Nowe Audi RS5 ma 640 KM mocy i jest to hybryda PlugIN (jest ciężko)
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Ale jak widać jest inaczej. Żartujesz? Ile miejsca zajmowały butelki pet zgniecione w takim worku? 10% objętości?Wywozone co dwa tygodnie. I to nie gmina podnosi ceny według swojego widzimisię tylko firmy które je odbierają od gminy i dalej odsprzedają, więc co tu ma do tego harmonogram wywozów śmieci? Gminy nie sprzedają butelek PET. -
Przez huudyy · Opublikowano
Wy naprawdę jesteście w stanie oglądać taki redpillowy Ai slop? -
Przez toska78 · Opublikowano
Też jeszcze nie miałem BS na 591.86. MPO mogłem (ale nie pamiętam) wyłączyć w instalatorze. -
Przez VRman · Opublikowano
Gramy z kumplem, obaj dobijamy do 50tki. Kolega cały dzień fizycznie zapierdziela, jak wraca to często ledwo stoi na nogach. A ja delikatnie mówiąc nie cieszę się pełnym zdrowiem. Stękamy, narzekamy, że bolą nogi, robimy 2-minutowe przerwy aby usiąść czy położyć się na podłodze i dać nogom się rozluźnić. Ale gramy po 1.5-2.5h mimo to. Bo po prostu warto. Ograniczanie się do gier dobrze działających i bawiących na siedząco to niestety zamykanie sobie drzwi do wielkiej części radochy z VRu. A są tacy, co w ogóle na siedząco w nic nie grają, bo napierdzielają od lat w ping-ponga. Przypuszczam że ping-pong na siedząco trochę traci na atrakcyjności. Z innymi grami podobnie. W minigolfa gra się świetnie, a jak kolega/dzy gra, to można sobie usiąść, szczególnie jak jest lama i pięć razy nie trafia do dołka z 40cm a ogólnie to ja sobie nie wyobrażam obracania się w grze gałką. Jak się obracam to normalnie w realu. Wygodniej, intuicyjniej i jeszcze imersja na tym zyskuje. Do tego z błędnikiem wiele osób mówi, że jest im łatwiej na stojąco, że dużo mniej im dokucza albo wcale. Może spróbuj sobie zaplanować czas gdy będziesz wypoczęty, albo poleż 20 minut na kanapie przed sesją VR. A na siedząco też można grać, ale radziłbym to robić tylko wtedy gdy naprawdę nie masz siły lub akurat strasznie Cię wkręciła gra tego typu, która nic nie zyskuje na graniu na stojąco. Szkoda, że nie ma więcej gier jak Eye of the Temple, bo chodzenie dużo mniej męczy niż stanie w miejscu. PS. może takie siłowniki na nogi powinniśmy sobie kupić. PPS. O jaka niespodzianka. Aż dam upvote'a.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi