Jakość wykończenia wnętrza dzisiejszych aut premium (i nie tylko)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez boban666 · Opublikowano
Zmienilem teraz te gniazdo na płycie , z otwarta buda zrorbilem 3 resety kompa i za każdym razem wyświetlacz się uruchomił , zamknąłem bude , odpaliłem kompa i nie świeci -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Bylo, jest i zawsze bedzie. Zmienia sie tylko do tego podejscie. Kiedys otylych leczyli, teraz celebruja puszystosc. -
Przez leven · Opublikowano
Send1N, to który będzie prostszy i bardziej pod gry podejdzie ? U mnie komputer służy tylko do gier (90%) i przeglądanie neta. Im mniej śmieci, tym lepiej. Zasugeruj, bo już się gubię w tych modowanych systemach. -
Przez Necronom · Opublikowano
Trailer trójki, szczególnie ten z E3 był dość wymowny, zawierał fragment intra z jedynki właśnie, więc jak ktoś miał wcześniej kontakt to od razu się to rzucało. Nawet za dużo zdradzał -
Przez Badalamann · Opublikowano
Nie. Pisałem tylko że atak na reżim miał być dużo wcześniej. Wówczas nie zginełoby tylu demonstrantów i opozycjonistów. Teraz kluczowe by uderzenie wreszcie się zaczęło i było masowe. Choć osobiście uważam że bez dużej interwencji lądowej i tak sie nie obejdzie. Może więc nawet zbliżające się bombardowania jeszcze nie zakończą sprawy i będzie dogrywka za jakiś czas.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi