Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Grolshek napisał(a):

Przecież bandyta został prezydentem głosami tygrysków Bosaka i Memcena, tych samych od wywracania stolika i bycia PRZECIW POPiSowi i dlatego głosowali na PiS. Czego tu nie rozumieć. W moim prostym umyśle jak jestem przeciwko kandydatowi piss to na niego nie głosuję ale ci wyborcy to specyficzne środowisko.

3 godziny temu, prystek napisał(a):

hmmm nowe doswiadczenie dla 1000 letniej ojczyzny -afons i sutener ktor przekrecil dziadka na chate jescze w palacu nie siedzial - no nic potop przezylismy , hitlerowocw, sowietow to i alfonsa dziwkarza przezyjemy tylko wstyd.

Każdy wie jak w czasie kampanii apelowałem, żeby głosować na Trzaska, ale też kolego drogi nazywanie kogoś "bandytą", "alfonsem", "sutenerem" i to Prezydenta Polski, jeszcze Elekta, a już za chwilę formalnie obejmującego urząd to duże nadużycie o odpowiedzialności karnej nie wspominając. Masz jakiekolwiek ku temu przesłanki? Może jakiś prawomocny wyrok? Bo wiadomości z TVN i Onetu to nie jest powód do nazywania kogokolwiek tak. Ba - nawet rozpoczęte przez prokuraturę postępowanie przygotowawcze, a nawet postawienie zarzutów, a nawet wyrok w I instancji to wciąż za mało żeby kogoś tak nazwać...

Powoli, serdecznie zaczynam mieć dość tego leczenie kompleksów po 2 stronach i siania nienawiści bo ten peowiec, ten pisowiec. K. w jakim ja państwie żyję? Na YT jakiś nowy kanał gdzie mówią o "dojeżdżaniu pisowców"... Jak ci się człowieku życie nie układa (to nie oczywiście do ciebie Grolshek) tylko metafora to nie zganiaj wszystkiego na Tuska, Kaczyńskiego, Nawrockiego i kolegę z forum albo klatki o innych poglądach niż ty. Bo 90% powodów dla których ci się nie układa z żoną, szefem, dziećmi, własnym uzależnieniem to nie wina polityków. Mam już po dziurki w nosie tego, ze ludzie w Polsce nie umieją spokojnie rozmawiać o polityce i traktować jej dokładnie tam gdzie powinna być.

Edytowane przez hubio
  • Upvote 3
Opublikowano
31 minut temu, TheMr. napisał(a):

Szymon Hołownia zapowiedział również, że Grzegorz Braun otrzyma zakaz wstępu do Sejmu.

- Nie zamierzam dopuścić do tego, żeby pan Braun budował swoją patologiczną popularność na ksenofobii - skomentował zniszczenie wystawy LGBTQ+ przez Grzegorza Brauna Szymon Hołownia.

Szymon baza. Braun i jego wyborcy powinni mieć bilet w jedną stronę. 

Ale wiesz co? Jakkolwiek można się rzucać do Brauna, że to burak i tak dalej, ja się zastanawiam czemu takie wystawy mają służyć. Mam nieodparte wrażenie, że ich prawdziwym celem jest wzbudzać właśnie niechęć i "ksenomorfię", aby łatwiej było się postawić tym środowiskom w roli ofiary. 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

image.png.d2757ef0dd82dd4f1f222622f2a66ec9.png

:hahaha:

Też macie ataki lęku i paniki jak ktoś przełamie dyktę albo podepcze karton? :E

Jezu. Co oni ćpają, żeby mieć takie odpały jak ten tekst o strachu.

Chciałbym aby Braun dostał dożywocie za zdradę kraju i działania na rzecz Rosji, ale jednak sejm to nie jest miejsce ani na szopki promujące jakiekolwiek religie, ani na jakieś tańce, ani na jakikolwiek aktywizm. LGBT czy inny. Sejm jest od rządzenia krajem i tylko od tego. 

Niestety Braunowi rośnie i nie widzę szans, żeby nie przekroczył progu. Ruski i chińczycy są mistrzami propagandy i na pewno go ładnie pompują na tiktokach. 

Edytowane przez VRman
  • Upvote 5
Opublikowano
50 minut temu, Grolshek napisał(a):

Czego tu nie rozumieć. W moim prostym umyśle jak jestem przeciwko kandydatowi piss to na niego nie głosuję ale ci wyborcy to specyficzne środowisko.

No ja się generalnie z tym zgadzam. Będąc przeciw popisowi powinni głosować na kandydata PO. To logiczne.

• Haha 5
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Umpero napisał(a):

Stalinista pierniczy coś o rosji...

To są zwykłe marionetki bez zasad i kręgosłupa. Pozerzy podążający zgodnie z nurtem ścieku 😀

W Rumunii wprowadzili cenzurę to teraz pozostałym pożytecznym idiotom marzy się Białoruś 2.0 w Polsce. 

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Winter napisał(a):

Nie sądziłem, że nadejdzie ten dzień. Prosty kibol właśnie odbiera zaswiadczenie o wyborze na prezydenta. W pierwszym rzędzie uśmiechnięty Bosak, wiecie, ten od wywracania stołka. :rotfl2:

Ja już chyba nie biorę udziału w następnych wyborach. 

Kraj do zaorania. Niech PIS z konfą dopełni wolę ludu. A reszta niech się trzyma, albo pakuje walizki :E 

• Upvote 2
Opublikowano
22 minuty temu, adashi napisał(a):

No ja się generalnie z tym zgadzam. Będąc przeciw popisowi powinni głosować na kandydata PO. To logiczne.

Niezły wniosek. Brawo!!! A może będąc przeciw PO i PIS nie głosować ani na PO ani na PiS??? Ale nie. To było zbyt proste dla tak skomplikowanych umysłów.

Opublikowano
Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

Oj, byłby u nas płacz w niektórych środowiskach

Ty ale tu konflikt jest. Zaprzeczanie ludobójstwu I antysemityzm. xD

47 minut temu, Kris194 napisał(a):

W normalnej sytuacji sąd mógłby jeszcze spokojnie uznać wybory za nieważne.

W sytuacji w której biorą pod uwagę Twoje urojenia o oszukanych wyborach? 🤔

10 minut temu, Grolshek napisał(a):

Niezły wniosek. Brawo!!! A może będąc przeciw PO i PIS nie głosować ani na PO ani na PiS??? Ale nie. To było zbyt proste dla tak skomplikowanych umysłów.

Ty. Ale mnie tu rugali, że o kraj nie dbam jak powiedziałem, że nie idę na wybory. 🤔

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Grolshek napisał(a):

napisalbym ze 2 turze po prostu kazdy glosuje na mniejsze zlo w swojej opinii bo ma do tego pelne prawo ale przeciez ty o tym dobrze wiesz, nie mozesz tylko przezyc ze ktos smial smiec zaglosowac inaczej niz sobie wymysliles ;)

Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

Ta uchwała jest warta tyle co papier, na którym ją wydrukowano. W normalnej sytuacji sąd mógłby jeszcze spokojnie uznać wybory za nieważne.

oj boli ale w bolu moze ulzyc ten wyjazd o ktorym mowiles, bilet juz kupiony? ;)

29 minut temu, lukadd napisał(a):

Ja już chyba nie biorę udziału w następnych wyborach. 

dzieki, mam nadzieje ze kiedys wybory beda tylko dla ludzi mieszkajacych w Polsce zeby te sloiki nie wybieraly nam POPISu dalej

Edytowane przez kubikolos
  • Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, kubikolos napisał(a):

dzieki, mam nadzieje ze kiedys wybory beda tylko dla ludzi mieszkajacych w Polsce zeby te sloiki nie wybieraly nam POPISu dalej

Teraz sobie wybieracie PISo-konfe :E Dla tego powodzenia życzę ;)

• Upvote 2
Opublikowano
31 minut temu, kubikolos napisał(a):

napisalbym ze 2 turze po prostu kazdy glosuje na mniejsze zlo w swojej opinii bo ma do tego pelne prawo ale przeciez ty o tym dobrze wiesz, nie mozesz tylko przezyc ze ktos smial smiec zaglosowac inaczej niz sobie wymysliles ;)

Co Ty gadasz!? Jak socjaluszki-karaluszki od 4% drwala, Wielkiego Duńczyka - niezależnego i odciętego od koryta, głosują na PO to jest wszystko 👌🏻👌🏻👌🏻.

Ale jak te konfederuchy paskudne śmiom głosować na bliższego ich poglądom kandydata???? 😤

• Haha 2
Opublikowano
31 minut temu, Winter napisał(a):

Ten koleś to jakiś debil.

W jakim sensie?

"Nowe połączenie już w pierwszych godzinach sprzedaży wzbudziło ogromne zainteresowanie. Po niespełna dwóch godzinach od otwarcia kas zarezerwowano niemal 40 proc. miejsc. "Nie ma już wolnych kuszetek na podróż do Chorwacji 27 czerwca" — poinformował podczas piątkowej konferencji prezes PKP Intercity Janusz Malinowski."

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/pociag-do-chorwacji-2025-oto-ceny-terminy-i-szczegoly-polaczenia-ic-adriatic-express/n54mmg3

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubio napisał(a):

Każdy wie jak w czasie kampanii apelowałem, żeby głosować na Trzaska, ale też kolego drogi nazywanie kogoś "bandytą", "alfonsem", "sutenerem" i to Prezydenta Polski, jeszcze Elekta, a już za chwilę formalnie obejmującego urząd to duże nadużycie o odpowiedzialności karnej nie wspominając. Masz jakiekolwiek ku temu przesłanki? Może jakiś prawomocny wyrok? Bo wiadomości z TVN i Onetu to nie jest powód do nazywania kogokolwiek tak. Ba - nawet rozpoczęte przez prokuraturę postępowanie przygotowawcze, a nawet postawienie zarzutów, a nawet wyrok w I instancji to wciąż za mało żeby kogoś tak nazwać...

Powoli, serdecznie zaczynam mieć dość tego leczenie kompleksów po 2 stronach i siania nienawiści bo ten peowiec, ten pisowiec. K. w jakim ja państwie żyję? Na YT jakiś nowy kanał gdzie mówią o "dojeżdżaniu pisowców"... Jak ci się człowieku życie nie układa (to nie oczywiście do ciebie Grolshek) tylko metafora to nie zganiaj wszystkiego na Tuska, Kaczyńskiego, Nawrockiego i kolegę z forum albo klatki o innych poglądach. Bo 90% powodów dla których ci się nie układa z żoną, szefem, dziećmi, własnym uzależnieniem to nie wina polityków. Mam już po dziurki w nosie tego, ze ludzie w Polsce nie umieją spokojnie rozmawiać o polityce i traktować jej dokładnie tam gdzie powinna być.

buahahahah zaskarz mnie tak mam jest alfonsem sutenerem i zwyklym paprochem nie jest nie byl i nigdy nie bedzie moim prezydentem 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, prystek napisał(a):

buahahahah zaskarz mnie tak mam jest alfonsem sutenerem i zwyklym paprochem nie jest nie byl i nigdy nie bedzie moim prezydentem 

Jest Twoim prezydentem dopóki nie zrzekniesz się obywatelstwa. 😁

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Uwaga Wyborcy PO. Darmowe posiłki!

Wraz z siostrami jednego z zakonów zamierzamy zorganizować darmowe posiłki wydawane na hasło BATYR. Posiłki te będą wydawane w pociągu do Włoch i do Austrii, który z kolei organizujemy w porozumieniu z ministrem od spraw trudnych. Pociąg ten kursuje tylko w jedną stronę, nie posiadamy biletów powrotnych.

Przed zjedzeniem będzie trzeba się pomodlić. Modlitwę będzie można też zastąpić medytacją na Łożu Madejowym.

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Jest Twoim prezydentem dopóki nie zrzekniesz się obywatelstwa. 😁

nie nie jest na paprocha nie glosowalem i nie jest mi do niczego potrebny a wrecz obojetny jak  zaden urzad 

Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Bo są priorytety. Najpierw połączenia krajowe niech rozwijają.

A co szkodzi robić jedno i drugie? Niektórzy chyba zapominają, że jesteśmy obecnie jednym z ważniejszych krajów UE a nie jakąś dziurą pośrodku niczego.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, prystek napisał(a):

nie nie jest na paprocha nie glosowalem i nie jest mi do niczego potrebny a wrecz obojetny jak  zaden urzad 

Co nie zmienia faktu, że jest Twoim prezydentem. 😁

PiSowcy Tuska nie uznają, a też jest ich premierem. 😁

1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

A co szkodzi robić jedno i drugie? Niektórzy chyba zapominają, że jesteśmy obecnie jednym z ważniejszych krajów UE a nie jakąś dziurą pośrodku niczego.

O. W 1.5 roku tacy ważni się staliśmy???

Edytowane przez crush
  • Upvote 1