Sylwester 2025/2026 z ithardware
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Ja to myślę, że bardziej służby rosyjskie. Dziewczyny głównie były werbowane w rosji i na Ukrainie, Mołdawii itp. W świetle kontaktów Trumpa i tego, że jest obecnie Prezydentem oraz co robi w sprawie Ukrainy można mieć przypuszczenie, że mają na niego grube haki - właśnie np. te nagrania z nieletnimi. O ile inne rzeczy nie to to by go wysadziło z Prezydentury. Znając jego ego i zachłanność na WSZYSTKO naprawdę psychologicznie bym się nie zdziwił akurat w jego przypadku. -
Przez Camis · Opublikowano
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kryptopowiazania-karola-nawrockiego-donald-tusk-ujawni-raport-sluzb/j89qp17 -
Przez hubio · Opublikowano
Ale kiedy nie ma skończonego 15 roku życia. Przecież o tym pisałem. Natomiast w USA wiek zgody jest kiedy ma ukończony 18 rok życia. Dlatego w świetle prawa amerykańskiego tam były przestępstwa. -
Przez Harry191919 · Opublikowano
O to w perspektywie kilku lat użytkowania to może lepiej od razu wziąć coś wygodniejszego dla oczu. Dziękuję za te wskazówki. Wydaje mi się, że ten DM z 1x 16 GB (jak ceny spadną to dokupię za te 2 lata drugie 16GB, o ile spadną ) i dysk 512 GB rzeczywiście będzie wystarczające.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi