galakty 3 356 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 8 minut temu, Kris194 napisał(a): Komisja nr 7 we Wrocławiu, też prawdopodobnie zamienione wyniki Czy ja wiem
skypan 1 758 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nie raz to tu czytałem. Dowody proszę. Niech sztaby złożą stosowne zawiadomienia. Mam nadzieję, że po tej ogólnej całej szopce z wyborami w końcu zaczną coś z tym robić by było w miarę klarownie. Zaczynając od sposobu zbierania podpisów, weryfikację kandydatów itd. Czekam na to. Ale pewnie myślami są już w 2027 r. 1
Kris194 4 723 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Swoją drogą jak ktoś nie wierzy w oszustwa wyborcze to co z tym? https://wiadomosci.onet.pl/lublin/podejrzenie-falszerstw-w-wyborach-prezydenckich-2020-policja-nie-byla-bezstronna/p43zrmj?utm_medium=push&utm_source=browser&utm_campaign=push_push_go&utm_site=wiadomosci&utm_push_id=6841351a05ed30168ce60e26 Dość wygodnie, po prawie 5 latach dopiero zaczęto badać temat. 4 minuty temu, skypan napisał(a): Mam nadzieję, że po tej ogólnej całej szopce z wyborami w końcu zaczną coś z tym robić by było w miarę klarownie. Zaczynając od sposobu zbierania podpisów, weryfikację kandydatów itd. Czekam na to. Ale pewnie myślami są już w 2027 r. Ja się zastanawiam dlaczego w roku 2025 takie rzeczy jak wybory nie są jeszcze nagrywane, to nie wymaga jakiejś technologii sci-fi. 2
galakty 3 356 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 4 minuty temu, skypan napisał(a): Nie raz to tu czytałem. Dowody proszę. Niech sztaby złożą stosowne zawiadomienia. Mam nadzieję, że po tej ogólnej całej szopce z wyborami w końcu zaczną coś z tym robić by było w miarę klarownie. Zaczynając od sposobu zbierania podpisów, weryfikację kandydatów itd. Czekam na to. Ale pewnie myślami są już w 2027 r. Przekręty na 20-50 głosów spoko, ale nie w tysiącach, w to już trudno uwierzyć. 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): Swoją drogą jak ktoś nie wierzy w oszustwa wyborcze to co z tym? Wiadomo że Onet nagłaśnia bo to medium KO 1
Lypton 953 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Ale się żrą. Filiks szybko awansuje w rankingu najbardziej wkurwiających posłów tej kadencji. But wait, there's more! Prokop to posłanka Nowej Lewicy poprzedniej kadencji, aktualnie w Zarządzie Krajowym partii. Edytowane 5 Czerwca przez Lypton 1
crush 3 575 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 5 minut temu, Kris194 napisał(a): Swoją drogą jak ktoś nie wierzy w oszustwa wyborcze to co z tym? To samo co z "świadkami" w sprawie Nawrockiego. Czyli jajco. 1
skypan 1 758 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 11 minut temu, Kris194 napisał(a): Ja się zastanawiam dlaczego w roku 2025 takie rzeczy jak wybory nie są jeszcze nagrywane, to nie wymaga jakiejś technologii sci-fi. To już powinno być od dawna ale za to mamy przezroczyste urny do głosowania 6 minut temu, Lypton napisał(a): Ale się żrą. A z tą żoną to już jest chamska zagrywka Edytowane 5 Czerwca przez skypan
Kris194 4 723 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 4 minuty temu, galakty napisał(a): Przekręty na 20-50 głosów spoko, ale nie w tysiącach, w to już trudno uwierzyć. Wystarczy zamienić wartości: Komisja nr 7 we Wrocławiu Nawrocki - 275 Trzaskowski - 186 Komisja nr 95 w Krakowie Nawrocki - 1132 Trzaskowski - 540 Zamień wartości w jedynie tych dwóch komisjach i już masz różnicę 681 głosów na czyjąś korzyść/niekorzyść
galakty 3 356 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Czy w 2023 też tak analizowałeś wyniki? 3
Kris194 4 723 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, galakty napisał(a): Czy w 2023 też tak analizowałeś wyniki? Wtedy wygrały pisiory tak dla przypomnienia i to nie były prezydenckie tylko parlamentarne.
jagular 669 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 47 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Problem w tym, że to głosy Trzaska się nie zgadzają i to na spory minus. Ty weź zobacz ten zrzut z krakowskiej komisji i sam powiedz, czy wygląda jakkolwiek logicznie (szczególnie że w pozostałych wygrał Trzaskowski): Czy w tej komisji wyborczej byli ludzie od Trzaskowskiego? Czy jego komisarze nadzorowali liczenie, tak dokładnie jak powinni, zwłaszcza w kontekście wyrównania szans obydwu kandydatów? Czy zgłosili jakieś nieścisłości? Jakie wałki na sporą liczbę głosów można by tam zrobić? 1
galakty 3 356 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, Kris194 napisał(a): Wtedy wygrały pisiory tak dla przypomnienia i to nie były prezydenckie tylko parlamentarne. Wygrała KO i jakoś nikt nie płakał i nie szukał oszustw. Teraz nie pasują wyniki to już armia odpalona... By się KO wzięła za robotę to by wygrali. Proste. 1
TheMr. 2 610 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Potrzeba by było około 200 komisji żeby wygrał wybory Trzaskowski. Bądź pomyłka w 0.6% komisji. To nie są duże liczby, a pomyłki już wykryto w 5. Dodatkowo głosy Brauna plus Mentzena razem z głosami z I tury to 9.935 mln głosów, nawet z większą mobilizacją nie widzę tego żeby Nawrocki zdobył 10.5 mln głosów, kiedy wiemy że Trzask odebrał 12% głosów od Mentzena, 5-10% od Brauna. Cos mi sie mocno nie zgadza w tym liczeniu Nawet głosy od Zandberga, Biejat i Holowni w stronę Nawrockiego to nie więcej niż 300k głosów. Nawrocki miałby w takim scenariuszu 10.2 mln głosów. Dalej mu brakuje 300k głosów Edytowane 5 Czerwca przez TheMr. 2
skypan 1 758 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nic mądrzejszego nie wymyślę jak 4 minuty temu, jagular napisał(a): Czy w tej komisji wyborczej byli ludzie od Trzaskowskiego? Czy jego komisarze nadzorowali liczenie, tak dokładnie jak powinni, zwłaszcza w kontekście wyrównania szans obydwu kandydatów? Czy zgłosili jakieś nieścisłości? 1
Lypton 953 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 13 minut temu, TheMr. napisał(a): Cos mi sie mocno nie zgadza w tym liczeniu Frekwencja w II turze względem I była o ok. 4 pp. wyższa, co przekłada się na ok. 1,3 mln głosów więcej. Edytowane 5 Czerwca przez Lypton 1
VRman 2 648 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Wchodzę do wątka i.. (4 różnych userów) No.. to se poczytałem. (nie no, i tak nie czytam prawie niczego w tym wątku)
galakty 3 356 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 11 minut temu, TheMr. napisał(a): Potrzeba by było około 200 komisji żeby wygrał wybory Trzaskowski. Bądź pomyłka w 0.6% komisji. To nie są duże liczby, a pomyłki już wykryto w 5. Dodatkowo głosy Brauna plus Mentzena razem z głosami z I tury to 9.935 mln głosów, nawet z większą mobilizacją nie widzę tego żeby Nawrocki zdobył 10.5 mln głosów, kiedy wiemy że Trzask odebrał 12% głosów od Mentzena, 5-10% od Brauna. Cos mi sie mocno nie zgadza w tym liczeniu Nawet głosy od Zandberga, Biejat i Holowni w stronę Nawrockiego to nie więcej niż 300k głosów. Nawrocki miałby w takim scenariuszu 10.2 mln głosów. Dalej mu brakuje 300k głosów A to że taki Zandberg nie przekazał poparcia Trzaskowski nie daje do myślenia? To że część elektoratu Biejat też zagłosowała na Nawrockiego nie daje do myślenia? 1
Kris194 4 723 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 15 minut temu, TheMr. napisał(a): Potrzeba by było około 200 komisji żeby wygrał wybory Trzaskowski. Bądź pomyłka w 0.6% komisji. To nie są duże liczby, a pomyłki już wykryto w 5. Chyba więcej już I kolejny cud nad urną Edytowane 5 Czerwca przez Kris194 1
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): Chyba więcej już No i co Ci sie tu nie zgadza? Wy się nie potraficie naprawdę pogodzić z przegraną 1
Keyser_Soze 69 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Giertych dołącza do KO. Ryży z ekipą chcą chyba pobić rekord SLD-UP w spadku poparcia. 1 1
Kris194 4 723 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca I jeszcze jeden cud Tego się naprawdę robi coraz więcej.
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 1 minutę temu, Kris194 napisał(a): I jeszcze jeden cud Tego się naprawdę robi coraz więcej. Czego? Waszych bredni?
TheMr. 2 610 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 13 minut temu, Lypton napisał(a): Frekwencja w II turze względem I była o ok. 4 pp. wyższa, co przekłada się na ok. 1,3 mln głosów więcej. No właśnie, i Trzask z samych przepływów głosów powinien mieć 9.7 mln głosów. Dostał 300k z 1.3 mln, to mln powinien być u Nawrockiego, gdzie się podział? Albo, jakim cudem Trzask dostał tylko 25% głosów z 1.3 mln?
Keyser_Soze 69 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 1 minutę temu, crush napisał(a): Kiedy atak na kapitol? 🤔 Nie trzeba. Wystarczy poczekać. Dzięki Tuskowi Konfa zaraz zyska 30%, a Braun pewnie dobije do 10%.
Rekomendowane odpowiedzi