baQus 22 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wiem, że nie pasuje do jednego z wymogów (nowy), ale może Macan z ostatniego roku produkcji Z nowych - w zasadzie wszystko zostało już opisane.
Petru23 339 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 17 minut temu, baQus napisał(a): Wiem, że nie pasuje do jednego z wymogów (nowy), ale może Macan z ostatniego roku produkcji Z nowych - w zasadzie wszystko zostało już opisane. Ale to dobry tok rozumowania. Bo co to znaczy nowe? Prosto z linii produkcyjnej czy wcześniej nie rejestrowane? Może faktycznie rozejrzeć się za zaległościami placowymi, czyli np końcówka produkcji 2024, przestał na placu czy w salonie rok i teraz trzeba wypchnąć z zerowym przebiegiem... To może być okazją jeśli akceptujemy rok produkcji. W ten sposób np alfę można było kupić z rabatami kosmicznymi https://autokult.pl/120-tys-zl-taniej-nowe-auto-kultowej-marki-z-2022-roku,7158388344597216a Edytowane 2 godziny temu przez Petru23
bergercs 1 771 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, baQus napisał(a): Wiem, że nie pasuje do jednego z wymogów (nowy), ale może Macan z ostatniego roku produkcji Wiecie ile kosztują przeglądy w Porsche? Jeśli ktoś uważa, że ASO Audi jest drogie, to szybko zmieni zdanie, porównując koszta z ASO "lepszego" brata. 2
Petru23 339 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu A to nie jest tak, że jak kogoś stać na auto za 300k PLN to stać go na adekwatnie kosztowny serwis?
Rekomendowane odpowiedzi