Dimazz 716 Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Prezydent na kebabie z młodymi. Brakuje takich ludzi w Koalicji rządzącej. Kogoś młodego który rozumie młodsze pokolenia i kto nie będzie zgrywał cwaniaka, pana z wyższych sfer i chamsko udawał. Widomo że poszedł tam po kapitał polityczny ale nie jest to poziom jakichś Mateckich, Jakich czy Mejzów.
Asag Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): No i? Jak się kasa samoobsługowa w lisku zepsuje to też pomstujesz na Tuska czy jednak masz nieco więcej rozumu? No i? Zobacz może na jaki komentarz odpowiadałem. To czy automat będzie działać za godzinę dzień czy rok to mnie to nie obchodzi.
GordonLameman Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 20 minut temu, Asag napisał(a): No i? Zobacz może na jaki komentarz odpowiadałem. To czy automat będzie działać za godzinę dzień czy rok to mnie to nie obchodzi. Wina Tuska!
ghostdog Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Godzinę temu, Dimazz napisał(a): Prezydent na kebabie z młodymi. Brakuje takich ludzi w Koalicji rządzącej. Kogoś młodego który rozumie młodsze pokolenia i kto nie będzie zgrywał cwaniaka, pana z wyższych sfer i chamsko udawał. Widomo że poszedł tam po kapitał polityczny ale nie jest to poziom jakichś Mateckich, Jakich czy Mejzów. Obama pił Guinnessa z pubie, Trump smażył frytki w McD a papcio Joe opierdzielił pizzę z wojakami. Takie akcje są "tanie" i trochę żenujące. Niech lepiej taki polityk zrobi coś konkretnie dla ludzi. Choć najbardziej żenująca scena to była z udziałem Kaczego i robienia zakupów w osiedlowym sklepie
galakty Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 15 minut temu, ghostdog napisał(a): Choć najbardziej żenująca scena to była z udziałem Kaczego i robienia zakupów w osiedlowym sklepie Mnie bardziej żenuje Trzaskowski przed wyborami jeżdżący metrem i tramwajem
ghostdog Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Czaskowski to też dobry przykład, taki młodzieżowy typ co nawija makaron na uszy swojej młodzieżówce na kampusach. Jak polityk chce pójść do zwykłych ludzi, to niech to robi bez kamer i fotografów.
galakty Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Te campusy to jest porażka, nie dość że wszystko ustawione to bez jakiegoś głębszego sensu, robią z nieco "cool nastolatka" co jest śmieszne.
Henryk Nowak Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 45 minut temu, ghostdog napisał(a): Jak polityk chce pójść do zwykłych ludzi, to niech to robi bez kamer i fotografów. Tak się nie stanie, nie z naszą klasą polityczną. Już lepiej jak zrobi to przy kamerach niż w ogóle, bo większości się wcale nie chce. Poza tym można zobaczyć jak autentycznie przy tym wypadają, np Kaczyński i chleb wrzucony luzem do koszyka wypadły bardzo autentycznie
Dimazz Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 2 godziny temu, ghostdog napisał(a): Obama pił Guinnessa z pubie, Trump smażył frytki w McD a papcio Joe opierdzielił pizzę z wojakami. Takie akcje są "tanie" i trochę żenujące. Niech lepiej taki polityk zrobi coś konkretnie dla ludzi. Choć najbardziej żenująca scena to była z udziałem Kaczego i robienia zakupów w osiedlowym sklepie Ale Nawrocki poza sprawowaniem urzędu często jest widywany w normalnych ciuchach. Na kebaba też nie poszedł w garniturze. Z racji sprawowanego urzędu do końca kadencji będzie miał popularność. A takimi różnymi zachowaniami jest w stanie przekonać do swoich część młodych a nawet młodych rolników bo PSLowcy nie rozstają się z garniturami. Kosiniak to chyba nawet nie wie jak gumowce wyglądają. On reprezentuje partie chłopską a ciężko znaleźć jego fotki w normalnym ubiorze i przy jakichś rolniczych pracach. Co on wie o uprawie ziemi jak cała rodzina od pokoleń siedzi w sejmie. Ten nowy młody PSLowiec Motyka też życiorys to przynależność i stołki w partii. Nie znalazłem zdjęć gdzie wygląda jak rolnik albo takich typowo wiejskich. A Sawocki to dalej tkwi w latach 90-tych.
MaxaM Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 7 godzin temu, skypan napisał(a): Dla rządu wysoka inflacja jest na rękę jednak nadal nie zmienia to, że lepiej zarządzać gospodarką lokalnie a nie centralnie. Jesteś politykiem, że Tobie inflacja jest na rękę?
nozownikzberlina Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 https://www.facebook.com/reel/1439716907101952 Takiego mamy dzielnego ministra spraw zagranicznych. Chapeau bas.
skypan Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Godzinę temu, MaxaM napisał(a): Jesteś politykiem, że Tobie inflacja jest na rękę? W wątku są sami politycy.
KiloKush Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Proszę bardzo, środowiska lewicowe są piękną 5tą kolumną w USA. Jeszcze na Reddicie odwracali kota ogonem, że to w nią wjechał czarny SUV ale na filmie wszystko widać.
nozownikzberlina Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 3 minuty temu, KiloKush napisał(a): Proszę bardzo, środowiska lewicowe są piękną 5tą kolumną w USA. Jeszcze na Reddicie odwracali kota ogonem, że to w nią wjechał czarny SUV ale na filmie wszystko widać. Ale sieczka w bani u tej pani, straszne to jest.
KiloKush Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Teraz, nozownikzberlina napisał(a): Ale sieczka w bani u tej pani, straszne to jest. To niestety jest jeden z wielu przypadków ataku na funkcjonariuszy próbujących wykonywać swoją pracę. Atak w Dallas na budynek ICE to 2 ofiary śmiertelne + samobój atakującego. NGO'sy związane z Sorosem opłacają "profesjonalnych" protestujących
Kyle Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 3 godziny temu, MaxaM napisał(a): Jesteś politykiem, że Tobie inflacja jest na rękę? Przecież napisał, że: 11 godzin temu, skypan napisał(a): Dla rządu wysoka inflacja jest na rękę jednak nadal nie zmienia to, że lepiej zarządzać gospodarką lokalnie a nie centralnie. - nie zauważyłeś?
skypan Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Ot lapsus słowny. No ale można się go czepić.
GordonLameman Opublikowano 6 Października 2025 Opublikowano 6 Października 2025 (edytowane) 6 godzin temu, KiloKush napisał(a): Proszę bardzo, środowiska lewicowe są piękną 5tą kolumną w USA. Jeszcze na Reddicie odwracali kota ogonem, że to w nią wjechał czarny SUV ale na filmie wszystko widać. Yyyy, ale o co chodzi? Jak nagrali jakiegoś wójta który z agresją wyskoczył i też tam coś gadał że to nie jego wina, że film ucięty etc, to robiłeś z tego polityczną wojenkę? Ludsie w social mediach są odklejeni. Witaj na świecie. W ogóle - nieironicznie wrzucanie Asmongilda to dowód umysłowej indolencji. 6 godzin temu, KiloKush napisał(a): To niestety jest jeden z wielu przypadków ataku na funkcjonariuszy próbujących wykonywać swoją pracę. Atak w Dallas na budynek ICE to 2 ofiary śmiertelne + samobój atakującego. NGO'sy związane z Sorosem opłacają "profesjonalnych" protestujących Nom, w jak ICE turystykę zawinęło i jej dziecko zostawili na chodniku? Wszystko OK, co? Edytowane 6 Października 2025 przez GordonLameman
KiloKush Opublikowano 6 Października 2025 Opublikowano 6 Października 2025 58 minut temu, GordonLameman napisał(a): Yyyy, ale o co chodzi? Jak nagrali jakiegoś wójta który z agresją wyskoczył i też tam coś gadał że to nie jego wina, że film ucięty etc, to robiłeś z tego polityczną wojenkę? Ludsie w social mediach są odklejeni. Witaj na świecie. W ogóle - nieironicznie wrzucanie Asmongilda to dowód umysłowej indolencji. Nom, w jak ICE turystykę zawinęło i jej dziecko zostawili na chodniku? Wszystko OK, co? Serio porównujesz zabijanie ludzi do zostawienia 13 latka na chodniku blisko domu? Nawet w Polsce masz przepisy, że dzieci od 7 roku mogą się poruszać same po ulicy. Mało tego! 10 latek ma prawo chodzić po ulicy jako opiekun z dziećmi poniżej 7 roku życia. Fajne fikołki robisz ale pewnie było pytanie na zasadzie ile masz lat, gdzie mieszkasz, czy jest ktoś inny kto się opiekuje tobą w domu i nara. A jak nie było to zgodne z prawem to w USA mogą niezłą kasę na tym zarobić. W przeciwieństwie do osób zamordowanych przez lewicowych fanatyków oni w ogóle jeszcze mogę pójść do sądu, im nikt życia nie zwróci.
GordonLameman Opublikowano 6 Października 2025 Opublikowano 6 Października 2025 (edytowane) 2 godziny temu, KiloKush napisał(a): Serio porównujesz zabijanie ludzi do zostawienia 13 latka na chodniku blisko domu? Nawet w Polsce masz przepisy, że dzieci od 7 roku mogą się poruszać same po ulicy. Mało tego! 10 latek ma prawo chodzić po ulicy jako opiekun z dziećmi poniżej 7 roku życia. Fajne fikołki robisz ale pewnie było pytanie na zasadzie ile masz lat, gdzie mieszkasz, czy jest ktoś inny kto się opiekuje tobą w domu i nara. A jak nie było to zgodne z prawem to w USA mogą niezłą kasę na tym zarobić. W przeciwieństwie do osób zamordowanych przez lewicowych fanatyków oni w ogóle jeszcze mogę pójść do sądu, im nikt życia nie zwróci. A kto kogoś zamordował? Ta laska wyżej? Oni zawinęli turystkę, a nie mieszkankę USA. To nie było blisko domu. No i tak - należałoby zadbać także o dziecko. A nie zostawiać je samo w kraju. Ale ja wiem, że prawicowe pro-life to bzdura. I wiem, że prawica nie jest i nie chce być humanitarna. Gdzie byłeś jak mordowali prawicowi fanatycy, co? Te twoje aktualne rzewne łzy to są łzy hipokryzji. I zdecydowanie za dużo oglądasz na YoTube. Edit. Bawi mnie to jak “myślisz” i “odczuwasz” dokładnie to co prawicowi youtuberzy ci każą. Ja mam większy problem ze strzelaninami w szkołach, ale to na prawicy nie jest problem, prawda? Tego samego dnia kiedy zastrzelono Kirka, była strzelanina w szkole. Dwójka dzieci ranna. Sprawca? Biały zafascynowany nerwami nazizmem, przemocą, militariami i “white supremacy”. Ale o tym nie płaczesz, bo tego w twoim prawicowym feedzie nie ma. Dlatego to co robisz to jest żałosna hipokryzja. Edytowane 6 Października 2025 przez GordonLameman
KiloKush Opublikowano 6 Października 2025 Opublikowano 6 Października 2025 27 minut temu, GordonLameman napisał(a): A kto kogoś zamordował? Ta laska wyżej? Oni zawinęli turystkę, a nie mieszkankę USA. To nie było blisko domu. No i tak - należałoby zadbać także o dziecko. A nie zostawiać je samo w kraju. Ale ja wiem, że prawicowe pro-life to bzdura. I wiem, że prawica nie jest i nie chce być humanitarna. Gdzie byłeś jak mordowali prawicowi fanatycy, co? Te twoje aktualne rzewne łzy to są łzy hipokryzji. I zdecydowanie za dużo oglądasz na YoTube. W Dallas zginęły 2 osoby. https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/US/dallas-ice-sniper-suspect/story%3fid=125909069 Mówisz o incydencie w Nowym Jorku. Super, tylko, że tam nikogo nie aresztowało ICE tylko NYPD.
GordonLameman Opublikowano 6 Października 2025 Opublikowano 6 Października 2025 3 minuty temu, KiloKush napisał(a): W Dallas zginęły 2 osoby. https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/US/dallas-ice-sniper-suspect/story%3fid=125909069 Mówisz o incydencie w Nowym Jorku. Super, tylko, że tam nikogo nie aresztowało ICE tylko NYPD. No, no już ci YT powiedział co masz myśleć? Agenci z ICE na plecach to NYPD? Dobre I co z tymi dziećmi? Czemu nad nimi nie płaczesz? Bo strzelał fan white supremacy?
Dimazz Opublikowano 6 Października 2025 Opublikowano 6 Października 2025 Następny pisowiec któremu się upiecze a Polska straciła setki milionów złotych https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-harcerze-politycy-i-bron-dla-ukrainy-nowe-fakty-ws-kuczmiero,nId,8027866
Rekomendowane odpowiedzi