Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Trzeba klikac, zeby dac lapke w dol -
Przez ITprospector · Opublikowano
w tym temacie są moje Full ustawienia bios na gigabyte Z790 w różnym MHz, większość powinna pasować. Kuźnia Mocy CPU Power Forge Set Zacznij od obniżenia napięcia. Wiele egzemplarzy 14600K działa stabilnie w zakresie 1.17–1.20 V przy ustawieniach stock, ale wszystko zależy od sztuki i ustawień płyty. -
Przez ArekChudy · Opublikowano
Coś takiego jak ThinkPad L14 zaproponowany wyżej byłoby git pod względem grubości, nie jest to taka bibuła jak laptopy typu slim -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
A na jakich ustawieniach graficznych w tych grach? -
Przez caleb59 · Opublikowano
Dawno żadna gra nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. To wygląda jak wyciągnięcie najlepszych pomysłów z gier takich jak np. Wiedźmin 3, Skyrim, RDR 2, Zelda, Elden Ring itp. Osoby odpowiadające za te 3 promocyjne filmy powinny dostać podwyżkę i mam nadzieję, że to nie będzie scam. Do tego wygląda na to, że ich silnik całkiem nieźle ogarnia tyle detali - mam deja vu z Fox Engine do MGS 5 nie wiem dlaczego, tam też była jedna wielka niewiadoma, a już w przypadku demka Ground Zeroes wiadomo było, że 5 będzie trzymać fason (nie licząc odpałów ze strony Konami ale wtedy kto to mógł przewidzieć). Koniec dygresji. Wracając do Crimson Desert wiem tylko tyle, że bazują mocno na doświadczeniach z Black Desert, czyli ich poprzedniego MMO, na którym zarobili kupę kasy. Crimson Desert robili zdaje się jakieś 10 lat więc poziom pokazanych detali i mechanik nie dziwi, będą też mini gierki. Już raz koreańska gra wbiła mnie w fotel swoją jakością - było to Lies of P, które wspominam bardzo dobrze - również w kwestii technikaliów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi