Divinity
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Chiński dumping samochodowy wydaje mi się że wywodzi się z ich historii. Lata 50, cel partii to było bycie numerem jeden jeśli chodzi o przetop stali. Więc Chińczycy przetapiali stal nawet w piecach na węgiel, domowych, gdzie temperatura była za mała a za to szła mierna jakość. Analogia? Stworzenie miliona firm, firemek, która każda dostaje dofinansowanie za wyprodukowanie samochodu, nie za samą sprzedaż, 80% firm upadnie, ale za to świat będzie zalany. Co z tego że większość tego złomu będzie kiepskiej jakości, bez serwisu czy gwarancji. Topowe BYD być może przeżyje dłużej, ale jaką mamy pewność że to nie będzie drugi Evergrande? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, ale jak porównujesz do USA to ceny na stronach nie zawierają lokalnych opłat. Dlatego musisz do nich doliczyć jeszcze to: **Total MSRP includes $1,295 destination fee for all 2025 and 2026 models. Total MSRP excludes taxes, title, other options, and dealer charges and fees. Dealer sets actual price. May vary from MSRP. Ja się w to nie bawiłem bo i tak widać było, że fatality popłynął z bzdurami. Ale jak doliczysz state tax, np. 6% na Florydzie, delaer charges and fees to ile wyjdzie? -
Przez galakty · Opublikowano
To już mogłeś kupić krypto, tam chociaż spekulacja ma jakikolwiek sens -
Przez galakty · Opublikowano
Tym bardziej skoro to było przy kasie, a do kasy się idzie z zakupami więc od razu obniżasz cenę końcową i tyle, na cholerę mu gotówka Ah tak wiem, bo MA DO TEGO PRAWO. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ale co? Powinniśmy być dumni, bo mamy droższe auta z powodu opłat lokalnych? To jest dopiero pokrętna logika.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi