Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trochę tak, ale większość z nich trzyma wysoki poziom, a równolegle rozwijają też inne marki, jak Monster Hunter, Onimusha i inwestuje w nowe IP, takie jak Pragmata czy Kunitsu-Gami.

Kilka screenów:

XrAww5.jpg

XrAy1z.jpg

XrA5pT.jpg

XrAGfb.jpg

XrAh07.jpg

XrW2Br.webp

Wygląda pięknie! Claire :lovin:

Edytowane przez Jaycob
  • Like 4
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Lepiej wygląda nowa Claire niż Jill.

Akurat w Remake'ach RE nie widzę nic złego. Oryginały to są już w większości gry stare(i niestety graficznie brzydkie) z wieloma archaizmami.

Edytowane przez Necronom
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, MroczneWidmo napisał(a):

Może teraz jestem nazbyt krytyczny, ale Capcom z tego Residenta zrobił straszną masówkę.

To ja poproszę więcej takich masówek 8:E

Capcoma trzeba chwalić za to, że nie gra tylko na nostalgii, ale też ciśnie nowe części. Nieoficjalnie pracują już nad 10 :)

Edytowane przez MaxaM
Opublikowano
58 minut temu, Jaycob napisał(a):

Trochę tak, ale większość z nich trzyma wysoki poziom, a równolegle rozwijają też inne marki, jak Monster Hunter, Onimusha i inwestuje w nowe IP, takie jak Pragmata czy Kunitsu-Gami.

Są w gazie, trzeba im to przyznać. Oby tak dalej!

• Upvote 3
Opublikowano

Capcom to się widać w tańcu nie pieprzy, dostarcza dokładnie to czego chcą gracze. Ładne kobitki, przypakowanych agentów, bez eksperymentów i pierdoletów. 

W RE: Veronica w pierwotnej wersji nie grałem za dużo, więc może będzie okazja nadrobić. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja na pewno będę chciał nadrobić, jak nie spieprzą tego, jak spieprzyli Nemesis. Dwójka remake była świetna. Dziewiątka była świetna.

Code Veronica grałem, chyba na Dreamcast to było. Nie pamiętam czemu porzuciłem, ale pamiętam, że była ok. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Vulc napisał(a):

Capcom to się widać w tańcu nie pieprzy, dostarcza dokładnie to czego chcą gracze. Ładne kobitki, przypakowanych agentów, bez eksperymentów i pierdoletów. 

To ja chcę w końcu prawdziwy survival horror i nie odgrzewany remake-kotlecior. Coś mnie nie słuchają.

Edytowane przez Tankietka