Tomb Raider Legacy of Atlantis
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Ten temat mi przypomniał powody dla których zamieniłem 13700KF naa 7800X3D w styczniu 2024 P-cory, E-cory, Ringi, LLC, AC/DC, Ohmy. Jest rzeźmy aby to na automacie latało jak trzeba. Dlatego ja zawsze trzymałem Intele i AMD na sztywno. Dopiero przy 7800X3D zacząłem trzymać na automacie. W sumie, przydałby się drugi PC z Intelem dla odświeżenia i dokształcenia -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Nagrody Steam 2025 Gra roku: Hollow Knight: Silksong (zwycięzca) Dispatch ARC Raiders Clair Obscur: Expedition 33 Kingdom Come: Deliverance II Gra VR roku: The Midnight Walk (zwycięzca) F1 25 Emissary Zero Pavlov Le Mans Ultimate Owoc miłości: Baldur’s Gate III (zwycięzca) Dota 2 Helldivers II No Man’s Sky Rust Najlepsza gra na Steam Decku: Hades II (zwycięzca) Digimon Story: Time Stranger Ball x Pit CloverPit Deep Rock Galactic: Survivor Razem raźniej: PEAK (zwycięzca) Split Fiction R.E.P.O. Schedule One Battlefield 6 Znakomity styl wizualny: Silent Hill f (zwycięzca) Final Fantasy VII Rebirth My Little Puppy ENA: Dream BBQ Doom: The Dark Ages Najbardziej innowacyjna rozgrywka: ARC Raiders (zwycięzca) Europa Universalis V Mage Arena Escape from Duckov Blue Prince Najlepsza gra, w której jesteś do bani: Hollow Knight: Silksong (zwycięzca) Where Winds Meet Path of Exile 2 Elden Ring Nightreign Marvel Rivals Najlepsza ścieżka dźwiękowa: Clair Obscur: Expedition 33 (zwycięzca) Deltarune Rift of the NecroDancer Marvel’s Spider-Man 2 Tokyo Xtreme Racer Gra ze znakomitą fabułą: Dispatch (zwycięzca) The Last of Us Part II Remastered Dying Light: The Beast Kingdom Come: Deliverance II No, I’m Not a Human Usiądź i zrelaksuj się: RV There Yet? (zwycięzca) Megabonk Chill with You: Lo-Fi Story Slime Rancher 2 PowerWash Simulator 2
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi