TYLKO Auta elektryczne (BEV) - dyskusje użytkowników i opinie zainteresowanych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Wyłącz freesync i od razu akcelerację sprzętową w przeglądarce której używasz testowo jeżeli tego nie sprawdzałeś -
Przez galakty · Opublikowano
Mi się najbardziej to wnętrze podobało... Sam myślałem czy W205 nie kupić swojego czasu -
Przez samsung70 · Opublikowano
po tak pieknych animacjach w Crimsonie i mięsnej soczystej walce, granie w to może być takim wehikułem czasu do premiery oryginału -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Niczego takiego tam nie ma. Znudziło mu się i tyle. Chyba że mu chodzi o tych dwóch bosów na których działa tylko jedna umiejętność ale to wystarczy reset umiejętności zrobić. -
Przez samsung70 · Opublikowano
cóż ja tych kulek w cholere wywaliłem przy walce z mieczem antumbry od tamtej pory tylko Ludviga uwaliłem z bossow, i tego z oblęzenia na zamku ale z nimi nie było tak trudno, ktoś gdzieś w materiałach na fb pisał, że bossy z linii fabularnej są niczym w porownaniu z tymi z side kłestow... by the way znajomek co ma 200h nabite, mówił, że gra to mesjasz i MIAŻDZY wszystko inne, dzisiaj jakiegoś ataku dostał, ze on pier*** grę, nie będzie w to grał bo bugi bo sramto, - powodem jest to, że gdzieś tam koło 12 rozdziału jest coś czego nie można przejść i trzeba stosować kody na nieśmiertleność . nie wiem o co chodzi bo nie chcę od niego spilerów, od Was również - ale rozbawiło mnie jego zmienne dziś podejście do gry bez spoilerow proszę
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi