no mocny Edytowane Piątek o 06:47 przez bbandi 3 2
Element Wojny 4 809 Opublikowano Piątek o 08:10 Opublikowano Piątek o 08:10 I gdzie ten Half Life 3, Wiesiek czy Cyber? 1
Vulc 2 238 Opublikowano Piątek o 08:31 Autor Opublikowano Piątek o 08:31 W przypadku dodatku do Wieśka 3, mówili przecież, że na pewno będzie, a źródło jest pewne. Nie powinien więc dziwić fakt, że nic nie dostaliśmy.
Kadajo 7 618 Opublikowano Piątek o 08:55 Opublikowano Piątek o 08:55 Dużo ładnych trailerów i ciekawych gier pokazali
Element Wojny 4 809 Opublikowano Piątek o 09:12 Opublikowano Piątek o 09:12 Liczyłem że pokażą w końcu KOTOR'a, FF VII Remake 3 i może ES6, ale się przeliczyłem, nic nowego. Z tej listy co widziałem są 2-3 interesujące gry, Larian oczywiście znowu podniesie poprzeczkę ale to nic nowego. Tak jak się spodziewałem, Clair wymiotło wszystkie nagrody, Jennifer English połowę wystąpienia poświęciła na różowe a KCD2 niestety nie dostało nic w kategorii RPG.
KamcioGF 78 Opublikowano Piątek o 09:15 Opublikowano Piątek o 09:15 (edytowane) Albo się robię stary albo nie robią gier dla mnie bo nic poza Tomb Raider mnie nie ruszyło A i sam TR remake za conajmniej rok a kolejna część za dwa jak nie przesuną co dzisiaj jest standardem Edytowane Piątek o 09:16 przez KamcioGF
ODIN85 3 598 Opublikowano Piątek o 09:16 Opublikowano Piątek o 09:16 Mnie tylko Star Wars zainteresowało. Reszta meh meh.
Element Wojny 4 809 Opublikowano Piątek o 09:43 Opublikowano Piątek o 09:43 Tępy troll geoff. Na sam koniec imprezy, gdzie prezentowane są najbardziej oczekiwane trailery, w obecności Todda Howarda na widowni, wrzucono taką oto grafikę na ekran, i ludzie prawie wyszli z siebie bo byli pewni że zaraz wskoczy trailer Elder Scrolls 6 a zamiast tego dostali... strzelankę PVP.
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano Piątek o 09:50 Opublikowano Piątek o 09:50 28 minut temu, KamcioGF napisał(a): Albo się robię stary albo nie robią gier dla mnie bo nic poza Tomb Raider mnie nie ruszyło A i sam TR remake za conajmniej rok a kolejna część za dwa jak nie przesuną co dzisiaj jest standardem To nie jest starość, to jest po prostu zmęczenie materiału ileż można grać w kolejnego rpga, czy fpsa czy jakikolwiek inny gatunek? Ostatnim fpsem dla mnie był FC3 i od tego czasu nie tknąłem żadnej strzelanki, baaa nie dotykam 95% gatunków(ponieważ to jest dalej to samo co 30 lat temu, tylko w lepszej oprawie graficznej, gdzie u mnie akurat grafika jest po za podium oceny gry), a że nigdy nie grałem w soulsy, tak z tym gatunkiem od dwóch lat odkrywam swoją drugą młodość gejmingu.
KamcioGF 78 Opublikowano Piątek o 10:03 Opublikowano Piątek o 10:03 Ja mam głównie problem z tym, że jak jakaś seria czy dany typ gry mi zaskoczy to ciężko mi próbować czegoś innego. Zawsze lubiłem gry w realistycznym settingu więc jakiekolwiek fantasy czy sci-fi kompletnie mi nie podchodzi chyba, że jest to tylko dodatek a takich gier w ostatnich latach wychodzi najwięcej. Do tego mam pecha bo wychowałem się na ścigałkach a w tym temacie to już kompletna posucha. Więc nawet nie zmęczenie materiału tylko wręcz na odwrót, chętnie nadal katowałbym GTA,Forza,RDR,Uncharted,Driver,Tomb Raider i wiele innych podobnych serii. Nawet coś z tego jest zapowiadane tylko kurde w dzisiejszych czasach tyle się czeka na gry od zapowiedzi, że można po drodze stracić cały hype.
Kadajo 7 618 Opublikowano Piątek o 10:05 Opublikowano Piątek o 10:05 To przestań czekać, właśnie tutaj robisz błąd ze ciągle na coś czekasz Znajdź sobie kolejną grę i graj teraz, a nie czekasz. 2
KamcioGF 78 Opublikowano Piątek o 10:14 Opublikowano Piątek o 10:14 To też nie jest tak, że w nic nie gram bo zazwyczaj kilka premier rocznie takich na, które nie czekałem mnie jakoś tam zainteresuje ale często przeglądając steam czy jakiś inny sklepik z grami łapię się na tym, że wszystko w co chętnie bym zagrał tak bez zastanowienia czy mi się podoba czy nie bo wiem, że to mój typ jest już ograne i widzę np. takie RDR2 za 62zł i myślę sobie "kurde ale fajnie byłoby zagrać w to po raz pierwszy"
Asag 292 Opublikowano Piątek o 11:00 Opublikowano Piątek o 11:00 Obejrzałem dzisiaj z rana powtórkę z Game Awards i tak na szybko to chyba bez niespodzianki że Clair Obscur to największy wygrany tego roku. Z kolei KCD II to jak dla mnie największy przegrany. W sensie gra świetna ale nagród brak. A co do Divinity, jak puścili trailer to byłem przekonany że to trailer do Diablo 4. Zwłaszcza że ten koleś na stosie przypominał tego z końcówki dodatku do D4. Muszę przyznać że sam trailer też mi się bardziej podobał niż ten do D4, kurczę kawał dobrej roboty.
j4z 987 Opublikowano Piątek o 11:05 Opublikowano Piątek o 11:05 Godzinę temu, KamcioGF napisał(a): wychowałem się na ścigałkach Assetto Corsa Rally jest najlepszą grą rajdową, w jaką grałem.
JohnyWol 85 Opublikowano Piątek o 11:57 Opublikowano Piątek o 11:57 Właśnie miałem wrzucać. Premiera pewnie odległa, ale może być ciekawa gra. W niektórych momentach wygląda podobnie jak Cyberpunk
Crew 900 1 020 Opublikowano Piątek o 12:31 Opublikowano Piątek o 12:31 (edytowane) To już koniec tego wydarzenia? Kurde a tak strzelali, że pokażą Black Flag Remake Edytowane Piątek o 12:38 przez Crew 900
musichunter1x 1 374 Opublikowano Piątek o 19:48 Opublikowano Piątek o 19:48 Ponoć był tak zapowiedziany, że ludzie oczekiwali nie wiadomo czego
NotQuite 86 Opublikowano Piątek o 23:05 Opublikowano Piątek o 23:05 13 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Tępy troll geoff. Na sam koniec imprezy, gdzie prezentowane są najbardziej oczekiwane trailery, w obecności Todda Howarda na widowni, wrzucono taką oto grafikę na ekran, i ludzie prawie wyszli z siebie bo byli pewni że zaraz wskoczy trailer Elder Scrolls 6 a zamiast tego dostali... strzelankę PVP. Kasa misiu, kasa! A to za rogiem kolejna the bilion dollar game!
Keller 773 Opublikowano Sobota o 03:00 Opublikowano Sobota o 03:00 A i jeszcze coś, bo jestem w mniejszości. Ja kocham Avowed bardziej niż blondynki. A to już coś znaczy i wiedzą te moje zazdrosne o to
Rekomendowane odpowiedzi