TYLKO Auta elektryczne (BEV) - dyskusje użytkowników i opinie zainteresowanych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jedyna gra gdzie 9070xt przebija 5080 to jest COD ale to jeden wyjatek i na tym sie konczy -
Przez Cappucino · Opublikowano
Ramy się przegrzały? Banka ejaj peka? https://www.bankier.pl/wiadomosc/Gielda-w-Korei-Poludniowej-zalamala-sie-Najwieksza-przecena-w-historii-9092701.html -
Przez rzymo · Opublikowano
Dla mnie premium jest w miarę prosto zdefiniowane: marka z tradycjami, marka z serwisem na poziomie (i nie mam tu na myśli poziomu 'mechanicznego') - jak jeździłem z dostawami dla gastro, to jednym z punktów był pewien salon Mercedesa (restauracja dla klientów serwisu, którzy akurat postanowili poczekać) oraz, a może i przede wszystkim, to jakość materiałów + niezliczone opcje konfiguracji, np. nie wybierasz welur czy skóra, tylko skóra z czego i na jaki kolor ma być barwiona... -
Przez sideband · Opublikowano
W tym temacie akurat od lat są jakieś problemy. Jak nie da się usunąć niestandardowej rozdziałki to wywala czarny ekran przy próbie wrzucenia taki samych ustawień co zawsze CRU zawsze działa poza tym NV do dnia dzisiejszego nie wspiera kręcenia z włączonym DSC, a szkoda.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi