ODIN85 3 605 Opublikowano Piątek o 03:53 Opublikowano Piątek o 03:53 Control Resonant Pdoducent Remedy Platformy Pc Ps5 Xbox Premiera 2026 3
Jaycob 1 959 Opublikowano Piątek o 07:40 Opublikowano Piątek o 07:40 Trailer świetny. Control bardzo mi się podobał. Ciekawi mnie ta zmiana stylu walki z TPS na bardziej DMC.
Reddzik 2 851 Opublikowano Piątek o 07:49 Opublikowano Piątek o 07:49 Trailer racja, że świetny, jedynka była bardzo fajna, szczególnie na porządnym sprzęcie z RT. Jestem ciekaw co wyjdzie z nowej wersji 1
Vulc 2 239 Opublikowano Piątek o 08:06 Opublikowano Piątek o 08:06 Trailer spoko, ale mam delikatne obawy co do systemu walki i ogólnego art designu. Zdecydowanie bardziej podobało mi się znane z jedynki "przenikanie" światów, tutaj wyraźnie widać, że twórcy odpinają cugle. Czekamy. 2
Zas 321 Opublikowano Piątek o 18:32 Opublikowano Piątek o 18:32 (edytowane) To będzie Control 2, czy to jakiś spin-off? Walka z tym wielkim młotem z sześcianów wygląda jakoś tak ch....o. Ani to reboot DMC, ani InFamous... Za bardzo mi się tu miesza typowe si-fi z jakimś odjechanym wuxia fantasy. Ja wiem, że jedno uniwersum, że cienie w Alanine... ale cienie były bardziej stylowe, a pierwszy Control też trzymał bardziej klimat hard sci-fi czy innego Fringe... Edytowane Piątek o 18:44 przez Zas
ODIN85 3 605 Opublikowano Piątek o 18:50 Autor Opublikowano Piątek o 18:50 Ciekawe czy przebiją tą misję 1
Vulc 2 239 Opublikowano Piątek o 18:51 Opublikowano Piątek o 18:51 18 minut temu, Zas napisał(a): To będzie Contrrol 2, czy to jakiś spin-off? To i to w zasadzie: Designed as both a sequel and a new entry point, CONTROL Resonant elevates the series’ signature action, atmosphere, and mystery into its most ambitious scale yet. Kontynuuje fabułę, ale równocześnie ma być przyjazny dla nowych graczy.
MrKetiw 139 Opublikowano Piątek o 19:23 Opublikowano Piątek o 19:23 Control był świetny ale to mi się zupełnie nie podoba 2
Jaycob 1 959 Opublikowano Piątek o 19:29 Opublikowano Piątek o 19:29 36 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ciekawe czy przebiją tą misję Tak, to była świetna misja,a ta muza wpasowała się idealnie. Też jestem ciekaw, czy znowu dostaniemy taką zabawę fizyką i destrukcją otoczenia. Brakuje mi tego w grach, a Control pokazał, jak dobrze można to zrobić.
Zas 321 Opublikowano Piątek o 19:30 Opublikowano Piątek o 19:30 6 minut temu, MrKetiw napisał(a): Control był świetny ale to mi się zupełnie nie podoba Mam podobne wrażenie, pocieszam się tylko tym, że w przypadku pierwszego Control i jego zapowiedzi było podobnie...
Keller 774 Opublikowano Piątek o 23:48 Opublikowano Piątek o 23:48 Nie ma Jesse, nie ma "firmy", nie ma głosu wiadomo kogo, kto już nie żyje...
ODIN85 3 605 Opublikowano Sobota o 02:07 Autor Opublikowano Sobota o 02:07 6 godzin temu, MrKetiw napisał(a): Control był świetny ale to mi się zupełnie nie podoba Ten młot kijowy reszta mi się podoba.
Jaycob 1 959 Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Młot będziesz mógł zmienić na np. podwójne ostrze: Confirmed sequel to the first game Coming to PS5, Xbox and PC in 2026 "Biggest game" Remedy has ever made Open-ended action RPG set in a "modern yet paranaturally ravaged Manhattan" New story and "fresh entry point" into the series, don't need to have played the first game, but returning players will recognize things You play as Dylan Faden (Jesse's brother), deployed by the FBC at the height of a supernatural crisis Dylan is searching for Jesse and redemption, may have a connection to the chaos Explore "expansive zones" across the city Branching missions, encounters and events to tackle in any order World is "alive, strange and replayable", discoveries that reward curiosity and exploration Progression system lets you shape combat styles, exploration, supernatural powers, buffs, weaponry etc Aberrant: New melee weapon that transforms - giant hammer, dual blades, and more
MrKetiw 139 Opublikowano Poniedziałek o 16:39 Opublikowano Poniedziałek o 16:39 Dawać mi Maxa a nie to 1
Zas 321 Opublikowano Poniedziałek o 19:45 Opublikowano Poniedziałek o 19:45 No, dual blades już brzmią lepiej.
Vulc 2 239 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Lepiej, ale nadal wolę gunplay z jedynki. Tutaj będzie nacisk głównie na melee, czyli bardziej w stylu DMC wygibasów. Jedynka miała też świetny background fabularny, masę fajnych materiałów video, nagrań, etc. Mam obawy, że zejść to może na drugi plan na rzecz rozwałki.
sideband 1 926 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 15.12.2025 o 17:39, MrKetiw napisał(a): Dawać mi Maxa a nie to Ale Max pewnie zostanie zablokowany przez Rockstara nawet jeżeli będzie gotowy w 2026
JohnyWol 85 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 30 minut temu, sideband napisał(a): Ale Max pewnie zostanie zablokowany przez Rockstara nawet jeżeli będzie gotowy w 2026 Remaki są robione w porozumieniu z Rockstar więc nie widzę sensu aby mieli je blokować
ODIN85 3 605 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Chodzi o brak konkurencji dla Gta.
JohnyWol 85 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu Nie sądzę aby Max był realną konkurencją dla GTA. Prędzej to Maxa wypuszczą tak aby to GTA nie zaszkodziło Maxowi
Rekomendowane odpowiedzi