Pavel87 874 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Patrząc na to jakie tuzy światowej piłki tam grają to myślę, że spokojnie bylibyśmy lepsi od niektórych reprezentacji, ale nic się nie poradzi na zasady. Moim zdaniem za dużo tych reprezentacji tam nawalili, nie jestem zwolennikiem zmiany tych przepisów 1
Lypton 1 261 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) Ciekawostka - trenerem reprezentacji Curacao jest Advocaat i gra w niej Margaritha. Edytowane 29 Maja przez Lypton 2
johny11 54 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Kilka meczy w fazie grupowej do obejrzenia, prawdziwy mundial zacznie się od następnej rundy.
Strilok 541 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Która grupa to grupa śmierci? Tak sobie patrzę i chyba ta: Tylko czy Senegal to ten Senegal co lata temu? I czy Norwegia potrafi się odgryźć i grą solidną i mocną piłkę? Tak btw. patrzę i tam same jakieś egzotyki w grupach. Trochę to śmieszne, ale no cóż.
Krystian03 35 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Jak się nic nie zmieni to chyba znowu przez kilkanaście lat jak to było kiedyś nie zagramy.
ghostdog 1 158 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Jakoś nie mam większej ochoty na oglądanie. W pierwszej fazie mało jest ciekawych spotkań i jeszcze te godziny. Nawet nie wiem komu kibicować.
larry.bigl 698 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Godzinę temu, Doamdor napisał(a): Kiedyś to było, nie to co teraz. Carnival de Paris to powinien być hymn MŚ na zawsze. Nie ma lepszego. Nie będzie lepszego. 2
Pavel87 874 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca W ogóle mistrzostwa świata we Francji w 98 roku to był jedyny prawdziwy mundial. Każdy kolejny to już popierdółka nie kiler
Kyle 541 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca W tym teledysku Shakiry, ten "autotune" jest do porzygania. Słuchać się tego jazgotu nie da.
larry.bigl 698 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca W dniu 11.06.2026 o 19:49, areczek1987 napisał(a): Dziś pierwszy meczyk? Nie wspominając o tym, że piłka Adidas Tricolore to była najładniejsza piłka jaka na MŚ powstała 😍 cudo. 1 1
maras2574 1 223 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) 12 godzin temu, Pavel87 napisał(a): W ogóle mistrzostwa świata we Francji w 98 roku to był jedyny prawdziwy mundial. Każdy kolejny to już popierdółka nie kiler 90, 86, 82 też Edytowane 12 Czerwca przez maras2574
ghostdog 1 158 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Zaliczyłem tylko mecz otwarcia i pierwszą połowę Kanadyjczyków. Trochę słabo, szkoda że mecz hamburgerów był o 3 w nocy 1
Doamdor 2 947 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Dobrze, że są skróty, bo mecze grupowe nie warte poświęcenia 90 min. 1
Fatality 844 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 17 godzin temu, hwdp43 napisał(a): Beka ze szwajcarii Ta Szwajcaria to juz nie tez zespół co w ostatnich 10 latach + katar i inne kraje arabskie/afrykańskie to nie chłopcy do bicia (prócz RPA, które się prześliznęło na farcie). Polecam się zainteresować i zobaczyć chociaż mecze towarzyskie z tego roku. Taka Arabia, Senegal, Tunezja, nawet Irak - jeśli nie pogubią przez szybką bramkę to mogą napsuć krwi. Bramek dużo nie strzelają, ale też nie tracą. Więc jak ustrzelą jedną to mogą murować i się bronić skutecznie. A biegać to potrafią na dużej intensywności. Do tego australia - zero zaskoczenia, że wygrali z turasami, którzy lubią się zawsze kompromitować. Taka Australia gra naprawdę dobrze w ataku. Obrona na topowe zespoły nie da rady, ale bramki strzelać potrafią. Oglądałem ten towarzyski z Argentyną i do czasu wejścia Messiego to się tam nieźle trzymali A pamiętam (słabo) te czasy jak Arabia dostawała na turnieju chyba z 8:0 z Niemcami... Edytowane 14 Czerwca przez Fatality
ghostdog 1 158 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Kukuryku strzela bramkę potężniej niemieckiej machinie.
Rekomendowane odpowiedzi