Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
nano-ips dla mnie osobiście strzał w 10. Kolory mi się bardzo podobają ale czytałem, że niektórych ludzi nano-ips bardzo drażni w oczy i dla nich te kolory są za mocne. Więc jednym siądzie a innym nie. Co do OLED to się nie wypowiem bo nie mam ale korzystam z monitora głównie w bardzo mocno oświetlonym pokoju i w takim miejscu uważam, że OLED by się najlepiej nie sprawdził. 27GS75Q to zdaje się zwykły IPS, nie nano. -
Przez toska78 · Opublikowano
Tak to u mnie działa.Dopóki nie wyłączyłem Speed Shifta, taktowania rdzeni na moim CPU spadały do 3,6 GHz. Dopiero po wyłączeniu Speed Shifta taktowania rdzeni nie spadają poniżej 4,7 GHz, niezależnie od obciążenia, oczywiście przy 100% minimalnym stanie procesora w zaawansowanych ustawieniach systemowego planu zasilania. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Odpuść chłopie archaiczny IPS. To tak jakbyś zamiast kosiarką uparł się na koszenie trawy ręczną kosą: -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Co masz na myśli? U mnie git, za ogrzewanie chałupy 155m kw do 23-24stopni wyszło za grudzień niecałe 400PLN, za Styczeń wyjdzie ciut więcej. W skali roku łącznie za prąd użytkowy, CWU i CO wyszło łącznie 3480PLN. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Kwestie indywidualne mnie nie interesują a 32" to nie 21:9 Właśnie dlatego w 21:9 tylko bieda monitory dostawały proste wersje bo to format w którym zakrzywienie przyjęło się jako standard i jest oczekiwane jak się siedzi przed takim monitorem, zupełnie inaczej niż 16:9 gdzie to mało popularna ciekawostka. A jeszcze inaczej niż w TV gdzie okazało się całkowitą porażką I to wszystko jest logiczne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi