https://videocardz.com/newz/reports-claim-msi-yellow-tipped-16-pin-power-connector-can-work-loose-over-time
Tyle było gadania o wadach konstrukcji tego złącza, a się okazuje, że to duchy wtyczki wypychają po nocach.
Witam mam jakieś błędy w przeglądzie zdarzeń, wczoraj jak wyłączałem komputer to wszystko się zamknęło, monitor zgasł ale komputer nadal chodził, musiałem go wyłączyć przyciskiem power trzymając dłużej. Mam tutaj jakieś błędy
Znam angielski i nie gram nigdy z pl dubbingiem bo mi nie odpowiada wiec spoko. Ale te wszystie gierki to takie jak switch 2, ja raczej celuje w jak najbardzej prawdziwie wygladajaca grafike, horrory, SF. Takie postacie i skakanie to nie dal mnie.
Kilka horrorow juz jest w ktore nie gralem jak MAdison VR (gralem tylko w ta standardowa) np. grafa sztos, jest klimat, mozna sie pobac jesli sie uda choc troche (strach lubie).
Ponieważ to zostało wprowadzone na tzw. hura... Myśleli że to będzie działać jak w książce...a działa jak działa. To jest właśnie różnica między teorią a praktyką.
Pamiętajcie że to dopiero początki AI. Za dekadę będzie dużo "sprawniejsze".
Do tego wiele tych pokazowych scenek jest po prostu wygenerowanych na pd polecenia. Przy wykorzystaniu tego w produkcjach z większym budżetem, będą nad tym pracowali ludzie, którzy będa dookreślać wiele rzeczy czy potem składać efekty z AI w coś większego.
Rekomendowane odpowiedzi